• Tilbud
search

Lille vitrineskab/udstillingsskab H: 126,5 cm. (småfejl)

På lager 21.00 kg
1.100,00 kr. Spar 400,00 kr. 1.500,00 kr.
1100

SÆT PÅ ØNSKELISTE
4.8 stjerner

Virkelig sødt hvidt vitrineskab med glaslåge og sider til udstilling af dine yndlingsting. Hylderne er høje, så der er god plads til nogle ting, der fylder lidt. I bunden er en lille skuffe til småting. 

Smukt udstillingsskab, der vil pynte i din stue, spisestue, køkken, børneværelse eller sommerhus. Vi har også kunder, der bruger det til udstilling i deres butik eller klinik. 

Der er småfejl i finish, se nærbilleder. Patina og fejl varierer lidt fra skab til skab. Det er blandt andet afskalninger i maling, smårevner, malingsklatter med mere. 

Skabet skal afhentes efter aftale i butikken på Fredensvej 26, 4295 Stenlille eller leveres med fragtmand for kr. 450 i DK (brofaste øer). 

Se andre møbler i fransk landstil og hvid romantisk stil

Materiale: Træ og glas | Nyt | Mål taget på det yderste af listerne: Dybde: 34,5 cm. - Bredde: 48 cm. - Højde: 126,5 cm. 

Læs mere

  I varekurven kan du vælge ønsket leveringsmetode og med det samme se fragtprisen.

  PAKKER

  Pakkeprisen afhænger af vægt, og ligger på kr. 39-99 til GLS pakkeshop. Bestiller du for mindst kr. 400, får du fri fragt til pakkeshop. Gælder alle varer, der kan sendes som pakke (Max. 20 kg.) Mod tillæg kan du i varekurven vælge levering til privat- eller erhvervsadresse. 

  Vi sender pakker med GLS alle hverdage kl. 11. Som regel er pakken fremme allerede næste hverdag. 

  MØBLER

  Vores fragtmand leverer møbler til nærmeste kantsten i hele DK for kr. 450,- til brofaste øer. Du kontaktes på mail eller telefon for leveringsdag. Alle møbler til fragtmandslevering er i systemet angivet til 21 kg. Har du brug for en anslået korrekt vægt på et møbel, kontakt os på info@smukthjem.dk 

  På enkelte store/tunge møbler, der er svært håndterbare, vil fragten være på kr. 1250. Det vil fremgå i produktbeskrivelsen samt i varekurven. 

  AFHENTNING

  Du kan også vælge at afhente dine varer i butikkens åbningstid. Vi bor på Fredensvej 26, 4295 Stenlille. 

  Udover vores almindelige betalingsmetoder med kreditkort eller Mobilepay, kan du også shoppe med kredit på smukthjem.dk 

  VIABILL
  Når du betaler med ViaBill på smukthjem.dk, har du frihed til at skubbe din betaling, og opdele den i flere mindre bidder. Vi sender varerne med det samme herfra. For at kunne betale med ViaBill, skal du være fyldt 18 år, have et gyldigt og verificerbart mobilnummer, og have et dansk betalingskort.

  ANYDAY
  Du har også mulighed for kredit ved at vælge Anyday som betalingsmetode i varekurven. Anyday er rente og gebyrfrit for dig som kunde. Du betaler den første 1/4 del af varebeløbet i kurven. 

  Du er altid velkommen til at kontakte mig på info@smukthjem.dk, hvis du har spørgsmål.

  Du kan også ringe i telefontiden på tlf. 25 77 48 15 mandag til fredag kl. 8-15 (ikke helligdage).

Møbler

Lanterner

Julepynt