search

Gammel hvidpatineret bænk med ryglæn L: 178 cm.

På lager 21.00 kg
1.600,00 kr.
Få stk. tilbage

SÆT PÅ ØNSKELISTE
4.8 stjerner

Fed gammel lang bænk med ryglæn, der er malet hvidpatineret med Vintage Paint kalkmaling. 

Lækker hvid slidt stil med mange anvendelsesmuligheder. 

Brug den som alternativ til spisestuestole ved spisebordet i spisestuen eller køkkenalrummet. I den lange entré vil den være flot, når I skal have sko på og til at stille lidt hyggeting på. 

Den har fået ét lag hvid antikvoks på slidflader (ryglæn og sæde). Vil du bruge den udendørs, vil jeg anbefale, at du giver hele bænken antikvoks og lader den tørre/hærde indendørs i 2-3 uger, inden den kommer ud og stå i solen. 

Afhent bænken efter aftale i butikken på Fredensvej 26, 4295 Stenlille eller får leveret til nærmeste kantsten med fragtmand for kr. 450,- (Brofaste øer). 

Se andre bænke og stole

Materiale: Træ | Stand: Gammel, nymalet med patina | Mål er taget på det yderste af bænken: Dybde på ben: 46 cm. - Længde: 178 cm. - Højde ryglæn: 82 cm. - Siddehøjde: 47 cm. 

Læs mere

  I varekurven kan du vælge ønsket leveringsmetode og med det samme se fragtprisen.

  PAKKER

  Pakkeprisen afhænger af vægt, og ligger på kr. 39-99 til GLS pakkeshop. Bestiller du for mindst kr. 400, får du fri fragt til pakkeshop. Gælder alle varer, der kan sendes som pakke (Max. 20 kg.) Mod tillæg kan du i varekurven vælge levering til privat- eller erhvervsadresse. 

  Vi sender pakker med GLS alle hverdage kl. 11. Som regel er pakken fremme allerede næste hverdag. 

  MØBLER

  Vores fragtmand leverer møbler til nærmeste kantsten i hele DK for kr. 450,- til brofaste øer. Du kontaktes på mail eller telefon for leveringsdag. Alle møbler til fragtmandslevering er i systemet angivet til 21 kg. Har du brug for en anslået korrekt vægt på et møbel, kontakt os på info@smukthjem.dk 

  På enkelte store/tunge møbler, der er svært håndterbare, vil fragten være på kr. 1250. Det vil fremgå i produktbeskrivelsen samt i varekurven. 

  AFHENTNING

  Du kan også vælge at afhente dine varer i butikkens åbningstid. Vi bor på Fredensvej 26, 4295 Stenlille. 

  Når du betaler med ViaBill på smukthjem.dk, har du frihed til at skubbe din betaling, og opdele den i flere mindre bidder. Vi sender varerne med det samme herfra. For at kunne betale med ViaBill, skal du være fyldt 18 år, have et gyldigt og verificerbart mobilnummer, og have et dansk betalingskort.

  Du er altid velkommen til at kontakte mig på info@smukthjem.dk, hvis du har spørgsmål.

  Du kan også ringe i telefontiden på tlf. 25 77 48 15 mandag til fredag kl. 8-15 (ikke helligdage).

Relaterede produkter

Møbler

Badeværelset

Opbevaring