Levering og fragt

Tak for din interesse i vores varer på www.smukthjem.dk

Herunder kan du læse, hvordan du nemt får dine varer leveret. 

Fragtfri levering (Fragt kr. 0)

Bestiller du for over kr. 399, giver jeg fragten til nærmeste GLS-shop. Gælder alle varer, der kan sendes som pakke i Danmark (Max 20 kg.). I varekurven kan du se vægten på den enkelte vare samt totalt. Møbler og andre store varer er ikke omfattet af fragtfri levering.

Mod tillæg kan du få din fragtfrie ordre leveret hjemme på privatadressen for +kr. 29 eller på erhvervsadressen for +kr. 39.

Bemærk, vælg kun levering med omdeling, hvis du er sikker på, at du er hjemme på leveringsdagen. Ellers videresendes din pakke automatisk til nærmeste GLS-pakkeshop, med mindre du har en fuldmagtsaftale med GLS om, at de må stille pakken.

Bemærk, at GLS betragter pakken som leveret, når den er sat på aftalt sted jvf. din fuldmagtsaftale - ansvaret for pakken overgår her til dig. Fuldmagt egner sig ikke til etageejendomme, og vær opmærksom på, om pakken er synlig ude fra gaden, når den er sat.

Afhentning i Stenlille (Fragt kr. 0)

Vælg "Afhentning i Stenlille" i leveringsmetode. Skriv på ordren hvilken hverdag/tid, du vil hente. Bemærk, du bedes afhentes din ordre indenfor en uge med mindre andet er aftalt på forhånd. 

Se planlagte åbningsdage i butikken. Vil du hente udenfor åbningstiderne, kan vi stille ud efter aftale.

Har du ikke fået noteret dag/tid på ordren, kontakter jeg dig på mail for nærmere aftale. Varerne afhentes på adressen:

smukthjem.dk
Fredensvej 26
4295 Stenlille

Levering med GLS i Danmark (Fragt kr. 39-99)

Du får ved bestilling automatisk den billigst mulige fragtmetode vist til levering i Danmark. Pakker afsendes alle hverdage kl. 11 (forbehold for sygdom og andet uforudset).

Bestiller du efter kl. 11 eller i weekenden/helligdage eller under ferie, sendes førstkommende hverdag. Du får en statusmail med trackinglink, når ordren afsendes herfra.

GLS-pakkeshop: Leveringstid 1-3 hverdage 

- 0 gram til 1 kg. kr. 29 (ny billigere pris)
- 1-5 kg. kr. 49
- 5-10 kg. kr. 59
- 10-20 kg. kr. 99

Levering hjemtil: Leveringstid 1-3 hverdage 

- 0 gram til 1 kg. kr. 58 (ny billigere pris)
- 1-5 kg. kr. 78
- 5-10 kg. kr. 88
- 10-20 kg. kr. 128

Erhvervsadresse: Leveringstid 1-3 hverdage 

- 0 gram til 1 kg. kr. 59
- 1-5 kg. kr. 69
- 5-10 kg. kr. 89
- 10-20 kg. kr. 169

I ferieperioder kan der gå længere tid, du oplyses altid herom på forsiden af www.smukthjem.dk samt i bestillingsprocessen.

Møbel levering i Danmark 

Når du køber møbler på www.smukthjem.dk, tilbyder vi levering indenfor 5 hverdage med fragtmand til brofaste øer for kr. 499,- Forbehold for længere leveringstid ved helligdage.

Prisen er for turen - så bestiller du 10 møbler, er prisen stadig den samme leveret til nærmeste kantsten. Nærmeste kantsten er vej/parkering, hvor lastbilen kan holde (ikke fortov eller gangstier). Du skal selv sørge for hjælpere til ind/opbæring. 

Bemærk, at alle vores møbler i systemet er vist til 21 kg. Har du brug for at få oplyst den omtrentlige vægt for et pågældende møbel, så kontakts os på info@smukthjem.dk

Dog er fragten billigere, hvis du bor i nærområdet, hvor jeg tilbyder fragt fra kr. 50.

Jeg tilbagefører selvfølgelig differencen til dit kort, hvis du bor i nærområdet. Kontakt os eventuelt for fragtpris til din adresse på info@smukthjem.dk

Møbel levering Bornholm (Fragt kr. 1000)

En gang om måneden leverer vores fragtmand møbler købt ved smukthjem.dk på Bornholm for kr. 1000 inkl. moms. Dato for levering oplyses på mail efter ordreafgivelse. Prisen er for turen, du kan derfor godt bestille flere møbler og brugskunst til samme fragtpris.

Levering til Grønland og Færøerne

Vi sender pakker på max. 20 kg. med GLS til Grønland (Leveringstid 13-18 hverdage) og Færøerne (3-8 hverdage + toldtid). Fragtprisen udregnes automatisk i varekurven. 

Momsen på 25% trækkes automatisk ud af varebeløbet, når du vælger land. 

Leveringstiden er: 

Grønland 13-18 hverdage + toldtid*
Færøerne 3-8 hverdage + toldtid

*Bemærk, at der i perioder sejles med færre intervaller i bestemte postnumre på Grønland, hvilket kan give længere leveringstid. Se oversigten her

Vi sender dig en mail med trackingnummeret, så du kan følge din pakke. 

Vi leverer desværre ikke pakker eller møbler over 20 kg. til Grønland og Færøerne.

Levering Norge

Vi er VOEC-registreret, og privatpersoner i Norge kan derfor shoppe online toldfrit. Leveringstid med GLS er 2-5 hverdage. Bemærk, at pakken overgives til Bring i Norge, der sørger for den endelige levering på din adresse. 

Du betaler 25% moms ved bestillingen af dine varer, så der kommer intet udover varepris og fragt (vises automatisk i varekurven, når du ændrer land til Norge). 

SE UDVALG AF MØBLER SE UDVALG AF BRUGSKUNST SE UDVALG AF KALKMALING SE ALLE GODE TILBUD

Nyeste produkter