• Kalkmaling Soft sand 100 ml - 1
 • Kalkmaling Soft sand 100 ml - 2
Kalkmaling Soft sand 100 ml - 1
search

Kalkmaling Soft sand 100 ml

På lager 0.30 kg
49,00 kr.
49

SÆT PÅ ØNSKELISTE
4.8 stjerner

Den lysegrå Vintage Paint 'Soft sand' 100 ml. er et super alternativ til hvid, da den er lys og lækker, men alligevel giver et lille afbræk, hvis du har mange hvide møbler. 

Med Vintage Paint antikvoks kan du lave fede effekter og lege med farver og patinering. Vælg for eksempel den lysegrå antikvoks til patinering, det vil give en lidt dybere grå farve og skabe spil i overfladen, så det ikke ser så nymalet ud. Slib let på slidflader og udvalgte steder på dit gamle møbel, så det får et fedt patineret look. 

Når du maler med Vintage Paint kalkmaling, vil du blive forelsket i de mange fordele: Kalkmalingen tørrer hurtigt - du kan male over allerede efter en time! Malingen lugter ikke, er godkendt til børnemøbler, og er miljøvenlig. Vintage Paint 'Soft sand' 100 ml. binder på stort set alle overflader. Jeg har endnu ikke prøvet at male noget med kalkmaling, som det ikke bandt på (Træ, plastik, stof, metal, gips, polystone med mere). 

I en 100 ml. bøtte har du enten til en farveprøve på et større møbel eller væg, eller til et lille møbel som en hylde. 

Med kalkmaling får du det eftertragtede matte, kalkede udseende, som mange gamle møbler har. Du behøver ikke at slibe først, med mindre der er løse flager af gammel maling. Kalkmalingen er vandbaseret.

Rør godt opad i bøtten, da alle farvepigmenterne ligger sig i bunden. Ønsker du en tykkere maling, lad den stå uden låg et par timer. Vil du have den tyndere, så opbland med meget lidt vand. Rørepinde medfølger ikke, men brug evt. en ske. Se andre varer i Vintage Paint serien.

Materiale: Kalkmaling | Stand: Ny | 100 ml. | Rækker til ca. 1 m2 i ét lag

Læs mere

  I varekurven kan du vælge ønsket leveringsmetode og med det samme se fragtprisen.

  PAKKER

  Pakkeprisen afhænger af vægt, og ligger på kr. 39-99 til GLS pakkeshop. Bestiller du for mindst kr. 400, får du fri fragt til pakkeshop. Gælder alle varer, der kan sendes som pakke (Max. 20 kg.) Mod tillæg kan du i varekurven vælge levering til privat- eller erhvervsadresse. 

  Vi sender pakker med GLS alle hverdage kl. 11. Som regel er pakken fremme allerede næste hverdag. 

  MØBLER

  Vores fragtmand leverer møbler til nærmeste kantsten i hele DK for kr. 450,- til brofaste øer. Du kontaktes på mail eller telefon for leveringsdag. Alle møbler til fragtmandslevering er i systemet angivet til 21 kg. Har du brug for en anslået korrekt vægt på et møbel, kontakt os på info@smukthjem.dk 

  På enkelte store/tunge møbler, der er svært håndterbare, vil fragten være på kr. 1250. Det vil fremgå i produktbeskrivelsen samt i varekurven. 

  AFHENTNING

  Du kan også vælge at afhente dine varer i butikkens åbningstid. Vi bor på Fredensvej 26, 4295 Stenlille. 

  Udover vores almindelige betalingsmetoder med kreditkort eller Mobilepay, kan du også shoppe med kredit på smukthjem.dk 

  VIABILL
  Når du betaler med ViaBill på smukthjem.dk, har du frihed til at skubbe din betaling, og opdele den i flere mindre bidder. Vi sender varerne med det samme herfra. For at kunne betale med ViaBill, skal du være fyldt 18 år, have et gyldigt og verificerbart mobilnummer, og have et dansk betalingskort.

  ANYDAY
  Du har også mulighed for kredit ved at vælge Anyday som betalingsmetode i varekurven. Anyday er rente og gebyrfrit for dig som kunde. Du betaler den første 1/4 del af varebeløbet i kurven. 

  Du er altid velkommen til at kontakte mig på info@smukthjem.dk, hvis du har spørgsmål.

  Du kan også ringe i telefontiden på tlf. 25 77 48 15 mandag til fredag kl. 8-15 (ikke helligdage).

Relaterede produkter

Møbler

Lanterner

Julepynt