Gammel beige rokokosofa med sand betræk

Smuk gammel beige rokokosofa med slidt maling, skønne udskæringer og sandfarvet betræk, der er fastgjort med møbelnitter. Sælges uden pude. 

En virkelig smuk sofa, der ikke fylder alverden - men kan give et helt rum elgance og skønhed. 

Stil den i stuen, entréen, soveværelset eller teenageværelset. 

Der er plads til 2 personer eller 3 små numser. Du kan se på billedet med mig, hvor meget plads der er. 

Jeg har købt den malet og betrukket. Der er et par småpletter på betrækket, der ikke er forsøgt fjernet. Se nærbilleder. 

Bemærk, træet er beige og ikke cremehvidt. 

Du er velkommen til at bestille sofaen til afhentning i butikken på Fredensvej 26, 4295 Stenlille. Bor du ikke i nærheden, leverer vores flinke fragtmand i hele landet til brofaste øer for kun kr. 450,- inkl. moms. Du vælger ønsket fragt i varekurven. 

Se andre bænke og stole

Materiale: Træ, stof, metal | Stand: Gammel, nymalet med patina | Dybde: 62 cm. - Siddedybde: 48 cm. - Bredde: 120 cm. - Højde ryg: 91,5 cm. - Siddehøjde: 48 cm. 

1.600,00 kr
  • Prisen er inkl. moms
FRAGT- OG LEVERING
Fri fragt i DK v/køb over 399,-
Gælder ikke møbler og store varer.

Levering 1-3 hverdage

Fragt af møbler i Danmark 450,-
KUNDESERVICE
Tlf.: 25774815
(Hverdage kl. 8-15)
info@smukthjem.dk
(Svar indenfor 24 timer)
ViaBill
Betal med ViaBill og få kredit. Læs mere

 

Spisestuemøbler med stil

Du kan sagtens indrette din spisestue med gamle spisestuemøbler, uden det kommer til at ligne et støvet museum. Hos www.smukthjem.dk finder du spisestuemøbler i den lyse fransk/nordiske landstil, der med sine udskæringer og farver tilfører din spisestue et løft og stil. 

Udvalget af spisestuemøbler er en kombination af antikke, gamle, nye og specialfremstillede møbler, der alle giver en følelse af hjemlig hygge. Her finder du blandt andet langborde, spisestuestole, bænke, tallerkenrækker, anretterborde, store og små hylder, vitrineskabe, skodder og reoler i landstilen. 

Hent eller få leveret dine spisestuemøbler

Har du forelsket dig i nogle af vores spisestuemøbler, er du altid velkommen til at afhente dem efter aftale i den fysiske butik på Fredensvej 26, 4295 Stenlille. Kontakt os på tlf. 25 77 48 15 eller info@smukthjem.dk 

Bor du ikke i nærheden, så leverer vores professionelle fragtmand overalt i Danmark for kun kr. 450 inkl. moms. Bemærk, at du sagtens kan bestille flere møbler til denne pris. Fragtmanden leverer dine spisestuemøbler til nærmeste kantsten, og du sørger selv for ind/opbæring. 

Få inspiration til spisestuen

Vi bor selv på et gammelt nedlagt landbrug i Stenlille, der siden vi flyttede ind, har gennemgået en gennemgribende renovering. Få boliginspiration fra vores eget private smukke hjem.  

Søger du et helt særligt møbel til din spisestue? Så kontakt os gerne på info@smukthjem.dk eller via kontaktformularen