Besøg smukthjem.dk´s butik | Romantisk landstil

Hvor ligger butikken

www.smukthjem.dk er også en fysisk livsstilsbutik på 160 m2 indrettet i den gamle stald på vores gård. Vi bor på Vestsjælland på adressen Fredensvej 26, 4295 Stenlille med ca. 20 minutters kørsel fra Slagelse, Holbæk og Ringsted. Se kortet nederst på siden. 

Her er altid et bredt udvalg af gamle romantiske møbler og brugskunst i hvid romantik og fransk landstil.

Du finder desuden et stort udvalg af Vintage Paint kalkmaling, og jeg er selvfølgelig altid klar med råd og vejledning, hvis du har brug for det. Vi glæder os til at se dig. 

Vigtig information


Grundet situationen med Corona/Covid-19 virus er butikken på Fredensvej 26, 4295 Stenlille MIDLERTIDIGT LUKKET for besøgende, og vi sælger kun online. Du kan dog fortsat afhente varer udenfor butikken efter aftale. 

Vi har taget denne beslutning ud fra et forsigtighedsprincip af hensyn til vores kunders og egen sundhed samt for at støtte om, at smittefaren ved Corona/Covid-19 er vores allesammens ansvar.

Størstedelen af vores kunder i den fysiske butik er aldersmæssigt i risikogruppen, og vi befinder os selv i den aldersgruppe, hvor er der er flest smittebærere. Ingen af os viser tegn på smitte, men vi vil med beslutningen af denne midlertidige nedlukning af vores fysiske butik signalere, at vi er vores eget samfundsmæssige ansvar bevidst. Vi ønsker, at flest muligt kommer over den anden side af krisen med helbredet i behold.  

Shop online og få 10% rabat

Webshoppen kører på fuld kraft, og vi sender pakker alle hverdage kl. 11 efter rækkefølge under Corona-krisen. Der kan forekomme et par dages ekstra leveringstid grundet travlhed.

Indløs rabatkoden i varekurvens 4. felt:
SOFASHOP

Du får dermed 10% på alle varer undtagen gavekort og OUTLET. Rabatkoden gælder til og med den 13. april 2020. Du kan bruge rabatkoden et ubegrænset antal gange. 

- Der kan bestilles varer til levering i GLS pakkeshop eller hjemtil
- Der kan bestiles varer til afhentning udenfor butikken
- Der kan bestilles møbler til levering med fragtmand som vanligt

Du vælger ønsket fragtmetode i varekurven. Vil du afhente udenfor butikken, så noter gerne på ordren hvilken dag/tid du kan hente. 

NYESTE VARER NY

Planlagte åbningstider i den fysiske butik

Der er pt. ingen planlagte åbningstider i butikken. Har du spørgsmål, så kontakt os i telefontiden mandag til fredag kl. 8-15 eller på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

slide spise

Skulle du finde noget, du bare MÅ eje, så modtager vi VISA, VISA Electron, Mastercard, kontanter og MobilePay i butikken.


Bonuskort

Husk at få vores nye bonuskort, når du besøger butikken. Hver gang du handler i butikken, får du et stempel (Max 1 stempel pr. dag). Når du har 5 stempler, får du 15% på dit køb (undtagen på i forvejen nedsatte varer). 

73390813 3090344237667158 4526906529395245056 n

Leveri
n

Har du brug for levering af dine købte møbler, tilbyder vi også det fra kr. 50 i nærområdet og max kr. 450 i DK. Læs mere om levering

Sær-arrangementer

Kan du samle minimum 5 mennesker fra arbejdet, klubben, familien eller vennekredsen? Så holder jeg gerne dag- eller aften-åbent for jer, og tilbyder alle, der handler i butikken rabat på alle varer fra www.smukthjem.dk

IMG 20180205 145542

Find os her

Kontaktinfo

Smukthjem
Fredensvej 26
4295 Stenlille

Tlf.: 25774815
(Svarer hverdage kl. 8-15)
info@smukthjem.dk
(Svar indenfor 24 timer)
CVR: 27308821

Send en besked

Ugyldig indtastning
Ugyldig indtastning
Ugyldig indtastning
Du skal acceptere vores cookies- og privatlivspolitk for at kunne sende.
Ugyldig indtastning