Handelsbetingelser


smukthjem.dk
 er e-mærket. Derfor er du omfattet af e-mærkets køberbeskyttelse op til kr. 10.000, og du har altid adgang til e-mærkets gratis sagsbehandling. Betingelserne for handel på smukthjem.dk v/Pernille Gyldensøe, Fredensvej 26, 4295 Stenlille, tlf. 25 77 48 15, CVR nummer 27308821, info@smukthjem.dk

Betaling

Betaling med kort
smukthjem.dk modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, eDankort, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron og MobilePay på webshoppen.

I staldbutikken modtager vi VISA/dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestro, kontanter og MobilePay. Beløbet trækkes fra dit kort, når varen afsendes herfra/afhentes. Korthandel hos smukthjem.dk er gebyrfrit for dig.

smukthjem.dk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Betaling med ViaBill
Du kan vælge at dele dit køb op i 10 månedlige bidder med ViaBill. Læs handelsbetingelserne for ViaBill. 

Netbank
Du kan efter aftale overføre via netbank til min konto i Nordea:

Reg.nr. 2300
Kontonr. 8971438992 

Ved bankoverførsel er du ikke omfattet af indsigelsesordningen.

Betaling med internationalt betalingskort
Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene er reserveret på dit kort eller konto indtil:

1) vi hæver beløbet, når vi sender varen eller
2) indtil pengene bliver frigivet ifølge aftale med din kortudsteder

På Mastercard og VISA debetkort reserveres beløbet i op til 30 dage. 

Reservation af varer

Du er altid velkommen til at komme i butikkens åbningstid og se varen, inden du beslutter dig for en vare. Vi reserverer desværre ikke, med mindre du i forvejen laver en ordre - så den kan desværre i mellemtiden nå at blive solgt, hvis der kun er få tilbage. Fortryder du, når du har set varen fysisk i butikken, annullerer vi selvfølgelig din ordre. 

Da vi i øjeblikket desværre oplever mange aftaler omkring reservationer, der ikke betales som aftalt, reserverer vi ikke varer pt.

Fragt

Læs herunder, hvordan du hurtigt og billigt kan få dine varer leveret. Du får altid en status-mail fra os, når pakken sendes herfra. 

Fragtfri levering (Fragt kr. 0)

Bestiller du for over kr. 399, giver jeg fragten til nærmeste GLS-shop. Gælder alle varer, der kan sendes som pakke i Danmark (Max 20 kg.). Møbler og andre store varer er ikke omfattet af fragtfri levering.

Mod tillæg kan du få din fragtfrie ordre leveret hjemme på privatadressen for +kr. 29 eller på erhvervsadressen for +kr. 39.

Bemærk, vælg kun levering med omdeling, hvis du er sikker på, at du er hjemme på leveringsdagen. Ellers videresendes din pakke automatisk til nærmeste GLS-pakkeshop, med mindre du har en fuldmagtsaftale med GLS om, at de må stille pakken.

Afhentning ved butikken (Fragt kr. 0)

Vælg "Afhentning i Stenlille" i leveringsmetode. Jeg kontakter dig på mail eller sms for nærmere aftale, hvis du ikke har skrevet dag/tid på ordren. Varerne afhentes indenfor en uge på adressen:

smukthjem.dk
Fredensvej 26
4295 Stenlille

Se planlagte åbningstider. Vil du hente udenfor åbningstiderne, kan vi stille ud efter aftale.

Levering med GLS (Fragt kr. 39-99)

Du får ved bestilling automatisk den billigst mulige fragtmetode vist til levering i Danmark. Pakker afsendes alle hverdage kl. 11. Bestiller du efter kl. 11 eller i weekenden/helligdage eller under ferie, sendes førstkommende hverdag.

GLS-pakkeshop: Leveringstid 1-3 hverdage 

- 0 gram til 1 kg. kr. 39
- 1-5 kg. kr. 49
- 5-10 kg. kr. 59
- 10-20 kg. kr. 99

Levering hjemtil: Leveringstid 1-3 hverdage 

- 0 gram til 1 kg. kr. 68
- 1-5 kg. kr. 78
- 5-10 kg. kr. 88
- 10-20 kg. kr. 128

Erhvervsadresse: Leveringstid 1-3 hverdage

  • - 0 gram til 1 kg. kr. 59
  • - 1-5 kg. kr. 69
  • - 5-10 kg. kr. 89
  • - 10-20 kg. kr. 169

Forbehold for sygdom og andet uforudset. I ferieperioder kan der gå længere tid, du oplyses altid herom på forsiden af smukthjem.dk samt i bestillingsprocessen.

Husk at afhente din pakke i GLS pakkeshoppen inden 7 dage. Ellers ryger den retur til os og pålægges returgebyr.

Møbel levering i Danmark

Når du køber møbler på smukthjem.dk, tilbyder vi levering indenfor 1-5 hverdage med fragtmand til brofaste øer til kr. 499,- 

Forbehold for længere leveringstid ved helligdage. Vi aftaler altid forinden, hvilken dag dine møbler bliver leveret.

Prisen er for turen - så bestiller du 10 møbler, er prisen den samme leveret til nærmeste kantsten. Nærmeste kantsten er vej/parkering, hvor lastbilen kan holde (ikke fortov eller gangstier). Du skal selv sørge for hjælpere til ind/opbæring.

Dog er fragten billigere, hvis du bor i nærområdet, hvor jeg tilbyder fragt fra kr. 50.

