Handsker

Selvom Vintage Paint kalkmaling er baseret på naturlige ingredienser, er et par beskyttende handsker gode og praktiske. Disse handsker bruger jeg selv, når jeg maler og behandler møbler.

De fingerdyppede strikhandsker er i polyester med en PU belægning i hånd og fingerspidserne. Silikonefri. Godkendelse: Kat. I I: EN420 EN388

Tilbud ved køb af mindst 3 par handsker kr. 10,- pr. par (samme størrelse). 

Populære produkter

Viser 1-5 af 5 element(er)

Arbejdshandsker

www.smukthjem.dk forhandler også gode arbejdshandsker til dig, der gør-det-selv og maler møbler med Vintage Paint kalkmaling. 

Handskerne er fingerdyppede strikhandsker i polyester med PU belægning i håndfladen og på fingerspidserne, så du har et godt greb omkring det, du arbejder med. De er solide og robuste, og holder længe. 

Arbejdshandskerne fås i to størrelser, der passer de fleste. De sælges parvis og som sæt med pensler til en favorabel pris. 

Læs flere tips og tricks om Vintage Paint kalkmaling og antikvoks på vores informationsside og kontakt os gerne på info@smukthjem.dk eller via kontaktformularen, hvis du har yderligere spørgsmål. 

Forvandlinger med Vintage Paint

Få gratis inspiration og komplette materialelister på vores spændende inspirationsside om Vintage Paint. Masser af før og efter billeder af de vilde forvandlinger, som du selv kan lave med kalkmaling på dine gamle møbler. Bliv inspireret og forelsket i Vintage Paints mange muligheder