search

Kunstig hvid hortensia plante H: 43 cm. pr. stk.

På lager 1.00 kg
200,00 kr.
200
Få stk. tilbage

SÆT PÅ ØNSKELISTE
4.8 stjerner

Så smuk og naturtro hvid hortensia plante med 5 blomsterhoveder og blade. Du kan sprede og samle blomsterne efter behov.  

Hortensiaen kommer i en sort plastpotte, og vil pryde enhver potteskjuler, plantekurv eller gammel trækasse, du sætter den i. 

Har du - ligesom jeg - hverken tid eller flair for at holde de ægte hortensiaer, er den kunstige blomst et godt bud, der ligger nogenlunde på linje prismæssigt med de rigtige. 

Planten er smuk både inde og ude - udendørs vil den efter megen vind og vejr blive mere slidt og falmede, end hvis de står indendørs. 

Hortensiaen kunne også være flot som bordpynt til dit bryllup, fødselsdag, konfirmation m.m. 

På billedet er der 2 stk. i kurven. Du får 1 stk. til prisen. 

Se andre ting til borddækning og bordpynt samt vores udvalg af kunstige blomster og planter

Materiale: Polyester og silke | Stand: Ny | Højde: 43 cm. - Pottens diameter: 10 cm. - Pottens højde: 10 cm. 

Læs mere

  I varekurven kan du vælge ønsket leveringsmetode og med det samme se fragtprisen.

  OBS! Vi holder ferie til og med søndag den 24. oktober 2021. Alle indkomne ordrer ekspederes efter rækkefølge, når vi er tilbage mandag den 25. oktober. Bestiller du sidst i vores ferie, må et par ekstra dages levering påregnes. 

  PAKKER

  Pakkeprisen afhænger af vægt, og ligger på kr. 39-99 til GLS pakkeshop. Bestiller du for mindst kr. 400, får du fri fragt til pakkeshop. Gælder alle varer, der kan sendes som pakke (Max. 20 kg.) Mod tillæg kan du i varekurven vælge levering til privat- eller erhvervsadresse. 

  Vi sender pakker med GLS alle hverdage kl. 11. Som regel er pakken fremme allerede næste hverdag. 

  MØBLER

  Vores fragtmand leverer møbler til nærmeste kantsten i hele DK for kr. 450,- til brofaste øer. Du kontaktes på mail eller telefon for leveringsdag. Alle møbler til fragtmandslevering er i systemet angivet til 21 kg. Har du brug for en anslået korrekt vægt på et møbel, kontakt os på info@smukthjem.dk 

  På enkelte store/tunge møbler, der er svært håndterbare, vil fragten være på kr. 1250. Det vil fremgå i produktbeskrivelsen samt i varekurven. 

  AFHENTNING

  Du kan også vælge at afhente dine varer i butikkens åbningstid. Vi bor på Fredensvej 26, 4295 Stenlille. 

  Udover vores almindelige betalingsmetoder med kreditkort eller Mobilepay, kan du også shoppe med kredit på smukthjem.dk 

  VIABILL
  Når du betaler med ViaBill på smukthjem.dk, har du frihed til at skubbe din betaling, og opdele den i flere mindre bidder. Vi sender varerne med det samme herfra. For at kunne betale med ViaBill, skal du være fyldt 18 år, have et gyldigt og verificerbart mobilnummer, og have et dansk betalingskort.

  ANYDAY
  Du har også mulighed for kredit ved at vælge Anyday som betalingsmetode i varekurven. Anyday er rente og gebyrfrit for dig som kunde. Du betaler den første 1/4 del af varebeløbet i kurven. 

  Du er altid velkommen til at kontakte mig på info@smukthjem.dk, hvis du har spørgsmål.

  Du kan også ringe i telefontiden på tlf. 25 77 48 15 mandag til fredag kl. 8-15 (ikke helligdage).

Møbler

Lanterner

Julepynt