SHOP STILEN

Kender du dét? Du ser et billede på sociale medier eller i et blad, og har bare lyst til at genskabe det hele (mere eller mindre).

På denne side forsøger vi, at gøre det supernemt for dig. Her finder du idéer til din boligindretning med henvisninger til, hvilke produkter der er brugt, så du nemt selv kan skabe stilen hjemme hos dig selv. Måske får du også idéer til at bruge nogle af dine egne ting derhjemme, som bare står i skabet. 

Billederne er en blanding af vores egne opstillinger samt kundebilleder. Det vil derfor være et godt mix af den hvide romantiske landstil, den franske landstil og kundernes helt unikke personlige stil. 

Vi ELSKER kundebilleder og nye idéer til boligindretning, og vi håber også, at du får nogle gode idéer med på vejen. Har du købt noget fra www.smukthjem.dk, som du er særligt glad for, er du meget velkommen til at sende mig et billede på mail til info@smukthjem.dk, hvis jeg må dele det til inspiration for andre kunder her på siden samt på sociale medier.

Der kan være udsolgte produkter imellem eller enkelte elementer på kundebillederne, der er kundens eget. Ofte vil du kunne skrive dig op til en servicemail på udsolgte varer. Og er det øvrige interiør kundens eget, viser vi - når det er muligt - relevante forslag, der minder om det fra vores produktsortiment.

Siden opdateres løbende. Vi har enormt mange billeder fra kunder samt egne inspirationsbilleder fra butikken, som vi rigtig gerne vil dele med jer. Så kig ind på siden engang imellem og få ny boliginspiration. 

SMUK BUKET

Med vores smukke naturtro store kunstige pæoner kan du med blot 7 stk. lave den flotteste store buket!

Shop kunstige pæoner

RUNDE SOFABORDE

To sofaborde i stedet for ét kan noget ved den store sofagruppe. Det mørke udskårne træ spiller så smukt sammen med kundens lyse sofa, og giver en lækker naturlig kontrast.

Øvrigt interiør er kundens eget.  

Shop sofaborde

FORÅR I ENTRÉEN

Flere og flere har taget de smukke naturtro kunstige blomster og planter til sig. Her pynter de hvide kirsebærgrene så fint i kundens entré, og varsler forår.

Der er 12 grene i vasen. Kunstige blomster er som regel en engangsinvestering, der nemt kan betale sig i længden, da du kan genbruge dem år efter år. 

Vores kunstige blomster kan klippes til, så de passer i din vase. Vasen og øvrigt interiør er kundens eget. Se forslag i shoppinglisten. 

Shop kirsebærgrene

UHØJTIDELIG BORDDÆKNING

Med enkle detaljer kan du gøre en kæmpe forskel i borddækningen. For eksempel giver en lækker dug i hør/bomuld et skønt landligt touch, og den neutrale grå farve gør, at du kan bruge den året rundt og nemt tilpasse farverne og pynten efter humør, årstid og højtid.

Det fede stativ til tallerkener er genialt, hvis du skal have flere gæster til buffet. Pynt eventuelt den øverste med blomster. Udtrykket bliver let, uhøjtideligt og samtidigt lækkert. 

Shop detaljer til bordet

KRANS MED PERLEHYANCINT

Den flotte kunstige naturtro perlehyacint pynter så fint her på kransen. Jeg har bundet kransen af birkegrene, bundet lidt tillandsiamos på med vindseltråd, og limet halve og hele vagtelæg på med limpistol. Nem og yndig krans til inde og ude her i foråret (hvor den ikke hænger for udsat). 

Shop perlehyacint og pynt

MURSTENSFORM MED PÅSKEHYGGE I

Murstensforme er geniale at dekorere i året rundt. Lige nu er den virkelig sød med lidt løgplanter, tillandsiamos, vagtelæg og en lille påskefigur i.

Vores søde kunde har shoppet murstensformen, tillandsiamos og vagtelæg hos os. Resten er kundens eget interiør, og ikke noget vi sælger. Se forslag i shoppinglisten. 

