SHOP STILEN

Kender du dét? Du ser et billede på sociale medier eller i et blad, og har bare lyst til at genskabe det hele (mere eller mindre).

På denne side forsøger vi, at gøre det supernemt for dig. Her finder du idéer til din boligindretning med henvisninger til, hvilke produkter der er brugt, så du nemt selv kan skabe stilen hjemme hos dig selv. Måske får du også idéer til at bruge nogle af dine egne ting derhjemme, som bare står i skabet. 

Billederne er en blanding af vores egne opstillinger samt kundebilleder. Det vil derfor være et godt mix af den hvide romantiske landstil, den franske landstil og kundernes helt unikke personlige stil. 

Vi ELSKER kundebilleder og nye idéer til boligindretning, og vi håber også, at du får nogle gode idéer med på vejen. Har du købt noget fra www.smukthjem.dk, som du er særligt glad for, er du meget velkommen til at sende mig et billede på mail til info@smukthjem.dk, hvis jeg må dele det til inspiration for andre kunder her på siden samt på sociale medier.

Der kan være udsolgte produkter imellem eller enkelte elementer på kundebillederne, der er kundens eget. Ofte vil du kunne skrive dig op til en servicemail på udsolgte varer. Og er det øvrige interiør kundens eget, viser vi - når det er muligt - relevante forslag, der minder om det fra vores produktsortiment.

Siden opdateres løbende. Vi har enormt mange billeder fra kunder samt egne inspirationsbilleder fra butikken, som vi rigtig gerne vil dele med jer. Så kig ind på siden engang imellem og få ny boliginspiration. 

FLYTBAR HYGGE 

På dit spisebord eller store sofabord kan en træbakke som denne danne rammen for årstidens pynt og hygge. Den er nem at pynte efter årstid og humør, og så er den nem at flytte ved behov og rengøring. 

Shop træbakke og pynt

HYGGE-LYS OM AFTENEN

Få hygge-lys om aftenen uden at bruge el. Med de el-priser i øjeblikket, behøver du ikke gå ned på hygge-belysning om aftenen. Vi sælger utrolig mange af vores populære LED-bloklys, der med en smart medfølgende fjernbetjening giver dig en hyggelig aftenstemning. 

Anrettet på et træfad kan du nemt flytte dekorationen, når bordet skal tørres af. 

Shop til hygge-lys

EFTERÅRS-DEKORATION MED LYSKÆDE

Så er efteråret kommet, og det bliver hurtigere mørkt om aftenen. Mangler du en hyggelig og nem efterårs-dekoration, er her en idé. Måske du selv har nogle ting i gemmerne, du kan genbruge. Men ellers fås alle tingene naturligvis her på webshoppen og i den fysiske butik. 

1) Kom lidt af lyskæden i glasset. Lad batteriboksen være udenfor glasset, så du nemt kan tænde og slukke

2) Fyld skiftevis græskar, grønt, kogler og lyskæde i glasset og sæt et bedelys eller kronelys på toppen 

Shop til efterårs-dekoration

KUNSTIGE OG NATURLIGE BLOMSTER

Shop hvide hortensiaer

I indkørslen til vores kundes hjem har hun plantet én af vores smukke kunstige naturtro hvide hortensiplanter sammen med et rigtigt opstammet træ og planter.

Kombinationen er skøn, og kan nemt narre de fleste, da hortensiaerne er SÅ flot lavet. Øvrige ting på billedet er kundens egne, og ikke noget vi sælger. Se forslag i shoppinglisten. 

Shop hvide hortensiaer og krukker

SOLCELLE FAKKEL VED HOVEDDØREN

Ude ved hoveddøren hygger de fede sorte fakler med solcelle om aftenen. Det er så hyggeligt at komme hjem til ved mørkets frembrud, og så elsker jeg, at de har flere funktioner.

Der medfølger vægbeslag, så du kan bruge den som væglampe. Og der medfølger også en hank, så du kan hænge overdelen/lanternen i et træ eller på en krog.

De søde staldlanterner er pt. udsolgt, og forventes først på lager igen til efteråret. 

Shop solcelle hygge

PYNT PÅ LYSEKRONEN

Om aftenen, når lysekronen er slukket, ser det hyggeligt ud med en lyskæde viklet omkring jernet. Den flotte lange lyskæde med kunstig buksbom er genial, da den både har lys og lidt grønt, der ser godt ud til den antikhvide lysekrone. Begge dele fås på shoppen. 

