• Kalkmaling Soft linen 100 ml - 1
Kalkmaling Soft linen 100 ml - 1
search

Kalkmaling Soft linen 100 ml

På lager 0.30 kg
49,00 kr.
49
 • Super kundeservice
 • Hurtig levering
 • Stort udvalg i landstilen

SÆT PÅ ØNSKELISTE
4.8 stjerner

Vintage Paint kalkmaling i 'Soft linen' 100 ml. er en flot mørkegrå farve med lidt varmt i sig. En superlækker farve til et udvalgt møbel eller en endevæg i et hvidt rum. 

Du kan male en lille hylde med 100 ml. kalkmaling, eller lave en farveprøve på et større møbel, væg eller gulv.

Skal du male mere, kan det bedst betale sig at du køber Vintage Paint kalkmaling 'Soft linen' 700 ml., da literprisen kommer væsentligt ned. 

'Soft linen' er også god til at grunde et møbel med, hvis du gerne lave et patineret look. Vælg en lys farve at dry-brushe med efter en time for eksempel Vintage Paint 'Natural white' eller Vintage Paint 'French beige'

Dry-brushing betyder, at du dupper penslen let ned i malingen. Derefter tørrer du overskydende maling af på malerbakken eller et stykke køkkenrulle og med løs hånd (ikke heldækkende) maler du den lyse farve ovenpå. 

Du vil opdage, hvor nemt kalkmalingen er at arbejde med. Udover den lynhurtige tørretid på en time, vil du elske, at malingen ikke lugter, den er vandbaseret, miljøvenlig og godkendt til børnemøbler. 

Patinér med Vintage Paint antikvoks for en modstandsdygtig overflade. Vælger du for eksempel en hvid antikvoks, vil tonen blive lidt lysere. Tager du en lysebrun antikvoks, giver du lidt dybde og varme til farven. Den lysebrune antikvoks er rigtig god til at lave skyggeeffekter i udskæringer på møbler. 

Du kan male stort set alt med Vintage Paint 'Soft linen', kalkmalingen hæfter på træ, metal, plast, stof, gips, polystone og meget mere

Tip: Rør godt opad i bøtten, da alle farvepigmenterne ligger sig i bunden. Ønsker du en tykkere maling, lad den stå uden låg et par timer. Vil du have den tyndere, så opbland med meget lidt vand. Rørepinde medfølger ikke, men brug evt. en ske. Se andre varer i Vintage Paint serien. 


Materiale: Kalkmaling | Stand: Ny | 100 ml. | Rækker til ca. 1 m2 i ét lag

  Shopper du gaver, så husk at angive det på din ordre samt skrive dato for gave-givning - så sætter vi byttemærker på. Vi tilbyder ikke gaveindpakning på webordrer, da størstedelen af vores varer er skrøbelige, og derfor kræver megen emballering og ekstra beskyttelse.

  Vi har gavepapir og gaveposer, der kan tilkøbes, så du selv kan indpakke ved modtagelse. 

  Når du modtager ordren, skal du tjekke indholdet for eventuelle transportskader. Det er heldigvis meget sjældent, vi oplever transportskader, men det kan ske.

  GLS kræver billede-dokumentation indenfor 4 dage efter du har modtaget pakken. Send billeder af den ødelagte varer, alle kasser og fyld samt pakkelabel til info@smukthjem.dk - så videresender vi reklamationen til GLS for dig. Du skal gemme den ødelagte varer samt al emballage, indtil du hører nærmere fra os.

  Ved ønske om ombytning bedes modtageren kontakte os på info@smukthjem.dk med angivelse af ordrenr.

  Den vare der ønskes ombyttet, returneres for egen regning til vores adresse:

  - I ubrugt salgsbar stand

  - Med ubrudte byttemærker

  - I original emballage og indpakket ligeså forsvarligt som modtaget, så den ikke tager skade under transport

  Når pakken sendes retur til os, husk at få en kvittering for indlevering.

  I varekurven kan du vælge ønsket leveringsmetode og med det samme se fragtprisen.

  PAKKER I DK

  Pakkeprisen afhænger af vægt, og ligger på kr. 39-99 til GLS pakkeshop. Bestiller du for mindst kr. 400, får du fri fragt til pakkeshop. Gælder alle varer, der kan sendes som pakke (Max. 20 kg.) Mod tillæg kan du i varekurven vælge levering til privat- eller erhvervsadresse. 

  PAKKER TIL GRØNLAND OG FÆRØERNE 

  Pakkeprisen udregnes automatisk i varekurven. Vi sender pakker på max. 20 kg. med PostNord med skib eller fly. Momsen udtrækkes automatisk af varebeløbet, når du skifter land i varekurven. Bemærk, at der i perioder sejles med længere intervaller til enkelte postnr. på Grønland. Se oversigten her

  MØBLER

  Vores fragtmand leverer møbler til nærmeste kantsten i hele DK til brofaste øer for kr. 699,-

  Du kontaktes på mail eller telefon for leveringsdag. Alle møbler til fragtmandslevering er i systemet angivet til 21 kg. Har du brug for en anslået korrekt vægt på et møbel, kontakt os på info@smukthjem.dk 

  På enkelte store/tunge møbler, der er svært håndterbare, vil fragten være på kr. 1250. Det vil fremgå i produktbeskrivelsen samt i varekurven. 

  AFHENTNING

  Du kan også vælge at afhente dine varer ved butikken. Vi bor på Fredensvej 26, 4295 Stenlille. Se planlagte åbningsdage. Vil du hente udenfor åbningstiderne, kan vi stille ud efter aftale. Skriv på din ordre, hvilken dag/tid du vil hente. Jeg bekræfter på mail eller sms. 

  Udover vores almindelige betalingsmetoder med kreditkort eller Mobilepay, kan du også shoppe med kredit på smukthjem.dk 

  VIABILL
  Når du betaler med ViaBill på smukthjem.dk, har du frihed til at skubbe din betaling, og opdele den i flere mindre bidder. Vi sender varerne med det samme herfra. For at kunne betale med ViaBill, skal du være fyldt 18 år, have et gyldigt og verificerbart mobilnummer, og have et dansk betalingskort.

  Du er altid velkommen til at kontakte mig på info@smukthjem.dk, hvis du har spørgsmål.

  Du kan også ringe i telefontiden på tlf. 25 77 48 15 mandag til fredag kl. 8-15 (ikke helligdage eller ferier).

MØBLER I LANDSTILEN

KUNSTIGE BLOMSTER

HAVE