• Kalkmaling Dusty green 100 ml - 1
Kalkmaling Dusty green 100 ml - 1
search

Kalkmaling Dusty green 100 ml

På lager 0.30 kg
49,00 kr.
49

SÆT PÅ ØNSKELISTE
4.8 stjerner

Farven 'Dusty green' 100 ml. fra Vintage Paint er den skønneste sarte grønne farve til dine møbler, gulve eller vægge. Med 100 ml. kalkmaling har du nok maling til en farveprøve på en væg eller et større møbel, eller et mindre møbel som en hylde. 

100 ml. maling rækker cirka til 1 m2. i et lag. 

Når du kommer i gang med Vintage Paint, bliver du forelsket i den gode dækkeevne, den hurtige tørretid og det plus at du ikke behøver at slibe først. 

Slib kun med fint sandpapir, hvis der er løse flager af gammel maling eller det er på hård glat laminat. Husk at vaske godt ned med grundrens, så alt fedt og snavs er væk. 

Med Vintage Paint får du det eftertragtede matte look, som man kender det fra gamle møbler. Uden at være uddannet maler kan du skabe et lækkert udtryk, der ser autentisk gammelt ud. Efterbehandl med antikvoks for patina og modstandsdygtig overflade. 

Kalkmalingen er vandbaseret og miljøvenlig.


Rør godt opad i bøtten, da alle farvepigmenterne ligger sig i bunden. Ønsker du en tykkere maling, lad den stå uden låg et par timer. Vil du have den tyndere, så opbland med meget lidt vand. Rørepinde medfølger ikke, men brug evt. en ske. Se andre varer i Vintage Paint serien.

Materiale: Kalkmaling | Stand: Ny | 100 ml. | Rækker til ca. 1 m2 i ét lag

Læs mere

  I varekurven kan du vælge ønsket leveringsmetode og med det samme se fragtprisen.

  PAKKER

  Pakkeprisen afhænger af vægt, og ligger på kr. 39-99 til GLS pakkeshop. Bestiller du for mindst kr. 400, får du fri fragt til pakkeshop. Gælder alle varer, der kan sendes som pakke (Max. 20 kg.) Mod tillæg kan du i varekurven vælge levering til privat- eller erhvervsadresse. 

  Vi sender pakker med GLS alle hverdage kl. 11. Som regel er pakken fremme allerede næste hverdag. 

  MØBLER

  Vores fragtmand leverer møbler til nærmeste kantsten i hele DK for kr. 450,- til brofaste øer. Du kontaktes på mail eller telefon for leveringsdag. Alle møbler til fragtmandslevering er i systemet angivet til 21 kg. Har du brug for en anslået korrekt vægt på et møbel, kontakt os på info@smukthjem.dk 

  På enkelte store/tunge møbler, der er svært håndterbare, vil fragten være på kr. 1250. Det vil fremgå i produktbeskrivelsen samt i varekurven. 

  AFHENTNING

  Du kan også vælge at afhente dine varer i butikkens åbningstid. Vi bor på Fredensvej 26, 4295 Stenlille. 

  Udover vores almindelige betalingsmetoder med kreditkort eller Mobilepay, kan du også shoppe med kredit på smukthjem.dk 

  VIABILL
  Når du betaler med ViaBill på smukthjem.dk, har du frihed til at skubbe din betaling, og opdele den i flere mindre bidder. Vi sender varerne med det samme herfra. For at kunne betale med ViaBill, skal du være fyldt 18 år, have et gyldigt og verificerbart mobilnummer, og have et dansk betalingskort.

  ANYDAY
  Du har også mulighed for kredit ved at vælge Anyday som betalingsmetode i varekurven. Anyday er rente og gebyrfrit for dig som kunde. Du betaler den første 1/4 del af varebeløbet i kurven. 

  Du er altid velkommen til at kontakte mig på info@smukthjem.dk, hvis du har spørgsmål.

  Du kan også ringe i telefontiden på tlf. 25 77 48 15 mandag til fredag kl. 8-15 (ikke helligdage).

Møbler

Lanterner

Julepynt