Bøger om Vintage Paint

De to skønne inspirerende bøger om Vintage Paint kalkmaling og teknikker, der er nemme at gøre efter, kan du slet ikke undvære, hvis du vil male med kalkmaling. Masser af lækre billeder og komplette materialelister. 

Populære produkter

Viser 1-2 af 2 element(er)

Bøgerne om Vintage Paint kalkmaling

Dyk ned i det fantastiske univers om Vintage Paint kalkmaling i bøgerne, hæftet og brochuren. 

Bog 1: "Vintage Paint - Skønne forvandlinger" af Jeanne d´Arc Living

Den første bog om Vintage Paint kalkmaling viser mere end 50 forskellige skønne forvandlinger med kalkmaling. Bogen "Vintage Paint - Skønne forvandlinger" tager udgangspunkt i de neutrale og douchede farver kalkmaling fra Vintage Paint, og er på 160 sider. 

Bog 2: "Vintage Paint - Farverige forvandlinger" af Jeanne d´Arc Living

Den anden bog om Vintage Paint kalkmaling viser flotte forvandlinger med et udvalg af de mere farverige farver fra Vintage Paint paletten. Her finder du masser af inspiration, hvis du er glad for friske farver. Bogen "Vintage Paint - Farverige forvandlinger" er på 160 sider. 

Hæfte "Vintage Paint vejledning"

Vejledningen om Vintage Paint er en quickguide igennem kalkmalingens univers. Med sine 64 sider er hæftet om Vintage Paint kalkmaling en mini version af de store bøger om Vintage Paint (Skønne forvandlinger og Farverige forvandlinger). 

Brochure om Vintage Paint kalkmaling

Brochuren om Vintage Paint kalkmaling er en lille folder med beskrivelse af kalkmaling, antikvoks og tilbehør. 

Læs flere tips og tricks om Vintage Paint kalkmaling og antikvoks på vores informationsside og kontakt os gerne på info@smukthjem.dk eller via kontaktformularen, hvis du har yderligere spørgsmål. 

Forvandlinger med Vintage Paint

Få gratis inspiration og komplette materialelister på vores spændende inspirationsside om Vintage Paint. Masser af før og efter billeder af de vilde forvandlinger, som du selv kan lave med kalkmaling på dine gamle møbler. Bliv inspireret og forelsket i Vintage Paints mange muligheder