Shop pynt til lysekronen

HYGGELIGT UDE-RUM

Jeg elsker bare det hele! Kundens stil i hendes hyggelige ude-rum på terrassen er lige mig. Kun hjertet i vingrene er fra os - men vi har masser af alternativer i shoppinglisten, så du selv kan skabe stilen. 

Shop hygge-ting til terrassen

HORTENSIAER, DER HOLDER FOR EVIGT

Har du svært ved at holde liv i rigtige hortensia-planter? Så fortvivl ikke. Med vores smukke naturtro kunstige hortensia-planter, kan du nyde plantens skønhed år efter år. Indendørs kan de nærmest holde for evigt. Udendørs kan den klare et par sæsoner.

Vi sælger utrolig mange hortensia-planter både til private og firmaer. Som for eksempel her i Restaurant Fasaneriet i Lejre, hvor de flotte limegrønne hortensiaer står og pynter. Planterne fås i hvid, gammelrosa, blå, pink, lysegrøn og limegrøn. 

Shop kunstige hortensia-planter

SMUK BUKET

Med vores smukke naturtro store kunstige pæoner kan du med blot 7 stk. lave den flotteste store buket!

Shop kunstige pæoner

RUNDE SOFABORDE

To sofaborde i stedet for ét kan noget ved den store sofagruppe. Det mørke udskårne træ spiller så smukt sammen med kundens lyse sofa, og giver en lækker naturlig kontrast.

Øvrigt interiør er kundens eget.  

Shop sofaborde

FORÅR I ENTRÉEN

Flere og flere har taget de smukke naturtro kunstige blomster og planter til sig. Her pynter de hvide kirsebærgrene så fint i kundens entré, og varsler forår.

Der er 12 grene i vasen. Kunstige blomster er som regel en engangsinvestering, der nemt kan betale sig i længden, da du kan genbruge dem år efter år. 

Vores kunstige blomster kan klippes til, så de passer i din vase. Vasen og øvrigt interiør er kundens eget. Se forslag i shoppinglisten. 

Shop kirsebærgrene

UHØJTIDELIG BORDDÆKNING

Med enkle detaljer kan du gøre en kæmpe forskel i borddækningen. For eksempel giver en lækker dug i hør/bomuld et skønt landligt touch, og den neutrale grå farve gør, at du kan bruge den året rundt og nemt tilpasse farverne og pynten efter humør, årstid og højtid.

Det fede stativ til tallerkener er genialt, hvis du skal have flere gæster til buffet. Pynt eventuelt den øverste med blomster. Udtrykket bliver let, uhøjtideligt og samtidigt lækkert. 

Shop detaljer til bordet

SYDLANDSK STEMNING MED KNOPPER

I vores kundes feriebolig i Italien har den sorte IKEA-kommode fået et mere sydlandsk udtryk med de søde hvide møbelknopper med blåt mønster. Alt øvrigt interiør er kundens eget, men se forslag i shoppinglisten.

Shop sydlandsk stemning

KRANS MED PERLEHYACINT

Den flotte kunstige naturtro perlehyacint pynter så fint her på kransen. Jeg har bundet kransen af birkegrene, bundet lidt tillandsiamos på med vindseltråd, og limet halve og hele vagtelæg på med limpistol. Nem og yndig krans til inde og ude her i foråret (hvor den ikke hænger for udsat). 

Shop perlehyacint og pynt

MURSTENSFORM MED PÅSKEHYGGE I

Murstensforme er geniale at dekorere i året rundt. Lige nu er den virkelig sød med lidt løgplanter, tillandsiamos, vagtelæg og en lille påskefigur i.

Vores søde kunde har shoppet murstensformen, tillandsiamos og vagtelæg hos os. Resten er kundens eget interiør, og ikke noget vi sælger. Se forslag i shoppinglisten. 

Shop murstensform og påskehygge

STORT HVIDT VITRINESKAB

Det store rummelige hvide vitrineskab står SÅ flot hjemme hos vores glade kunde. Der er masser af opbevaring- og udstillingsplads til dine fine glas, tallerkener, linned, brugskunst og meget mere. Vitrineskabet er opdelt i to dele, og der er glas på de 3 synlige sider.