Shop murstensform og påskehygge

STORT HVIDT VITRINESKAB

Det store rummelige hvide vitrineskab står SÅ flot hjemme hos vores glade kunde. Der er masser af opbevaring- og udstillingsplads til dine fine glas, tallerkener, linned, brugskunst og meget mere. Vitrineskabet er opdelt i to dele, og der er glas på de 3 synlige sider.

Grundet skabets vægt og størrelse sælger vi kun vitrineskabet fra fjernlager, da vores udstillingsmodel er solgt. Ved bestilling kan du enten afhente selv ved fjernlageret i Holbæk, eller bestille fragtmand til nærmeste kantsten i Danmark. Overdelen er meget tung, og du skal selv arrangere hjælpere til at bære skabet fra fragtmandens vogn og ind/op. 

Alt øvrigt interiør - bortset fra de smukke hvide kunstige hortensiaer - er kunden eget, og ikke noget vi sælger. Se forslag i shoppinglisten. 

Shop stort hvidt vitrineskab

HYGGE PÅ TERRASSEN

De flotte grå fletstole med siddehynde (fås kun med creme hynde nu) er så hyggelige hér på kundens overdækkede terrasse.

Det skønne naturfarvede rattan spiller godt sammen med træet på terrassen, og indbyder til at samles og hygge. Alt øvrigt interiør er kundens eget, og ikke noget vi sælger. Se forslag i shoppinglisten. 

Shop fletstole til terrassen

TURKIS VAGTELÆG

De turkisfarvede vagtelæg er altså bare så fine. Her pynter de i en lille opsats hos vores kunde, og de rolige neutrale farver gør, at man sagtens kan have det stående længe før og efter påske, da det også bare emmer af forårsstemning.

Alt øvrigt interiør er kundens eget, og ikke noget vi sælger. Den søde kanin er også fra os, men desværre udsolgt. Se forslag i shoppinglisten. 

Shop turkis vagtelæg

GRØFTEKANTS-BUKET

Åh! Jeg elsker altså bare kunstige blomster. Der er så mange muligheder, og se lige disse skønne blomster i vildt grøftekants-look! Til denne buket er der brug en lilla cosmos buket, 2 hvide anemoner og 2 blå kornblomster.

Buketten kan genbruges år efter år, og vil bare skabe hygge og sommer-stemning i dit hjem. Kunstige blomster og planter er også skønne som gaveide. 

Shop en grøftekantsbuket

MURSTENSFORME PÅ VÆGGEN

Vores kreative kunde har skruet de gamle unika murstensforme op på væggen i køkkenet, og skabt en unik hyldevæg til krydderier og flasker.

Udover at være geniale til opbevaring og dekorationer, kan de også fungere som hylder på dit badeværelse eller hvad med børneværelset til de små søde figurer. Mulighederne er mange.

Alle forme er unika, og varierer i træsort, patina og farve. Rust, revner, sprækker, huller med mere forekommer, og er blot en del af charmen ved de gamle forme. 

Shop murstensforme

SØD KRANS

En rustik krans fyldt med tillandsiamos, vagtelæg, påskeæg og fin fin sommerfugl er sødt og dekorativt pynt på dit bord, i vindueskarmen eller som værtindegave til påskens sammenkomster, der samtidig er supernemt at lave selv. 

Efter påske kan kransen pyntes efter humør og højtid, og æggene kan gemmes og genbruges næste år. 

Shop krans og pynt

FORÅR I STUEN

En stor bunke kvas i haven gav mig en idé om kranse/reder til dekorationer. Sådan kan en kreativ hjerne se muligheder, hvor andre ser affald :-)

Hånden på hjertet - så når jeg normalt ikke at lave ret meget kreativt i privaten, men solen og varmen giver mig lige nu fornyet energi, og det er så skønt, at kreere noget fint med hænderne.

Den gamle terrin har jeg fundet i en genbrugsbutik engang, så den er desværre ikke til salg, men du kan nemt lave det samme look i en hvid porcelænsskål, opsats eller potteskjuler.

Løgene med påskeliljerne er købt nede i suppermarkedet, men jeg kunne også have fundet på at sætte en af vores fine naturtro tulipaner eller perlehyanciter i den i stedet.

