search

Rustikt langbord med krydsben L: 200 cm.

På lager 21.00 kg
5.299,00 kr.
Få stk. tilbage

SÆT PÅ ØNSKELISTE
4.8 stjerner

Virkelig fedt rustikt langbord i genbrugstræ, hvor patina er i højsædet. 

Bordpladen er sammensat i stave og planker af genbrugstræ med riller og årer, der virkelig giver et fedt råt udtryk. Hvert bord i denne produktion er unik, og variationer forekommer i patina og farve. 

Krydsbenene gør bordet superanvendeligt, da du og dine gæster ikke bliver generet af irriterende bordben - heller ikke, hvis I sidder for bord-enderne, da pladen går længere ud. 

Der er ikke udtræk til plader. Afhængig af dine stoles bredde, kan der nemt stå mellem 6-8 stole omkring bordet. 

Træet er ubehandlet, og jeg vil anbefale dig at give det mat lak eller anden beskyttelse mod pletter og fedt. 

Et lækkert spisebord, der både kan kombineres med mørke eller hvide stole. Har du hvide møbler i spisestuen eller køkkenet, vil det lækre træ bord give en flot kontrast! 

Er du bekymret for brødkrummer i rillerne, kan du overveje at ligge en glasplade ovenpå, bruge dækkeservietter eller bordløber eller støvsuge dem op med en håndstøvsuger.

Du kan enten afhente bordet efter aftale i butikken på Fredensvej 26, 4295 Stenlille eller få leveret med fragtmand for kr. 450 i DK (brofaste øer). Du vælger ønsket leveringsmetode i varekurven. 

Se andre møbler i fransk landstil og hvid romantisk stil. 

Materiale: Genbrugstræ, grantræ, MDF | Stand: Gammelt og nyt træ | Måler: 90x200 cm. - Højde: 77 cm. 

Læs mere

  I varekurven kan du vælge ønsket leveringsmetode og med det samme se fragtprisen.

  PAKKER

  Pakkeprisen afhænger af vægt, og ligger på kr. 39-99 til GLS pakkeshop. Bestiller du for mindst kr. 400, får du fri fragt til pakkeshop. Gælder alle varer, der kan sendes som pakke (Max. 20 kg.) Mod tillæg kan du i varekurven vælge levering til privat- eller erhvervsadresse. 

  Vi sender pakker med GLS alle hverdage kl. 11. Som regel er pakken fremme allerede næste hverdag. 

  MØBLER

  Vores fragtmand leverer møbler til nærmeste kantsten i hele DK for kr. 450,- til brofaste øer. Du kontaktes på mail eller telefon for leveringsdag. Alle møbler til fragtmandslevering er i systemet angivet til 21 kg. Har du brug for en anslået korrekt vægt på et møbel, kontakt os på info@smukthjem.dk 

  På enkelte store/tunge møbler, der er svært håndterbare, vil fragten være på kr. 1250. Det vil fremgå i produktbeskrivelsen samt i varekurven. 

  AFHENTNING

  Du kan også vælge at afhente dine varer i butikkens åbningstid. Vi bor på Fredensvej 26, 4295 Stenlille. 

  Når du betaler med ViaBill på smukthjem.dk, har du frihed til at skubbe din betaling, og opdele den i flere mindre bidder. Vi sender varerne med det samme herfra. For at kunne betale med ViaBill, skal du være fyldt 18 år, have et gyldigt og verificerbart mobilnummer, og have et dansk betalingskort.

  Du er altid velkommen til at kontakte mig på info@smukthjem.dk, hvis du har spørgsmål.

  Du kan også ringe i telefontiden på tlf. 25 77 48 15 mandag til fredag kl. 8-15 (ikke helligdage).

Relaterede produkter

Møbler

Badeværelset

Opbevaring