• Kunstig lysegrøn hortensia plante H: 43 cm. pr. stk. - 1
 • Kunstig lysegrøn hortensia plante H: 43 cm. pr. stk. - 2
search

Kunstig lysegrøn hortensia plante H: 43 cm. pr. stk.

På lager 1.00 kg
259,00 kr.
259
 • Super kundeservice
 • Hurtig levering
 • Stort udvalg i landstilen

SÆT PÅ ØNSKELISTE
4.9 stjerner

Meget smuk og naturtro lysegrøn hortensia plante med 5 blomsterhoveder og blade. Du kan sprede og samle blomsterne efter behov. På kanten er bladene er hortensiaen svagt rosa. 

Hortensiaen kommer i en sort plastpotte, og vil pryde enhver potteskjuler, plantekurv eller gammel trækasse, du sætter den i. 

Har du - ligesom jeg - hverken tid eller flair for at holde de ægte hortensiaer, er den kunstige blomst et godt bud, der ligger nogenlunde på linje prismæssigt med de rigtige. 

Planten er smuk både inde og ude - udendørs vil den efter megen vind og vejr blive mere slidt og falmede, end hvis de står indendørs. 

Hortensiaen kunne også være flot som bordpynt til dit bryllup, fødselsdag, konfirmation m.m. 

På billedet står jeg med 3 planter i favnen. På billedet med den brune sommerfuglestol kan du se, hvor stor en enkelt er. 

Se andre ting til borddækning og bordpynt samt vores udvalg af kunstige blomster og planter

Materiale: Polyester og silke | Stand: Ny | Højde: 43 cm. - Pottens diameter 10 cm. - Pottens højde 10 cm. 

  Julegaver byttes til og med den 7. januar 2023.

  Shopper du julegaver, så husk at angive det på din ordre - så sætter vi byttemærker på. Vi tilbyder ikke gaveindpakning på webordrer, da størstedelen af vores varer er skrøbelige, og derfor kræver megen emballering og ekstra beskyttelse.

  Vi har gavepapir og gaveposer, der kan tilkøbes, så du selv kan indpakke ved modtagelse. 

  Når du modtager ordren, skal du tjekke indholdet for eventuelle transportskader. Det er heldigvis meget sjældent, vi oplever transportskader, men det kan ske.

  GLS kræver billede-dokumentation indenfor 4 dage efter du har modtaget pakken. Send billeder af den ødelagte varer, alle kasser og fyld samt pakkelabel til info@smukthjem.dk - så videresender vi reklamationen til GLS for dig. Du skal gemme den ødelagte varer samt al emballage, indtil du hører nærmere fra os.

  Ved ønske om ombytning bedes modtageren kontakte os på info@smukthjem.dk med angivelse af ordrenr.

  Den vare der ønskes ombyttet, returneres for egen regning til vores adresse:

  - I ubrugt salgsbar stand

  - Med ubrudte byttemærker

  - I original emballage og indpakket ligeså forsvarligt som modtaget, så den ikke tager skade under transport

  Når pakken sendes retur til os, husk at få en kvittering for indlevering.

  Gavekort

  Er du sent ude? Så shop et gavekort, der kan benyttes online eller i den fysiske butik. Du modtager det på mail straks efter ordreafgivelse til udprintning eller videresendelse på mail. 

  I varekurven kan du vælge ønsket leveringsmetode og med det samme se fragtprisen.

  PAKKER I DK

  Pakkeprisen afhænger af vægt, og ligger på kr. 39-99 til GLS pakkeshop. Bestiller du for mindst kr. 400, får du fri fragt til pakkeshop. Gælder alle varer, der kan sendes som pakke (Max. 20 kg.) Mod tillæg kan du i varekurven vælge levering til privat- eller erhvervsadresse. 

  PAKKER TIL GRØNLAND OG FÆRØERNE 

  Pakkeprisen udregnes automatisk i varekurven. Vi sender pakker på max. 20 kg. med PostNord med skib eller fly. Momsen udtrækkes automatisk af varebeløbet, når du skifter land i varekurven. Bemærk, at der i perioder sejles med længere intervaller til enkelte postnr. på Grønland. Se oversigten her.

  MØBLER Vores fragtmand leverer møbler til nærmeste kantsten i hele DK til brofaste øer for kr. 699,-

  Du kontaktes på mail eller telefon for leveringsdag. Alle møbler til fragtmandslevering er i systemet angivet til 21 kg. Har du brug for en anslået korrekt vægt på et møbel, kontakt os på info@smukthjem.dk

  På enkelte store/tunge møbler, der er svært håndterbare, vil fragten være på kr. 1250. Det vil fremgå i produktbeskrivelsen samt i varekurven.

  AFHENTNING Du kan også vælge at afhente dine varer ved butikken. Vi bor på Fredensvej 26, 4295 Stenlille. Se planlagte åbningsdage. Vil du hente udenfor åbningstiderne, kan vi stille ud efter aftale eller booke tid i onlinekalenderen til besøg. Skriv på din ordre, hvilken dag/tid du vil hente. Jeg bekræfter på mail eller sms.

  Udover vores almindelige betalingsmetoder med kreditkort eller Mobilepay, kan du også shoppe med kredit på smukthjem.dk 

  VIABILL
  Når du betaler med ViaBill på smukthjem.dk, har du frihed til at skubbe din betaling, og opdele den i flere mindre bidder. Vi sender varerne med det samme herfra. For at kunne betale med ViaBill, skal du være fyldt 18 år, have et gyldigt og verificerbart mobilnummer, og have et dansk betalingskort.

  Du er altid velkommen til at kontakte mig på info@smukthjem.dk, hvis du har spørgsmål.

  Du kan også ringe i telefontiden på tlf. 25 77 48 15 mandag til fredag kl. 8-15 (ikke helligdage eller ferier).

MØBLER I LANDSTILEN

INSPIRATION

BLOMSTER