• Grå fletstol med armlæn og GRÅ hynde pr. stk.  - 1
  • Grå fletstol med armlæn og GRÅ hynde pr. stk.  - 2
  • Grå fletstol med armlæn og GRÅ hynde pr. stk.  - 3
  • Grå fletstol med armlæn og GRÅ hynde pr. stk.  - 5
  • Grå fletstol med armlæn og GRÅ hynde pr. stk.  - 6
  • Grå fletstol med armlæn og GRÅ hynde pr. stk.  - 7
  • Grå fletstol med armlæn og GRÅ hynde pr. stk.  - 8
  • Grå fletstol med armlæn og GRÅ hynde pr. stk.  - 10
  • Grå fletstol med armlæn og GRÅ hynde pr. stk.  - 11
search

Grå fletstol med armlæn og GRÅ hynde pr. stk.

Ikke på lager 21.00 kg
1.800,00 kr.
SÆT PÅ ØNSKELISTE
4.8 stjerner

Lækker stor grå fletstol i kraftig kvalitet med armlæn for bedre siddekomfort og bløde grå hynde med aftageligt og vaskbart betræk (ikke vandafvisende). Tidligere var hynden cremehvid, men nu er den lavet i en mere brugsvenlig grå farve, der blender godt ind i fletstolens farve, og som er knap så sart i brug. 

Fletstolen er smuk og anvendelig både inde og ude, så hvad enten du mangler en lækker lænestol i stuen, nogle smukke stole til spisebordet eller ønsker at bruge dem som havestole, så har du muligheden for det hele. 

Hynden er dog ikke vandafvisende, så husk at tage den ind, hvis den skal stå udenfor eller brug imprægnering af stoffet. 

Der kan forekomme mindre flager på flettet. 

Rattan kan godt tåle vind og vejr. Det må dog helst ikke udtørre, så hvis regnen i Danmark mod forventning svigter, må du give stolen noget vand med haveslangen indimellem. Står den i direkte sol det meste af tiden, kan farven med tiden falme. 

Omvendt hvis det styrtregner hele tiden, så dæk dem til eller stil dem i tørvejr. 

Sælges pr. stk. til kr. 1800,- Der tilbydes ikke mængderabat eller gratis fragt. 

Fletstolen kan afhentes efter aftale i butikken på Fredensvej 26, 4295 Stenlille. Vores fragtmand leverer også i hele Danmark til kr. 450,- inkl. moms til nærmeste kantsten. Levering til brofaste øer. 

Skulle være kommet til oktober 2021, men pt. er det desværre uvist, hvornår de lander i Danmark pga. verdenssituationen. Skriv dig op til en servicemail, så får du besked, når den kan bestilles igen. Jeg skriver det også på vores Facebook-side smukthjem.dk, når jeg ved mere mht. forventet levering. 

Se andre spisestuestole og bænke samt havemøbler

Materiale: Rattan og stof | Stand: Ny | Mål taget på det yderste af stolen: Dybde: 57 cm. - Bredde: 60 cm - Højde på ryg: 93 cm. Siddehøjde inkl. hynde: 50 cm. - Højde på armlæn: 67,5 cm. 

Læs mere

    I varekurven kan du vælge ønsket leveringsmetode og med det samme se fragtprisen.

    PAKKER

    Pakkeprisen afhænger af vægt, og ligger på kr. 39-99 til GLS pakkeshop. Bestiller du for mindst kr. 400, får du fri fragt til pakkeshop. Gælder alle varer, der kan sendes som pakke (Max. 20 kg.) Mod tillæg kan du i varekurven vælge levering til privat- eller erhvervsadresse. 

    Vi sender pakker med GLS alle hverdage kl. 11. Som regel er pakken fremme allerede næste hverdag. 

    MØBLER

    Vores fragtmand leverer møbler til nærmeste kantsten i hele DK for kr. 450,- til brofaste øer. Du kontaktes på mail eller telefon for leveringsdag. Alle møbler til fragtmandslevering er i systemet angivet til 21 kg. Har du brug for en anslået korrekt vægt på et møbel, kontakt os på info@smukthjem.dk 

    På enkelte store/tunge møbler, der er svært håndterbare, vil fragten være på kr. 1250. Det vil fremgå i produktbeskrivelsen samt i varekurven. 

    AFHENTNING

    Du kan også vælge at afhente dine varer i butikkens åbningstid. Vi bor på Fredensvej 26, 4295 Stenlille. 

    Når du betaler med ViaBill på smukthjem.dk, har du frihed til at skubbe din betaling, og opdele den i flere mindre bidder. Vi sender varerne med det samme herfra. For at kunne betale med ViaBill, skal du være fyldt 18 år, have et gyldigt og verificerbart mobilnummer, og have et dansk betalingskort.

    Du er altid velkommen til at kontakte mig på info@smukthjem.dk, hvis du har spørgsmål.

    Du kan også ringe i telefontiden på tlf. 25 77 48 15 mandag til fredag kl. 8-15 (ikke helligdage).

Relaterede produkter

Møbler

Lanterner

Julepynt