Om Smukthjem.dk

HISTORIEN BAG SMUKTHJEM.DK

Tak for din interesse i vores produkter, firma og historie. Mit navn er Pernille Gyldensøe, og jeg er indehaver af smukthjem.dk. Til daglig står jeg for den daglige drift af webshop og butik med kundekontakt, salg, marketing. import og indkøb. 

smukthjem.dk er stedet for dig, der elsker den romantiske hvide sommerhusstil, den rustikke lækre fransk/nordiske landstil samt den rå factory stil i din boligindretning.

Her finder du fede møbler, brugskunst og Vintage Paint kalkmaling.

Giv endelig lyd, hvis jeg kan hjælpe dig med noget.


Pernille Gyldensøe, Indehaver
info@smukthjem.dk 
Tlf. 25 77 48 15

Læs også vores kunde anmeldelser og se også gerne den lille præsentationsvideo herunder.

Vil du vide mere?

Sådan, den rigtig lange historie om firmaet? Så læs videre:

Historien bag

Som du nok har gættet, er det et enkeltkvindesfirma, og jeg løber stærkt for at nå det hele. Jeg er oprindelig uddannet indenfor salg- og marketing, og startede smukthjem.dk i februar 2005 ved siden af mit fuldtidsarbejde som sælger. Privat er jeg gift med Morten, og sammen har vi to piger fra henholdsvis 2007 og 2014. 

Ny stor butik

I takt med at den omfattende hobby greb om sig, blev pladsen i det lille 8 m2 skur, jeg havde til udstilling al for trang. Min mand og jeg gik derfor på jagt efter et mere velegnet sted med plads til både værksted og butik. I oktober 2006 flyttede vi fra Lejre til Stenlille. Her har vi fået et gammelt nedlagt landbrug med masser af udenomsplads. Det er lidt af et håndværkertilbud, der kræver knofedt.

I 2007 åbnede jeg butikken på 160 m2 i den gamle stald herhjemme på adressen Fredensvej 26, 4295 Stenlille. Du kan besøge butikken i åbningstiderne samt efter aftale på 25 77 48 15.

Forfulgte drømmen

I 2008 sagde mit job op for at blive 100% selvstændig med smukthjem.dk Det er gået over al forventning takket være mine dejlige faste kunder samt den stadige strøm af nye kunder.

Jeg gør en dyd ud af kun at indkøbe møbler og brugskunst, som jeg selv vil eje og have i mit hjem. Af og til sælger jeg ud af mine egne gode fund, så der bliver plads til noget nyt.

Nu er vi 3

I efteråret 2020 blev Lotte ansat som medhjælper. Hun og Ida står for pakning af jeres webordrer samt tjek af indkomne varer fra leverandører. 


Lotte Nielsen

Der er heldigvis stadig masser af arbejde til os takket være vores fantastiske kunder. Derfor blev Ida ansat i september 2023, hvor hun hjælper til på lageret med pakning af webordrer, tjek af varer, renholdelse af indendørs og udendørs arealer med mere.  


Ida Marie Jensen

Nye varer

Med tiden er der kommet mere lækkert nyt brugskunst til. Vi forhandler smukt brugskunst, der ligner gamle ting, eller blot matcher de gamle møbler rigtig godt. Lige nu er det primært den lækre franske landstil,  der indkøbes.

smukthjem.dk er blandt andet forhandler af:

Chic Antique, La Vida og Vintage Paint. Finder du varer fra nogen af disse grossister, så skriv til mig på info@smukthjem.dk så undersøger jeg pris og evt. leveringstid og bestiller det gerne hjem til dig.

Vi forhandler desuden en del ukendte mærker, der er fundet gennem mange års søgen, og vi importerer endvidere en del selv, så sortimentet altid er spændende og varieret i butikken og webshoppen. Hos os finder du et godt mix af klassikere og fede varer, der ikke fås alle andre steder. 

Gode priser

Vi holder omkostningerne nede, så du kan købe varerne til en fair og konkurrencedygtig pris. Med vores stadig stigende mængde selv-import varer, springer vi et fordyrende led over - og det kommer jer som kunder til gode. 

Gør vi et godt kup ved vores leverandører, sælger vi det også videre til jer kunder til en god pris.

Lad os holde kontakten. Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev - så får du med det samme en rabatkode på 10% til brug på shoppen samt besked, når vi får fede nyheder hjem, holder udsalg med mere. 

Kærlig hilsen

Pernille Gyldensøe

Nyeste produkter