Kransen er som sagt bundet af haveaffald. Birkegrene er geniale, fordi de er let bøjelige, og nemmere lader sig samle med vindseltråd. Efter kransen var samlet, stak jeg løse grene ind hist og her, så den så mere vild ud. Jorden har jeg dækket tillandsiamos, og så havde jeg en håndfuld smadrede vagtelæg, der også kunne finde plads og udnyttelse i forårsdekorationen til sofabordet. En lille hvid fugl med clips sidder på kanten af kransen og pynter. Nem og hurtig dekoration, der giver en skøn forårsstemning i stuen. 

Shop forårshygge til stuen

KAFFE PÅ TERRASSEN

Det skønne forårsvejr kalder på kaffehygge på terrassen. I en lille krog med læ, er der bare skønt at sidde og nyde solen.

De smukke fletstole med sædehynde er dejlige både inde og ude. Med en pude i ryggen kan de lavstammede (som jeg selv :-)) også nå jorden.

Det naturlige smukke rattan er så flot. Vi har forskellige plantekurve med plastfor i lækker kvalitetsrattan - kan både bruges inde og ude. De flotte kunstige naturtro hortensiaer er perfekte året rundt - både inde og ude. Udendørs kan de nemt holde sig et par sæsoner. Du vil elske, at de aldrig skal vandes, nippes eller gødes. 

Træbakken med termokande, krus og desserttallerkener er praktis, lækker og robust, når du skal bære kaffen ud på terrassen.

Havebord og øvrige ting er privateje og ikke til salg. 

Shop stilen til terrassen

SAKSELAMPE I LÆSEHJØRNET

Mangler du en lækker lampe, der kan trækkes ud efter behov, så er den rustikke sakselampe perfekt i dit læsehjørne derhjemme eller i sommerhuset.

Hos kunden her er den sat op over lænestolen, så hun altid har et godt og varieret lys. Alt øvrigt interiør er kundens eget. Se forslag i shoppinglisten. 

Shop stilen til læsehjørnet

BRED HYLDE I KØKKENET

Den fede unika hylde i genbrugstræ kommer virkelig til sin ret på kundens hvide væg i køkkenet. Den brede hylde med knager er superfed og praktisk til dine krydderglas, viskestykker, dåser med mere.

I entréen vil den også være fed til frakker, og har du god vægplads på badeværelset, ville den også være anvendelig dér til dine parfumer, håndklæder med mere. Alt øvrigt interiør er kundens eget. Se forslag i shoppinglisten. 

Shop hylde og tilbehør til køkkenet

HVIDE HORTENSIA-PLANTER

De smukke hvide naturtro hortensiaplanter kan både bruges ude og inde. Her hos kunden bor de fint i en gammel trækasse i selskab med figurer og andet pynt i haven. Der er 2 planter i kassen. 

Udendørs kan de kunstige hortensiaer nemt holde sig et par sæsoner. Indendørs er holdbarheden nærmest ubegrænset. Vi har et stort udvalg af skønne naturtro kunstige blomster og planter, der vil forskønne dit hjem. 

Alt øvrigt interiør er kundens eget. Se forslag i shoppinglisten. 

Shop hvide hortensiaer

SORTE METALDÅSER I KØKKENET

Opbevaringsdåser i køkkenet med lufttæt låg er superfine og praktiske. De sorte dåser til kaffe, the og sukker er lige nu mega-populære. Dåserne står så fint herhjemme hos vores søde kunde, og giver en flot kontrast til det hvide i køkkenet. 

Alt øvrigt interiør er kundens eget, og ikke noget vi sælger. 

Shop stilen i køkkenet

WALLSTICKER PÅ GLASDØR

Den fine lille hvide franske lilje wallsticker er superflot og dekorativ her på bryggersdøren hos vores kunde. 

Wallstickers er en nem måde at gøre dit hjem personligt på. De hæfter på alle glatte overflader. Den franske lilje fås også i en større udgave på 29,5 cm. i højden. Den lille er 18,5 cm. høj. 

Alt øvrigt interiør er kundens eget, og ikke noget vi sælger. Se forslag i shoppinglisten herunder. 

