• Kalkmaling Natural white 700 ml. - 1
 • Kalkmaling Natural white 700 ml. - 2
Kalkmaling Natural white 700 ml. - 1
search

Kalkmaling Natural white 700 ml.

På lager 1.40 kg
199,00 kr.

SÆT PÅ ØNSKELISTE
4.8 stjerner

Vintage Paint 'Natural white' 700 ml. er den lyseste hvide kalkmaling på farveskalaen i serien. 

Når du skal male dine gamle møbler, vægge eller gulve med kalkmaling, er 'Natural white' et godt bud. Vintage Paint hæfter på stort set alle overflader, tørrer hurtigt og er lugtfri. 

Vil du gerne have et patineret look på dine gamle møbler, så grund først med en mørkere farve for eksempel 'Soft linen'.

Når det er overmalbart efter en time, så dry-brusher du med 'Natural white' ovenpå. Dry-brushing er, når du dupper penslen i lidt kalkmaling, stryger af på din malerbakke eller et stykke køkkenrulle, og så med let hånd maler (ikke heldækkende) med hvide strøg. 

På den måde får du en fed patineret effekt forærende, og i mange tilfælde vil det mørke lag som grunder, være nok til at stoppe eventuelt gennemslag i træet. Husk dog, at er det et meget olieholdigt eller fedtet underlag, skal du altid sørge for at vaske det godt ned med grundrens til vandet er klart samt lade tørre længe, før du går i gang med at male. 

Går du fra mørkt underlag til hvidt, kan det - som med alle andre malinger - være en god idé at spærregrunde først. I serien finder du Vintage Paint Primer & sealer til formålet. 

Med Vintage Paint kalkmaling 'Natural white' 700 ml., får det malede emne det originale, matte, kalkede udseende, som mange gamle møbler har.

Du behøver ikke slibe først, med mindre der er løse flager af gammel maling. Kalkmalingen er endvidere vandbaseret og miljøvenlig.

Rør godt opad i bøtten, da alle farvepigmenterne ligger sig i bunden. Ønsker du en tykkere maling, lad den stå uden låg et par timer. Vil du have den tyndere, så opbland med meget lidt vand. Rørepinde medfølger ikke, men brug evt. en ske. Se andre varer i Vintage Paint serien.

Materiale: Kalkmaling | Stand: Ny | 700 ml. | Rækker til ca. 7-10 m2 i ét lag

Læs mere

  I varekurven kan du vælge ønsket leveringsmetode og med det samme se fragtprisen.

  PAKKER

  Pakkeprisen afhænger af vægt, og ligger på kr. 39-99 til GLS pakkeshop. Bestiller du for mindst kr. 400, får du fri fragt til pakkeshop. Gælder alle varer, der kan sendes som pakke (Max. 20 kg.) Mod tillæg kan du i varekurven vælge levering til privat- eller erhvervsadresse. 

  Vi sender pakker med GLS alle hverdage kl. 11. Som regel er pakken fremme allerede næste hverdag. 

  MØBLER

  Vores fragtmand leverer møbler til nærmeste kantsten i hele DK for kr. 450,- til brofaste øer. Du kontaktes på mail eller telefon for leveringsdag. Alle møbler til fragtmandslevering er i systemet angivet til 21 kg. Har du brug for en anslået korrekt vægt på et møbel, kontakt os på info@smukthjem.dk 

  På enkelte store/tunge møbler, der er svært håndterbare, vil fragten være på kr. 1250. Det vil fremgå i produktbeskrivelsen samt i varekurven. 

  AFHENTNING

  Du kan også vælge at afhente dine varer i butikkens åbningstid. Vi bor på Fredensvej 26, 4295 Stenlille. 

  Udover vores almindelige betalingsmetoder med kreditkort eller Mobilepay, kan du også shoppe med kredit på smukthjem.dk 

  VIABILL
  Når du betaler med ViaBill på smukthjem.dk, har du frihed til at skubbe din betaling, og opdele den i flere mindre bidder. Vi sender varerne med det samme herfra. For at kunne betale med ViaBill, skal du være fyldt 18 år, have et gyldigt og verificerbart mobilnummer, og have et dansk betalingskort.

  ANYDAY
  Du har også mulighed for kredit ved at vælge Anyday som betalingsmetode i varekurven. Anyday er rente og gebyrfrit for dig som kunde. Du betaler den første 1/4 del af varebeløbet i kurven. 

  Du er altid velkommen til at kontakte mig på info@smukthjem.dk, hvis du har spørgsmål.

  Du kan også ringe i telefontiden på tlf. 25 77 48 15 mandag til fredag kl. 8-15 (ikke helligdage).

Møbler

Lanterner

Julepynt