Levering og fragt

Tak for din interesse i vores varer på www.smukthjem.dk Læs herunder, hvordan du nemt og billigt kan få leveret din bestilling.


Fragtfri levering (Fragt kr. 0)

Bestiller du for over kr. 399, giver jeg fragten til nærmeste GLS-shop. Gælder alle varer, der kan sendes som pakke i Danmark (Max 20 kg.). I varekurven kan du se vægten på den enkelte vare samt totalt. Møbler og andre store varer er ikke omfattet af fragtfri levering.

Mod tillæg kan du få din fragtfrie ordre leveret hjemme på privatadressen for +kr. 29 eller på erhvervsadressen for +kr. 39.

Bemærk, vælg kun levering med omdeling, hvis du er sikker på, at du er hjemme på leveringsdagen. Ellers videresendes din pakke automatisk til nærmeste GLS-pakkeshop, med mindre du har en fuldmagtsaftale med GLS om, at de må stille pakken.

Afhentning i Stenlille (Fragt kr. 0)

Vælg "Afhentning i Stenlille" i leveringsmetode. Skriv på ordren hvilken hverdag/tid, du vil hente. Bemærk, du bedes afhentes din ordre indenfor en uge med mindre andet er aftalt på forhånd. 

Se planlagte åbningsdage i butikken. Vil du hente udenfor åbningstiderne, kan vi stille ud efter aftale. 

Har du ikke fået noteret dag/tid på ordren, kontakter jeg dig på mail for nærmere aftale. Varerne afhentes på adressen:

smukthjem.dk
Fredensvej 26
4295 Stenlille

Levering med GLS i Danmark (Fragt kr. 39-99)

Du får ved bestilling automatisk den billigst mulige fragtmetode vist til levering i Danmark. Pakker afsendes alle hverdage kl. 11 (forbehold for sygdom og andet uforudset). 

Bestiller du efter kl. 11 eller i weekenden/helligdage eller under ferie, sendes førstkommende hverdag. Du får en statusmail med trackinglink, når ordren afsendes herfra. 

GLS-pakkeshop: Leveringstid 1-3 hverdage 

- 0 gram til 1 kg. kr. 39
- 1-5 kg. kr. 49
- 5-10 kg. kr. 59
- 10-20 kg. kr. 99

Levering hjemtil: Leveringstid 1-3 hverdage 

- 0 gram til 1 kg. kr. 68
- 1-5 kg. kr. 78
- 5-10 kg. kr. 88
- 10-20 kg. kr. 128

Erhvervsadresse: Leveringstid 1-3 hverdage 

- 0 gram til 1 kg. kr. 59
- 1-5 kg. kr. 69
- 5-10 kg. kr. 89
- 10-20 kg. kr. 169

I ferieperioder kan der gå længere tid, du oplyses altid herom på forsiden af www.smukthjem.dk samt i bestillingsprocessen.

Møbel levering i Danmark 

Når du køber møbler på www.smukthjem.dk, tilbyder vi levering indenfor 5 hverdage med fragtmand til brofaste øer for kr. 699,- Forbehold for længere leveringstid ved helligdage. 

Prisen er for turen - så bestiller du 10 møbler, er prisen stadig den samme leveret til nærmeste kantsten. Nærmeste kantsten er vej/parkering, hvor lastbilen kan holde (ikke fortov eller gangstier). Du skal selv sørge for hjælpere til ind/opbæring. 

Bemærk, at alle vores møbler i systemet er vist til 21 kg. Har du brug for at få oplyst den omtrentlige vægt for et pågældende møbel, så kontakts os på info@smukthjem.dk 

Dog er fragten billigere, hvis du bor i nærområdet, hvor jeg tilbyder fragt fra kr. 50. 

Jeg tilbagefører selvfølgelig differencen til dit kort, hvis du bor i nærområdet. Kontakt os eventuelt for fragtpris til din adresse på info@smukthjem.dk

På enkelte særligt store/tunge møbler, der er svært håndterbare, er fragten kr. 1250. Det vil fremgå af produktbeskrivelsen på varen samt i varekurven. 

Møbel levering Bornholm (Fragt kr. 1000)

En gang om måneden leverer vores fragtmand møbler købt ved smukthjem.dk på Bornholm for kr. 1000 inkl. moms. Dato for levering oplyses på mail efter ordreafgivelse. Prisen er for turen, du kan derfor godt bestille flere møbler og brugskunst til samme fragtpris. 

Levering til Grønland og Færøerne

Vi sender pakker på max. 20 kg. med PostNord (skib eller fly) til Grønland og Færøerne. Fragtprisen udregnes automatisk i varekurven. 

Momsen på 25% trækkes automatisk ud af varebeløbet, når du vælger land. 

OBS: Da vores lokale Post Nord butik desværre er lukket, samler vi de udenlandske pakker og indleverer dem et par gange ugentligt. Du får en statusmail, når din pakke er afsendt herfra. 

Leveringstiden er: 

Grønland 17-27 hverdage + toldtid*
Færøerne 5-10 hverdage + toldtid

*Bemærk, at der i perioder sejles med færre intervaller i bestemte postnumre på Grønland, hvilket kan give længere leveringstid. Se oversigten her

Leveringstiden med fly er: 

Grønland 2-6 hverdage + toldtid 
Færøerne 2-3 hverdage + toldtid 

Vi sender dig en mail med trackingnummeret, så du kan følge din pakke. 

Vil du have leveret større møbler eller andet, der ikke kan sendes som pakke, så kontakt os på info@smukthjem.dk - så undersøger vi fragtpris. 

Levering udland 

Vi sender i øjeblikket kun til Danmark, Færøerne og Grønland. 

Fragtfri afhentning (Fragt kr. 0)

Af og til kan du fragtfrit afhente dine varer i forskellige byer (primært Sjælland) og spare op til kr. 699 i fragt. Du sørger selv for hjemtransport fra vores mødested. Kontakt os og hør, hvornår vi er i en by nær dig.

Planlagte vareture (Fragt kr. 50-300)

Når vi har planlagte vareture, tilbyder vi billigere levering af møbler. Læs mere om planlagte vareture.