search

Stencil (Franske liljer) 16x27 cm.

På lager 0.10 kg
65,00 DKK
65
 • Super kundeservice
 • Hurtig levering
 • Stort udvalg i landstilen

SÆT PÅ ØNSKELISTE
5 stjerner

Flot stencil med franske liljer på række, så du kan lave flotte dekorationer på vægge, møbler eller gulve. 

Stencil skabelonen er til flergangsbrug. 

Dup malingen - for eksempel vores populære Vintage Paint kalkmaling - på skabelonen med hjørnet af en køkkensvamp. Husk efterbehandling på slidflader.

Efter brug vasker du den forsigtigt med vand og en blød køkkensvamp, så er den klar til brug igen. 

Med en stencil får du nemt og hurtigt en flot og dekorativ udsmykning. 

Sådan bruger du en stencil: 

 • Sæt stencilskabelonen fast med malertape på den overflade, du ønsker at dekorere

 • Dup forsigtigt med malingen i de udskårne huller i skabelonen og hold skabelonen nede med en finger

 • Fjern skabelonen, og din dekoration er nu færdig

Ønsker du, at dekorationen fremstår med patina, kan du - når malingen er helt tør - slibe let med fint sandpapir. 

Start med lidt maling i stedet for meget. Ellers risikerer du, at malingen løber indunder skabelonen. 

Stencilmaling er en øvelse, og kræver lidt tålmodighed for et godt resultat. Gå langsomt frem og sørg for at skabelon og underlag er helt tæt på hinanden og brug meget lidt maling i starten. Bruger du vandbaseret maling, kan du hurtigt tørre det væk med en klud, hvis hele eller dele af motivet ikke er blevet som ønsket. 

Stencilen med franske liljer er lavet i PET materiale, der er miljøvenligt og let nedbrydeligt. Fold ikke din skabelon sammen og brug ikke sammen med åben ild. 

Se andre stencils, skabeloner og møbeldekorationer

Materiale: PET plast | Stand: Ny | Design mål: 10x27 cm. 

 

  Shopper du gaver, så husk at angive det på din ordre - så sætter vi byttemærker på. Vi tilbyder ikke gaveindpakning på webordrer, da størstedelen af vores varer er skrøbelige, og derfor kræver megen emballering og ekstra beskyttelse.

  Vi har gavepapir og gaveposer, der kan tilkøbes, så du selv kan indpakke ved modtagelse. 

  Når du modtager ordren, skal du tjekke indholdet for eventuelle transportskader. Det er heldigvis meget sjældent, vi oplever transportskader, men det kan ske.

  GLS kræver billede-dokumentation indenfor 4 dage efter du har modtaget pakken.

  Send billeder af den ødelagte varer, alle kasser og fyld samt pakkelabel til info@smukthjem.dk - så videresender vi reklamationen til GLS for dig. Du skal gemme den ødelagte vare samt al emballage, indtil du hører nærmere fra os.

  Gavekort

  Er du sent ude? Så shop et gavekort, der kan benyttes online eller i den fysiske butik. Du modtager det på mail straks efter ordreafgivelse til udprintning eller videresendelse på mail. 

  I varekurven kan du vælge ønsket leveringsmetode og med det samme se fragtprisen.

  PAKKER I DK

  Pakkeprisen afhænger af vægt, og ligger på kr. 39-99 til GLS pakkeshop. Bestiller du for mindst kr. 400, får du fri fragt til pakkeshop. Gælder alle varer, der kan sendes som pakke (Max. 20 kg.) Mod tillæg kan du i varekurven vælge levering til privat- eller erhvervsadresse. 

  PAKKER TIL GRØNLAND OG FÆRØERNE 

  Pakkeprisen udregnes automatisk i varekurven. Vi sender pakker på max. 20 kg. med GLS. Momsen udtrækkes automatisk af varebeløbet, når du skifter land i varekurven. Bemærk, at der i perioder sejles med længere intervaller til enkelte postnr. på Grønland. Se oversigten her.

  PAKKER TIL NORGE 

  Vi er VOEC-registreret, og du kan som privatperson handle for NOK 3000,- pr. vare uden told. Du betaler 25% moms i varekurven, og der kommer ikke yderligere omkostninger til. Du får leveret din pakke på 2-5 hverdage til Norge med GLS. Fragtprisen vises automatisk i varekurven, når du ændrer landet til Norge. 

  MØBLER

  Vores fragtmand leverer møbler til nærmeste kantsten i hele DK til brofaste øer for kr. 499,-

  Du kontaktes på mail eller telefon for leveringsdag. Alle møbler til fragtmandslevering er i systemet angivet til 21 kg. Har du brug for en anslået korrekt vægt på et møbel, kontakt os på info@smukthjem.dk


  AFHENTNING

  Du kan også vælge at afhente dine varer ved butikken. Vi bor på Fredensvej 26, 4295 Stenlille. Se planlagte åbningsdage. Vil du hente udenfor åbningstiderne, kan vi stille ud efter aftale eller booke tid i onlinekalenderen til besøg. Skriv på din ordre, hvilken dag/tid du vil hente. Jeg bekræfter på mail eller sms.

  Udover vores almindelige betalingsmetoder med kreditkort eller Mobilepay, kan du også shoppe med kredit på smukthjem.dk 

  VIABILL
  Når du betaler med ViaBill på smukthjem.dk, har du frihed til at skubbe din betaling, og opdele den i flere mindre bidder. Vi sender varerne med det samme herfra. For at kunne betale med ViaBill, skal du være fyldt 18 år, have et gyldigt og verificerbart mobilnummer, og have et dansk betalingskort.

  Du er altid velkommen til at kontakte mig på info@smukthjem.dk, hvis du har spørgsmål.

  Du kan også ringe i telefontiden på tlf. 25 77 48 15 mandag til fredag kl. 8-15 (ikke helligdage eller ferier).

FATTIGMANDSSØLV

BAD

UNDER 200,-