Kurve og kasser til blomster

På denne side finder du skønne fletkurve med plastfor til planter og blomster ude og inde. Vi har lidt grålige plantekurve og et bredere udvalg af de populære kraftige naturfarvede rattankurve. Smukke nuancer til dine planter året rundt. 

 

Viser 1-15 af 15 element(er)

Blomsterkurve og kasser til haven

Brug lækre rustikke fletkurve og rå kasser til dine blomster og planter året rundt i haven, på altanen og terrassen. Vores blomsterkurve er beklædt med plastfor, så de også kan bruges indenfor til potteplanter. 

Forær en blomsterkurv som gave 

En tilplantet blomsterkurv er en dejlig værtindegave hver gang, der skaber glæde. Bliv også inspireret af vores udvalg af lækre dekorationsmaterialer, der kan peppe enhver blomst op. 

Råd om fletkurve

Stiller du fletkurvene udenfor, hvor de får meget rusk og regn, vil de med tiden patinere og kan blive møre. Stil dem gerne, hvor de er knap så udsat for vejrets luner, så holder de længere. 

Vores kraftige kvalitetsrattan kan sagtens tåle vind og vejr. De skal faktisk have noget vand engang imellem, så de ikke udtørrer. De smukke naturfarvede kurve er alle håndbundne, og varierer i farve, form, størrelse og patina.