Shop stilen i bryggerset

KRANS TIL BORDET

...skænken eller vindueskarmen. Den flotte kunstige cypreskrans er også smuk og dekorativ liggende på et lagkagefad som her. Du kan pynte den her i foråret med tillandsiamos, vagtelæg og påskeæg. Gør den ekstra hyggelig om aftenen med en lyskæde. 

De enkelte dele kan sagtens bruge hver for sig resten af året. Kransen kan bruges både inde og ude på døren. Og påsketingene kan du genbruge år efter år. 

Shop krans til bordet

TRÆKASSER PÅ BORDET

De sorte trækasser, der i form minder om gamle murstensforme - er perfekte til dekoration og opbevaring på dit bord. 

Her pynter et par trækasser på kundens bord med olie/eddike sæt, potteskjulere med forårsløg og tillandsiamos samt ampler med bedelys fra os.

Det ser superhyggeligt ud med påskeliljer, og er nemt at skifte ud efter årstid og humør. Samtidig gør pynt i kasser også, at det er nemt at flytte fra bordet, hvis der er behov for det. 

Shop trækasse og indhold

DETALJE TIL BORDDÆKNING

De søde guldfarvede sommerfugle med glimmer er så søde og anvendelige. Du kan - udover at bruge dem på troldegrene og i dekorationer - også bruge dem på kanten af tallerkenen som en sød detalje eller lille gave til hver gæst. 

Der er klemme bagpå sommerfuglen, så den er nem at flytte. 

Med det smukke hvide Provence stel har du porcelæn både til hverdag og fest. Med ganske få detaljer kan du nemt få et lækkert festligt udtryk med en mundserviet og en fin servietring. 

Shop detaljen til borddækningen

HYGGELIG OPSTILLING

Vores kunde Dorthe, der har IG-profilen @my_danishhome laver de smukkeste inspirerende opstillinger i hendes hjem.

Dorthe elsker den hvide romantiske stil, så er du også vild med stilen, kan du med fordel følge hende på IG. 

Ofte er der også flotte inspirationsfotos med varer, hun har shoppet hos smukthjem.dk 

På nedenstående billede er potteskjuler, tillandsiamos, påskelilje, nodepapir og rammer med engle fra os. Bogen, som potten står på er også købt her, men desværre udsolgt/udgået. 

Shop Dorthes stil

IDÉ TIL DIT PÅSKEBORD

Du behøver blot et par basis-ting for at være godt kørende året rundt med flotte dekorative dekorationer til dit bord, vindueskarm eller skænk. 

Med en murstensform, tillandsiamos og et par lysestager som grundelementer, kan du nemt skifte den øvrige pynt ud efter årstid, højtid og humør. 

Shop påske-stilen

FRANSK LANDSTIL I SPISESTUEN

Spisestuen her emmer af fransk landstil! Lækkert, rustikt og holdt i neutrale natur toner. Kunden har shoppet hendes flotte fletstole med cremehvid sædehynde, rygpuder og betræk samt hvide hortensia-planter hos os.

Den magelige fletstol er skøn at sidde i både inde og ude. Det lækre naturfarvede rattan blender godt ind både til et lyst og et mørkt spisebord. Sædehynden medfølger, og har du lidt korte ben, kan en rygpude være en god idé som her. 

De øvrige ting er kundens eget, og ikke noget vi har til salg. Se produktforslag nede i produktlisten.

Shop landstil til spisestuen

NEM DEKORATION

På få minutter kan du forvandle en sovsekande til en fin lille dekoration. For kanden med fedtpapir. Stil et par hyacinter eller andre løgplanter i den, og dæk med tillandsiamos - voila! 

Shop til en fin dekoration

NYE STOLE I SPISESTUEN

Vores kunde fra Greve elsker hendes nye spisestuestole med fransk flet fra os. De er meget lettere end de gamle stole, hun havde, og så er siddekomforten samtidig helt i top på stolene på grund af det polstrede sæde og runde ryg.

Øvrigt interiør er kundens eget - se alternative forslag i shoppinglisten. 

Shop nyt til spisestuen