search

Grå fletstol med armlæn og cremehvid hynde pr. stk.

På lager 21.00 kg
2.499,00 kr.
2499
 • Super kundeservice
 • Hurtig levering
 • Stort udvalg i landstilen

SÆT PÅ ØNSKELISTE
4.8 stjerner

Fed fletstol i grålig natur rattan flet med cremehvid siddehynde (pyntepuder og tæpper fra inspirationsbillederne medfølger ikke). 

Kurvestolen er fra en anden leverandør end vores vanlige. Den tidligere kurvestol er udsolgt på ubestemt tid, og derfor har vi fundet dette alternativ. 

Fletstolen er smuk og anvendelig både inde og ude, så hvad enten du mangler en lækker lænestol i stuen, nogle smukke stole til spisebordet eller ønsker at bruge dem som havestole, så har du muligheden for det hele. 

Hynden er dog ikke vandafvisende, så husk at tage den ind, hvis den skal stå udenfor eller brug imprægnering af stoffet. 

Der kan forekomme mindre flager på flettet. 

Rattan kan godt tåle vind og vejr. Det må dog helst ikke udtørre, så hvis regnen i Danmark mod forventning svigter, må du give stolen noget vand med haveslangen indimellem. Står den i direkte sol det meste af tiden, kan farven med tiden falme. 

Omvendt hvis det styrtregner hele tiden, så dæk dem til eller stil dem i tørvejr. Vi stiller vores egne væk for vinteren. 

Prisen er pr. stk. Der tilbydes ikke mængderabat eller gratis fragt. 

Fletstolen kan afhentes efter aftale i butikken på Fredensvej 26, 4295 Stenlille. Vores fragtmand leverer også i hele Danmark til nærmeste kantsten (brofaste øer). 

Få stk. tilbage. Kontakt mig på info@smukthjem.dk, hvis du skal bruge flere, end der kan ligges i kurven. 

Se andre spisestuestole og bænke samt havemøbler

Materiale: Rattan og stof | Stand: Ny | Siddedybde: 51 cm. Højde på ryg: 92 cm. Bredde fra armlæn til armlæn: 60 cm. Siddehøjde med hynde: 52 cm. Højde på armlæn fra gulv: 66 cm. 

  Shopper du gaver, så husk at angive det på din ordre samt skrive dato for gave-givning - så sætter vi byttemærker på. Vi tilbyder ikke gaveindpakning på webordrer, da størstedelen af vores varer er skrøbelige, og derfor kræver megen emballering og ekstra beskyttelse.

  Vi har gavepapir og gaveposer, der kan tilkøbes, så du selv kan indpakke ved modtagelse. 

  Når du modtager ordren, skal du tjekke indholdet for eventuelle transportskader. Det er heldigvis meget sjældent, vi oplever transportskader, men det kan ske.

  GLS kræver billede-dokumentation indenfor 4 dage efter du har modtaget pakken. Send billeder af den ødelagte varer, alle kasser og fyld samt pakkelabel til info@smukthjem.dk - så videresender vi reklamationen til GLS for dig. Du skal gemme den ødelagte varer samt al emballage, indtil du hører nærmere fra os.

  Ved ønske om ombytning bedes modtageren kontakte os på info@smukthjem.dk med angivelse af ordrenr.

  Den vare der ønskes ombyttet, returneres for egen regning til vores adresse:

  - I ubrugt salgsbar stand

  - Med ubrudte byttemærker

  - I original emballage og indpakket ligeså forsvarligt som modtaget, så den ikke tager skade under transport

  Når pakken sendes retur til os, husk at få en kvittering for indlevering.

  I varekurven kan du vælge ønsket leveringsmetode og med det samme se fragtprisen.

  OBS: Grundet sommerferie ekspederes indkomne ordrer først igen fra mandag den 18. juli. 

  PAKKER I DK

  Pakkeprisen afhænger af vægt, og ligger på kr. 39-99 til GLS pakkeshop. Bestiller du for mindst kr. 400, får du fri fragt til pakkeshop. Gælder alle varer, der kan sendes som pakke (Max. 20 kg.) Mod tillæg kan du i varekurven vælge levering til privat- eller erhvervsadresse. 

  PAKKER TIL GRØNLAND OG FÆRØERNE 

  Pakkeprisen udregnes automatisk i varekurven. Vi sender pakker på max. 20 kg. med PostNord med skib eller fly. Momsen udtrækkes automatisk af varebeløbet, når du skifter land i varekurven. Bemærk, at der i perioder sejles med længere intervaller til enkelte postnr. på Grønland. Se oversigten her

  MØBLER

  Vores fragtmand leverer møbler til nærmeste kantsten i hele DK til brofaste øer for kr. 699,-

  Du kontaktes på mail eller telefon for leveringsdag. Alle møbler til fragtmandslevering er i systemet angivet til 21 kg. Har du brug for en anslået korrekt vægt på et møbel, kontakt os på info@smukthjem.dk 

  På enkelte store/tunge møbler, der er svært håndterbare, vil fragten være på kr. 1250. Det vil fremgå i produktbeskrivelsen samt i varekurven. 

  AFHENTNING

  Du kan også vælge at afhente dine varer ved butikken. Vi bor på Fredensvej 26, 4295 Stenlille. Se planlagte åbningsdage. Vil du hente udenfor åbningstiderne, kan vi stille ud efter aftale. Skriv på din ordre, hvilken dag/tid du vil hente. Jeg bekræfter på mail eller sms. 

  Udover vores almindelige betalingsmetoder med kreditkort eller Mobilepay, kan du også shoppe med kredit på smukthjem.dk 

  VIABILL
  Når du betaler med ViaBill på smukthjem.dk, har du frihed til at skubbe din betaling, og opdele den i flere mindre bidder. Vi sender varerne med det samme herfra. For at kunne betale med ViaBill, skal du være fyldt 18 år, have et gyldigt og verificerbart mobilnummer, og have et dansk betalingskort.

  Du er altid velkommen til at kontakte mig på info@smukthjem.dk, hvis du har spørgsmål.

  Du kan også ringe i telefontiden på tlf. 25 77 48 15 mandag til fredag kl. 8-15 (ikke helligdage eller ferier).

Relaterede produkter

MØBLER I LANDSTILEN

KUNSTIGE BLOMSTER

HAVE