Jeg tilbagefører selvfølgelig differencen til dit kort, hvis du bor i nærområdet. Kontakt os eventuelt for fragtpris til din adresse på info@smukthjem.dk

Møbel levering Bornholm (Fragt kr. 1000)

En gang om måneden leverer vores fragtmand møbler købt ved smukthjem.dk på Bornholm for kr. 1000 inkl. moms. Dato for levering oplyses på mail efter ordreafgivelse. Prisen er for turen, du kan derfor godt bestille flere møbler og brugskunst til samme fragtpris.

Levering til Grønland og Færøerne

Vi sender pakker på max. 20 kg. med GLS til Grønland og Færøerne. Fragtprisen udregnes automatisk i varekurven. 

Momsen på 25% trækkes automatisk ud af varebeløbet, når du vælger land. 

Leveringstiden er: 

Grønland 13-18 hverdage*
Færøerne 3-8 hverdage + toldtid 

*I perioder sejles der med længere intervaller i enkelte postnr. på Grønland. Se oversigten her

Levering Norge

Vi sender pakker på max. 20 kg. med GLS til Norge. Priserne på webshoppen er i DKK og inklusiv 25% norsk importmoms. Da vi er VOEC-registreret, kan du handle toldfrit for DKK 1900,- pr. vare (NOK 3000,- pr. vare). Din levering er derfor hurtigere fremme og uden yderligere omkostninger. 

Leveringstiden er: 

Norge 2-5 hverdage

Vi leverer ikke til andre lande end Danmark, Grønland, Færøerne eller Norge. 

Beskadiget indhold

Vi tjekker alle varer inden afsendelse, og kendte fejl og mangler er beskrevet på produkterne. Skulle din vare blive beskadiget under transporten, kontakt os straks på info@smukthjem.dk eller tlf. 25 77 48 15. For at kunne erstatte din vare enten ved at fremsende en ny eller tilbageføre beløbet til dig, skal du kontakte os indenfor 5 dage efter modtagelsen.

Du bedes gemme den ødelagte vare, AL inde og ydre emballage samt pakkelabel, da billeder af dette skal bruges som dokumentation ved en eventuel erstatningssag. Send venligst billeder på info@smukthjem.dk 

Har du købt varer på smukthjem.dk, der skal foræres væk som gave, skal du tjekke indholdet ved modtagelsen. Vi kan ikke søge erstatning for beskadiget indhold ved GLS 5 dage efter modtagelsen.

Fortrydelsesret

Almindelig fortrydelsesret 

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til info@smukthjem.dk eller tlf. 25 77 48 15 eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. I det tilfælde vil en eventuel fragtomkostning blive fratrukket beløbet, der tilbageføres til dig.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, du får ikke fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. Er din ordre fremsendt fragtfrit, og gør fortrydelsen af en del af dit køb, at den ikke længere opfylder kriterierne for fragtfri forsendelse, bliver fragtomkostningen modregnet det beløb, der tilbagebetales.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Køber du en returlabel af os, kan vi aftale, at returfragten fratrækkes returbeløbet. 

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for møbler og store varer. Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til 499,00 kr.

Varens stand når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Har vi lavet en foregående aftale om, at returfragt købt via os skal fratrækkes returbeløbet, får du kun refunderet varebeløbet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

smukthjem.dk 
Fredensvej 26, 4295 Stenlille

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Købelovens mangelregler kan finde anvendelse på varekøb. Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet/ydelsen.

Alle synlige kendte fejl og mangler ved varen, vil være beskrevet på siden. Det er meget vigtigt for mig, at du bliver glad for dine varer. Aftal evt. en tid, hvor du kommer og ser varen, inden du beslutter dig, eller kom i butikkens åbningstider. Ring eller mail gerne før bestilling, hvis du har spørgsmål. Tjek målene på evt. møbler, om de kan være dér hvor du har tiltænkt dig.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Reklamation og vare-returnering

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

smukthjem.dk 
Fredensvej 26
4295 Stenlille
Tlf. 25 77 48 15

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Udsolgte varer

Det er heldigvis yderst sjældent, at en bestilt vare er udsolgt, og ikke kan leveres. Hvis en vare er udsolgt, og ikke kan genskaffes, bliver du kontaktet på mail eller telefon. 

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse. Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige, for at kunne levere varen til dig. 

Personoplysningerne registreres hos smukthjem.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. 

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på smukthjem.dk er indehaver Pernille Gyldensøe. 

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. 

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være, hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan kontakte os på info@smukthjem.dk 

Nyhedsbrev

Vil du have besked om udsalg, nyheder og boliginspiration, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Vi lover, at du ikke bliver spammet i tide og utide. Skulle du på et senere tidspunkt ønske at framelde dig igen, gør du det nemt i bunden af nyhedsbrevet.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Pernille Gyldensøe på info@smukthjem.dk Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, du klager over, have kostet mindst kr. 1.110 og højst kr. 100.000. For klager over tøj og sko skal prisen dog mindst være på kr. 720. Det koster et gebyr at få behandlet klagen.

Når du handler med en e-mærket webshop - som smukthjem.dk er - har du altid ret til gratis sagsbehandling hos e-mærket (uanset beløbets størrelse). 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

Standardfortrydelses-formular

Til:

Smukthjem
Fredensvej 26
4295 Stenlille

Handelsbetingelserne er senest opdateret 31/1-2024

SE UDVALG AF MØBLER SE UDVALG AF BRUGSKUNST SE UDVALG AF KALKMALING SE ALLE GODE TILBUD

NYESTE PRODUKTER