Vintage Primer & Sealer

Primer & Sealer bruges som spærregrunder, decoupagelim og lak eller beskyttende hinde på kalkmalede vægge. Fortynd op med lidt vand.

Skal du spærregrunde teaktræ, vælg en oliebaseret spærregrunder. Denne vandbaserede Primer er ikke stærk nok til at isolere det olie, der trækker ud på teaktræ. 

 

Viser 1-3 af 3 element(er)

Vintage Paint Primer & sealer 

Med Vintage Paint Primer & sealer fra Jeanne d´Arc Living har du et 2-i-1 produkt, der både kan bruges som spærregrunder på mørke møbler, du ønsker bliver lyse samt en forsegler, der giver en robust overflade, der kan tørres af. 

Sådan anvender du Vintage Paint Primer & sealer

1) Fortynd med lidt vand i en bøtte for sig

2) Lav eventuelt en prøve på undersiden af møblet og se resultatet

3) Påfør adskellige tynde lag med pensel, og lad det tørre mindst 48 timer mellem hvert lag

Bemærk, at Vintage Paint Primer & sealer er mælkehvid, når du påfører det - men det tørrer klart op, og giver en usynlig mat overflade, og bruges som alternativ til Vintage Paint Ultramat lak eller Vintage Paint antikvoks.

Læs flere tips og tricks om Vintage Paint kalkmaling og antikvoks på vores informationsside og kontakt os gerne på info@smukthjem.dk eller via kontaktformularen, hvis du har yderligere spørgsmål. 

Forvandlinger med Vintage Paint

Få gratis inspiration og komplette materialelister på vores spændende inspirationsside om Vintage Paint. Masser af før og efter billeder af de vilde forvandlinger, som du selv kan lave med kalkmaling på dine gamle møbler. Bliv inspireret og forelsket i Vintage Paints mange muligheder