Vintage Paint kalkmaling 2,5 l.

De store bøtter Vintage Paint kalkmaling er til dig, der maler mange møbler og gerne vil have en billigere literpris. Mængden rækker ca. til 25-30 m2. Kalkmalingen er også til vægge, hvis du f.eks. gerne  vil have én enkelt effektfuld væg i et rum.

Husk altid at forsegle med antikvoks eller Primer.

Vintage Paint kalkmaling har MAL-kode 00-1 (1993, og er tildelt EU´s miljømærke certificering ECO-label. Læs også sikkerhedsdatabladet.

Berøringstør efter 30 minutter, overmalbar efter 1 time. Er der en farve, der mangler - kontakt os gerne, så bestiller vi den hjem til dig. 

Viser 1-18 af 18 element(er)

Vintage Paint kalkmaling 2,5 liter

Med Vintage Paint kalkmaling 2,5 liter bøtterne fra Jeanne d´Arc Living har du rigeligt maling til en væg, flere store møbler, gulve og køkkenfronter. Selvom der står Wall Paint på de store bøtter, kan du nemt bruge dem til møbler og gulve også. 

De store bøtter Vintage Paint kalkmaling er derfor et økonomisk godt valg, hvis du maler mange møbler, da literprisen kommer godt ned i forhold til de små bøtter kalkmaling. Literprisen på 2,5 liter er kr. 207,60/literen, mens den på en 100 ml. er på kr. 440/literen. 

Afhængig af underlagets porøsitet kan det godt betale sig at grunde først, for at mætte træet, hvis det er meget "tørstigt". Men ellers behøver du ikke forbearbejde, inden du maler med Vintage Paint kalkmaling fra Jeanne d´Arc Living. Slib kun, hvis der er ujævnheder eller løse flager gammel maling. Vask godt af med grundrens og lad gennemtørre, inden du maler med Vintage Paint kalkmaling. 

Lækker kalkmaling

Vintage Paint er en vandbaseret og miljøvenlig kalkmaling, der er lugtfri. Malingen har en supergod dækkeevne, og er endvidere godkendt til børnemøbler. 

Kalkmalingen er allerede berøringstør efter 30 minutter og overmalbar efter 1 time. Du kan derfor lynhurtigt forvandle flere møbler på én dag. Husk altid at forsegle overfladen med antikvoks, Primer & Sealer eller mat lak i serien, så du får en robust overflade, der tåler aftørring med en klud.

Spørgsmål til Vintage Paint kalkmaling?

Søger du en bestemt farve Vintage Paint kalkmaling i 2,5 liter, som vi ikke har på lager? Eller har du spørgsmål, inden du går i gang med dit malerprojekt? Så kontakt os gerne på info@smukthjem.dk eller via kontaktformularen.

Læs også vores tips og tricks om Vintage Paint kalkmaling på vores informationsside. 

Forvandlinger med Vintage Paint

Få gratis inspiration og komplette materialelister på vores spændende inspirationsside om Vintage Paint. Masser af før og efter billeder af de vilde forvandlinger, som du selv kan lave med kalkmaling på dine gamle møbler. Bliv inspireret og forelsket i Vintage Paints mange muligheder