Pensler

For et godt resultat med Vintage Paint kalkmaling, antikvoks, ultra mat lak og Primer & Sealer er du nødt til at have en god kvalitetspensel. Denne allround pensel er min personlige favorit, som kan bruges til alle produkterne i Vintage Paint serien. 

 

Der findes 3 produkter i denne kategori.

Resultater 1 - 3 ud af 3
2 stk. allround pensler
TILBUD
SOLGT
IMG_20190304_145710

2 stk. allround pensler

80,00 kr69,00 kr

Allround pensel
IMG_20190228_155640

Allround pensel

40,00 kr

Lille allround pensel
SOLGT
lille-allround-pensel

Lille allround pensel

25,00 kr

Pensler

Vores malerpensler er perfekte i arbejdet med Vintage Paint kalkmaling. De leverer en perfekt og fin finish hver gang, og fås i to størrelser, der kan komme ind de fleste steder. Penslerne sælges enkeltvis og som sampak sæt med handsker til tilbudspris. 

Spidserne af penslerne er ekstra fine, og fælder ikke. 

Pleje af dine pensler

Hvis du maler flere møbler med samme farve Vintage Paint kalkmaling, så put penslen i en tætsluttende plastikpose. Så holder den sig fugtig og smidig. Det samme, hvis du bruger den til antikvoks.

Rens penslen jævnligt med vand og sæbe (terpentin, hvis du har brugt dem til olieprodukter), så holder den længe. 

Læs flere tips og tricks om Vintage Paint kalkmaling og antikvoks på vores informationsside og kontakt os gerne på info@smukthjem.dk eller via kontaktformularen, hvis du har yderligere spørgsmål. 

 

 

 

 

Forvandlinger med Vintage Paint

Få gratis inspiration og komplette materialelister på vores spændende inspirationsside om Vintage Paint. Masser af før og efter billeder af de vilde forvandlinger, som du selv kan lave med kalkmaling på dine gamle møbler.  Bliv inspireret og forelsket i Vintage Paints mange muligheder