Grundet skabets vægt og størrelse sælger vi kun vitrineskabet fra fjernlager, da vores udstillingsmodel er solgt. Ved bestilling kan du enten afhente selv ved fjernlageret i Holbæk, eller bestille fragtmand til nærmeste kantsten i Danmark. Overdelen er meget tung, og du skal selv arrangere hjælpere til at bære skabet fra fragtmandens vogn og ind/op. 

Alt øvrigt interiør - bortset fra de smukke hvide kunstige hortensiaer - er kunden eget, og ikke noget vi sælger. Se forslag i shoppinglisten. 

Shop stort hvidt vitrineskab

HYGGE PÅ TERRASSEN

De flotte grå fletstole med siddehynde (fås kun med creme hynde nu) er så hyggelige hér på kundens overdækkede terrasse.

Det skønne naturfarvede rattan spiller godt sammen med træet på terrassen, og indbyder til at samles og hygge. Alt øvrigt interiør er kundens eget, og ikke noget vi sælger. Se forslag i shoppinglisten. 

Shop fletstole til terrassen

TURKIS VAGTELÆG

De turkisfarvede vagtelæg er altså bare så fine. Her pynter de i en lille opsats hos vores kunde, og de rolige neutrale farver gør, at man sagtens kan have det stående længe før og efter påske, da det også bare emmer af forårsstemning.

Alt øvrigt interiør er kundens eget, og ikke noget vi sælger. Den søde kanin er også fra os, men desværre udsolgt. Se forslag i shoppinglisten. 

Shop turkis vagtelæg

GRØFTEKANTS-BUKET

Åh! Jeg elsker altså bare kunstige blomster. Der er så mange muligheder, og se lige disse skønne blomster i vildt grøftekants-look! Til denne buket er der brug en lilla cosmos buket, 2 hvide anemoner og 2 blå kornblomster.

Buketten kan genbruges år efter år, og vil bare skabe hygge og sommer-stemning i dit hjem. Kunstige blomster og planter er også skønne som gaveide. 

Shop en grøftekantsbuket

MURSTENSFORME PÅ VÆGGEN

Vores kreative kunde har skruet de gamle unika murstensforme op på væggen i køkkenet, og skabt en unik hyldevæg til krydderier og flasker.

Udover at være geniale til opbevaring og dekorationer, kan de også fungere som hylder på dit badeværelse eller hvad med børneværelset til de små søde figurer. Mulighederne er mange.

Alle forme er unika, og varierer i træsort, patina og farve. Rust, revner, sprækker, huller med mere forekommer, og er blot en del af charmen ved de gamle forme. 

Shop murstensforme

SØD KRANS

En rustik krans fyldt med tillandsiamos, vagtelæg, påskeæg og fin fin sommerfugl er sødt og dekorativt pynt på dit bord, i vindueskarmen eller som værtindegave til påskens sammenkomster, der samtidig er supernemt at lave selv. 

Efter påske kan kransen pyntes efter humør og højtid, og æggene kan gemmes og genbruges næste år. 

Shop krans og pynt

FORÅR I STUEN

En stor bunke kvas i haven gav mig en idé om kranse/reder til dekorationer. Sådan kan en kreativ hjerne se muligheder, hvor andre ser affald :-)

Hånden på hjertet - så når jeg normalt ikke at lave ret meget kreativt i privaten, men solen og varmen giver mig lige nu fornyet energi, og det er så skønt, at kreere noget fint med hænderne.

Den gamle terrin har jeg fundet i en genbrugsbutik engang, så den er desværre ikke til salg, men du kan nemt lave det samme look i en hvid porcelænsskål, opsats eller potteskjuler.

Løgene med påskeliljerne er købt nede i suppermarkedet, men jeg kunne også have fundet på at sætte en af vores fine naturtro tulipaner eller perlehyanciter i den i stedet.

Kransen er som sagt bundet af haveaffald. Birkegrene er geniale, fordi de er let bøjelige, og nemmere lader sig samle med vindseltråd. Efter kransen var samlet, stak jeg løse grene ind hist og her, så den så mere vild ud. Jorden har jeg dækket tillandsiamos, og så havde jeg en håndfuld smadrede vagtelæg, der også kunne finde plads og udnyttelse i forårsdekorationen til sofabordet. En lille hvid fugl med clips sidder på kanten af kransen og pynter. Nem og hurtig dekoration, der giver en skøn forårsstemning i stuen. 

