• Crackle effect maling 200 ml. (Krakeleringsmaling) - 1
 • Crackle effect maling 200 ml. (Krakeleringsmaling) - 2
 • Crackle effect maling 200 ml. (Krakeleringsmaling) - 3
 • Crackle effect maling 200 ml. (Krakeleringsmaling) - 4
 • Crackle effect maling 200 ml. (Krakeleringsmaling) - 5
Crackle effect maling 200 ml. (Krakeleringsmaling) - 1
search

Crackle effect maling 200 ml. (Krakeleringsmaling)

På lager 0.80 kg
119,00 kr.

SÆT PÅ ØNSKELISTE
4.8 stjerner

Crackle effect maling anvendes for at give et møbel eller et gulv et krakeleret look. Den kan bruges overalt eller mere sporadisk på dit møbel efter smag og behag.


Crackle effect påføres ovenpå dit første lag kalkmaling, når det er tørt. Kalkmalingen påføres i træets retning, og Crackle effect på tværs af træets retning. Derefter skal det tørre helt. Så påfører du andet lag kalkmaling, igen i træets åreretning. Du får den mest synlige effekt, hvis du vælger to forskellige farver kalkmaling.

Ønsker du ikke så synlig krakeling, bruges samme farve kalkmaling, og Crackle effect anvendes sporadisk på møblet i stedet for over det hele. For det bedste resultat, overmal ikke flere gange med kalkmalingen ovenpå Crackle effect, da det kan forstyrre processen. Anvend derfor først Crackle effect, når dit underlag er i orden. Patiner eventuelt med antikvoks. 

Se andre varer i JDL Vintage Paint kalkmaling.

Materiale: Krakeleringsmaling | Stand: Ny | 200 ml. |

Læs mere

  I varekurven kan du vælge ønsket leveringsmetode og med det samme se fragtprisen.

  PAKKER

  Pakkeprisen afhænger af vægt, og ligger på kr. 39-99 til GLS pakkeshop. Bestiller du for mindst kr. 400, får du fri fragt til pakkeshop. Gælder alle varer, der kan sendes som pakke (Max. 20 kg.) Mod tillæg kan du i varekurven vælge levering til privat- eller erhvervsadresse. 

  Vi sender pakker med GLS alle hverdage kl. 11. Som regel er pakken fremme allerede næste hverdag. 

  MØBLER

  Vores fragtmand leverer møbler til nærmeste kantsten i hele DK for kr. 450,- til brofaste øer. Du kontaktes på mail eller telefon for leveringsdag. Alle møbler til fragtmandslevering er i systemet angivet til 21 kg. Har du brug for en anslået korrekt vægt på et møbel, kontakt os på info@smukthjem.dk 

  På enkelte store/tunge møbler, der er svært håndterbare, vil fragten være på kr. 1250. Det vil fremgå i produktbeskrivelsen samt i varekurven. 

  AFHENTNING

  Du kan også vælge at afhente dine varer i butikkens åbningstid. Vi bor på Fredensvej 26, 4295 Stenlille. 

  Når du betaler med ViaBill på smukthjem.dk, har du frihed til at skubbe din betaling, og opdele den i flere mindre bidder. Vi sender varerne med det samme herfra. For at kunne betale med ViaBill, skal du være fyldt 18 år, have et gyldigt og verificerbart mobilnummer, og have et dansk betalingskort.

  Du er altid velkommen til at kontakte mig på info@smukthjem.dk, hvis du har spørgsmål.

  Du kan også ringe i telefontiden på tlf. 25 77 48 15 mandag til fredag kl. 8-15 (ikke helligdage).

Møbler

Badeværelset

Opbevaring