• Kalkmaling Black velvet 100 ml - 1
 • Kalkmaling Black velvet 100 ml - 2
Kalkmaling Black velvet 100 ml - 1
search

Kalkmaling Black velvet 100 ml

På lager 0.30 kg
49,00 kr.
49

SÆT PÅ ØNSKELISTE
4.8 stjerner

Black Velvet 100 ml. fra Vintage Paint er det tætteste, du kommer på sort med kalkmaling. Da kalkmalingen er et naturprodukt, er det ikke muligt at skabe en 100% sort. Brug en sort antikvoks for at gøre farven endnu dybere og mørk. 

Med 100 ml. kalkmaling har du maling til en hylde eller en skammel. Du kan også bruge de små bøtter til fremhævning af udskæringer eller 'vaske' med det, for at få en mørkere farve. Når du 'vasker' fortynder du malingen op med vand, for kan smøre det på med det bløde af en køkkensvamp eller en klud. 

Du kan også bruge Vintage Paint Black velvet som tavlemaling. Mal 1-2 lag og efter tørring giver du det et lag klar antikvoks. Aftør overskydende voks efter minimum 30 minutter. Herefter kan du skrive på tavlen med almindelig kridt. 

Vintage Paint kalkmaling dækker godt, lugter ikke, er hurtigtørrende og miljøvenlig - what´s not to like. 

Den klæber på stort set alle overflader uden forarbejde - slib kun, hvis der er løse flager gammel maling eller det er en hård glat laminat flade, du vil kalkmale.

Rør godt opad i bøtten, da alle farvepigmenterne ligger sig i bunden. Ønsker du en tykkere maling, lad den stå uden låg et par timer. Vil du have den tyndere, så opbland med meget lidt vand. Rørepinde medfølger ikke, men brug evt. en ske. Se andre varer i Vintage Paint serien.

Materiale: Kalkmaling | Stand: Ny | 100 ml. | Rækker til ca. 1 m2 i ét lag

Læs mere

  I varekurven kan du vælge ønsket leveringsmetode og med det samme se fragtprisen.

  PAKKER

  Pakkeprisen afhænger af vægt, og ligger på kr. 39-99 til GLS pakkeshop. Bestiller du for mindst kr. 400, får du fri fragt til pakkeshop. Gælder alle varer, der kan sendes som pakke (Max. 20 kg.) Mod tillæg kan du i varekurven vælge levering til privat- eller erhvervsadresse. 

  Vi sender pakker med GLS alle hverdage kl. 11. Som regel er pakken fremme allerede næste hverdag. 

  MØBLER

  Vores fragtmand leverer møbler til nærmeste kantsten i hele DK for kr. 450,- til brofaste øer. Du kontaktes på mail eller telefon for leveringsdag. Alle møbler til fragtmandslevering er i systemet angivet til 21 kg. Har du brug for en anslået korrekt vægt på et møbel, kontakt os på info@smukthjem.dk 

  På enkelte store/tunge møbler, der er svært håndterbare, vil fragten være på kr. 1250. Det vil fremgå i produktbeskrivelsen samt i varekurven. 

  AFHENTNING

  Du kan også vælge at afhente dine varer i butikkens åbningstid. Vi bor på Fredensvej 26, 4295 Stenlille. 

  Udover vores almindelige betalingsmetoder med kreditkort eller Mobilepay, kan du også shoppe med kredit på smukthjem.dk 

  VIABILL
  Når du betaler med ViaBill på smukthjem.dk, har du frihed til at skubbe din betaling, og opdele den i flere mindre bidder. Vi sender varerne med det samme herfra. For at kunne betale med ViaBill, skal du være fyldt 18 år, have et gyldigt og verificerbart mobilnummer, og have et dansk betalingskort.

  ANYDAY
  Du har også mulighed for kredit ved at vælge Anyday som betalingsmetode i varekurven. Anyday er rente og gebyrfrit for dig som kunde. Du betaler den første 1/4 del af varebeløbet i kurven. 

  Du er altid velkommen til at kontakte mig på info@smukthjem.dk, hvis du har spørgsmål.

  Du kan også ringe i telefontiden på tlf. 25 77 48 15 mandag til fredag kl. 8-15 (ikke helligdage).

Relaterede produkter

Møbler

Lanterner

Julepynt