Shop forårshygge til stuen

KAFFE PÅ TERRASSEN

Det skønne forårsvejr kalder på kaffehygge på terrassen. I en lille krog med læ, er der bare skønt at sidde og nyde solen.

De smukke fletstole med sædehynde er dejlige både inde og ude. Med en pude i ryggen kan de lavstammede (som jeg selv :-)) også nå jorden.

Det naturlige smukke rattan er så flot. Vi har forskellige plantekurve med plastfor i lækker kvalitetsrattan - kan både bruges inde og ude. De flotte kunstige naturtro hortensiaer er perfekte året rundt - både inde og ude. Udendørs kan de nemt holde sig et par sæsoner. Du vil elske, at de aldrig skal vandes, nippes eller gødes. 

Træbakken med termokande, krus og desserttallerkener er praktis, lækker og robust, når du skal bære kaffen ud på terrassen.

Havebord og øvrige ting er privateje og ikke til salg. 

Shop stilen til terrassen

SAKSELAMPE I LÆSEHJØRNET

Mangler du en lækker lampe, der kan trækkes ud efter behov, så er den rustikke sakselampe perfekt i dit læsehjørne derhjemme eller i sommerhuset.

Hos kunden her er den sat op over lænestolen, så hun altid har et godt og varieret lys. Alt øvrigt interiør er kundens eget. Se forslag i shoppinglisten. 

Shop stilen til læsehjørnet

BRED HYLDE I KØKKENET

Den fede unika hylde i genbrugstræ kommer virkelig til sin ret på kundens hvide væg i køkkenet. Den brede hylde med knager er superfed og praktisk til dine krydderglas, viskestykker, dåser med mere.

I entréen vil den også være fed til frakker, og har du god vægplads på badeværelset, ville den også være anvendelig dér til dine parfumer, håndklæder med mere. Alt øvrigt interiør er kundens eget. Se forslag i shoppinglisten. 

Shop hylde og tilbehør til køkkenet

HVIDE HORTENSIA-PLANTER

De smukke hvide naturtro hortensiaplanter kan både bruges ude og inde. Her hos kunden bor de fint i en gammel trækasse i selskab med figurer og andet pynt i haven. Der er 2 planter i kassen. 

Udendørs kan de kunstige hortensiaer nemt holde sig et par sæsoner. Indendørs er holdbarheden nærmest ubegrænset. Vi har et stort udvalg af skønne naturtro kunstige blomster og planter, der vil forskønne dit hjem. 

Alt øvrigt interiør er kundens eget. Se forslag i shoppinglisten. 

Shop hvide hortensiaer

SORTE METALDÅSER I KØKKENET

Opbevaringsdåser i køkkenet med lufttæt låg er superfine og praktiske. De sorte dåser til kaffe, the og sukker er lige nu mega-populære. Dåserne står så fint herhjemme hos vores søde kunde, og giver en flot kontrast til det hvide i køkkenet. 

Alt øvrigt interiør er kundens eget, og ikke noget vi sælger. 

Shop stilen i køkkenet

WALLSTICKER PÅ GLASDØR

Den fine lille hvide franske lilje wallsticker er superflot og dekorativ her på bryggersdøren hos vores kunde. 

Wallstickers er en nem måde at gøre dit hjem personligt på. De hæfter på alle glatte overflader. Den franske lilje fås også i en større udgave på 29,5 cm. i højden. Den lille er 18,5 cm. høj. 

Alt øvrigt interiør er kundens eget, og ikke noget vi sælger. Se forslag i shoppinglisten herunder. 

Shop stilen i bryggerset

KRANS TIL BORDET

...skænken eller vindueskarmen. Den flotte kunstige cypreskrans er også smuk og dekorativ liggende på et lagkagefad som her. Du kan pynte den her i foråret med tillandsiamos, vagtelæg og påskeæg. Gør den ekstra hyggelig om aftenen med en lyskæde. 

De enkelte dele kan sagtens bruge hver for sig resten af året. Kransen kan bruges både inde og ude på døren. Og påsketingene kan du genbruge år efter år. 

Shop krans til bordet

TRÆKASSER PÅ BORDET

De sorte trækasser, der i form minder om gamle murstensforme - er perfekte til dekoration og opbevaring på dit bord. 

Her pynter et par trækasser på kundens bord med olie/eddike sæt, pottesk