• Kalkmaling Stone grey 2,5 l - 1
 • Kalkmaling Stone grey 2,5 l - 2
 • Tilbud
 • FRI FRAGT
Kalkmaling Stone grey 2,5 l - 1
search

Kalkmaling Stone grey 2,5 l

På lager 4.60 kg
461,91 kr. Spar 57,09 kr. 519,00 kr.

SÆT PÅ ØNSKELISTE
4.8 stjerner

Jeg kan ligeså godt advare dig - du bliver bidt af at male med kalkmalingen! Jeanne d'Arc Living Vintage Matt Wall Paint i 'Stone grey' 2.5 L kan også bruges til møbler og gulve.


Det giver det originale, matte og kalkede udseende, der matcher landstilen smukt. Ønsker du en ekstra beskyttelse af væggen, kan du give et lag Primer. For...

Læs mere

Jeg kan ligeså godt advare dig - du bliver bidt af at male med kalkmalingen! Jeanne d'Arc Living Vintage Matt Wall Paint i 'Stone grey' 2.5 L kan også bruges til møbler og gulve.


Det giver det originale, matte og kalkede udseende, der matcher landstilen smukt. Ønsker du en ekstra beskyttelse af væggen, kan du give et lag Primer. For patinering af væggen brug vores antikvoks.

Malingen klæber til næsten alle overflader uden forarbejde. Kalkmalingen er vandbaseret og miljøvenlig, og godkendt til børnemøbler.

Rør godt opad i bøtten, da alle farvepigmenterne ligger sig i bunden. Ønsker du en tykkere maling, lad den stå uden låg et par timer. Vil du have den tyndere, så opbland med meget lidt vand. Rørepinde medfølger ikke. Se andre varer i Vintage Paint serien.

Materiale: Kalkmaling | Stand: Ny | 2,5 L | Berøringtør: 30 minutter | Overmalbar: 1 time | Rækker til ca. 25-30 m2 i ét lag

  I varekurven kan du vælge ønsket leveringsmetode og med det samme se fragtprisen.

  PAKKER

  Pakkeprisen afhænger af vægt, og ligger på kr. 39-99 til GLS pakkeshop. Bestiller du for mindst kr. 400, får du fri fragt til pakkeshop. Gælder alle varer, der kan sendes som pakke (Max. 20 kg.) Mod tillæg kan du i varekurven vælge levering til privat- eller erhvervsadresse. 

  Vi sender pakker med GLS alle hverdage kl. 11. Som regel er pakken fremme allerede næste hverdag. 

  MØBLER

  Vores fragtmand leverer møbler til nærmeste kantsten i hele DK for kr. 450,- til brofaste øer. Du kontaktes på mail eller telefon for leveringsdag. Alle møbler til fragtmandslevering er i systemet angivet til 21 kg. Har du brug for en anslået korrekt vægt på et møbel, kontakt os på info@smukthjem.dk 

  AFHENTNING

  Du kan også vælge at afhente dine varer i butikkens åbningstid. Vi bor på Fredensvej 26, 4295 Stenlille. 

  Når du betaler med ViaBill på smukthjem.dk, har du frihed til at skubbe din betaling, og opdele den i flere mindre bidder. Vi sender varerne med det samme herfra. For at kunne betale med ViaBill, skal du være fyldt 18 år, have et gyldigt og verificerbart mobilnummer, og have et dansk betalingskort.

  Du er altid velkommen til at kontakte mig på info@smukthjem.dk, hvis du har spørgsmål.

  Du kan også ringe i telefontiden på tlf. 25 77 48 15 mandag til fredag kl. 8-15 (ikke helligdage).

Møbler

Badeværelset

Kunstige blomster