• Kalkmaling Warm grey 100 ml - 1
 • Kalkmaling Warm grey 100 ml - 2
 • Kalkmaling Warm grey 100 ml - 3
Kalkmaling Warm grey 100 ml - 1
search

Kalkmaling Warm grey 100 ml

På lager 0.30 kg
49,00 kr.
49

SÆT PÅ ØNSKELISTE
4.8 stjerner

Kalkmalingen Vintage Paint 'Warm grey' 100 ml. er en lækker grå farve, der giver en fed kontrast til hvide møbler. Brug den til et udvalgt gammelt møbel, gulvet eller en endevæg. 

Vintage Paint kalkmaling binder på stort set alt uden forarbejde! Du skal kun slibe, hvis der er løse flager af gammel maling. Vask godt ned for skidt og fedt, og så er du i gang. 

Hurtigt vil du opdage de mange fordele ved den miljøvenlige kalkmaling. Den lugter ikke, er godkendt til børnemøbler og så tørrer den på kun en time. Almindelig vandbaseret træ og metal maling skal typisk hærde 8-16 timer imellem hvert lag. Så med Vintage Paint kalkmaling er du altså hurtigt videre. 

Når du maler med kalkmaling fra Vintage Paint opnår du det originale, matte, kalkede udseende, som mange gamle møbler har. Patinér med antikvoks der samtidig giver det malede en robust overflade, der kan tørres af med en opvredet klud. 


Rør godt opad i bøtten, da alle farvepigmenterne ligger sig i bunden. Ønsker du en tykkere maling, lad den stå uden låg et par timer. Vil du have den tyndere, så opbland med meget lidt vand. Rørepinde medfølger ikke, men brug evt. en ske. Se andre varer i Vintage Paint serien.

Materiale: Kalkmaling | Stand: Ny | 100 ml. | Rækker til ca. 1 m2 i ét lag

Læs mere

  I varekurven kan du vælge ønsket leveringsmetode og med det samme se fragtprisen.

  PAKKER

  Pakkeprisen afhænger af vægt, og ligger på kr. 39-99 til GLS pakkeshop. Bestiller du for mindst kr. 400, får du fri fragt til pakkeshop. Gælder alle varer, der kan sendes som pakke (Max. 20 kg.) Mod tillæg kan du i varekurven vælge levering til privat- eller erhvervsadresse. 

  Vi sender pakker med GLS alle hverdage kl. 11. Som regel er pakken fremme allerede næste hverdag. 

  MØBLER

  Vores fragtmand leverer møbler til nærmeste kantsten i hele DK for kr. 450,- til brofaste øer. Du kontaktes på mail eller telefon for leveringsdag. Alle møbler til fragtmandslevering er i systemet angivet til 21 kg. Har du brug for en anslået korrekt vægt på et møbel, kontakt os på info@smukthjem.dk 

  På enkelte store/tunge møbler, der er svært håndterbare, vil fragten være på kr. 1250. Det vil fremgå i produktbeskrivelsen samt i varekurven. 

  AFHENTNING

  Du kan også vælge at afhente dine varer i butikkens åbningstid. Vi bor på Fredensvej 26, 4295 Stenlille. 

  Udover vores almindelige betalingsmetoder med kreditkort eller Mobilepay, kan du også shoppe med kredit på smukthjem.dk 

  VIABILL
  Når du betaler med ViaBill på smukthjem.dk, har du frihed til at skubbe din betaling, og opdele den i flere mindre bidder. Vi sender varerne med det samme herfra. For at kunne betale med ViaBill, skal du være fyldt 18 år, have et gyldigt og verificerbart mobilnummer, og have et dansk betalingskort.

  ANYDAY
  Du har også mulighed for kredit ved at vælge Anyday som betalingsmetode i varekurven. Anyday er rente og gebyrfrit for dig som kunde. Du betaler den første 1/4 del af varebeløbet i kurven. 

  Du er altid velkommen til at kontakte mig på info@smukthjem.dk, hvis du har spørgsmål.

  Du kan også ringe i telefontiden på tlf. 25 77 48 15 mandag til fredag kl. 8-15 (ikke helligdage).

Møbler

Lanterner

Julepynt