Lille mosgrøn patineret bænk 118,5 cm.

Rigtig lækker specialfremstillet lille mosgrøn patineret bænk, der er en lillebror-kopi af min egen bænk fra soveværelset.

Stil bænken i soveværelset for enden af sengegavlen, ved spisebordet i stedet for stole (god især ved lave borde), i entréen så I har noget at sidde på, mens I tager sko på eller i stuen til hyggelige opstillinger.

Bænken er malet med kalkmaling og behandlet med antikvoks. Den kan stå både inde og ude. Står den og får meget regn, må patina påregnes, da det ikke vil være ligeså stærkt som en træbeskyttelse. Står den for eksempel under et udhæng, hvor den er knap så udsat, vil det være optimalt.

Du kan med fordel vedligeholde med antikvoks ved behov. Husk, at den skal gennemhærde i 3 uger, inden du stiller den i direkte sol eller regn igen. 

Ved let brug indendørs, behøver du ikke vedligeholde med antikvoks særlig tit. 

Produktionstiden ca. 1 uge. Beløbet hæves først ved afhentning/afsendelse. Du kontaktes på mail, når den er færdig. 

Se andre bænke og stole. Varierer i patina, da hver og en er speciallavet og håndmalet.

Materiale: Træ | Stand: Specialfremstillet, lavet af genbrugstræ, nymalet | D: 26,5 - L: 118,5 - H: 46 cm.

600,00 kr
  • Prisen er inkl. moms
FRAGT- OG LEVERING
Fri fragt i DK v/køb over 399,-
Gælder ikke møbler og store varer.

Levering 1-3 hverdage

Fragt af møbler i Danmark 450,-
KUNDESERVICE
Tlf.: 25774815
(Hverdage kl. 8-15)
info@smukthjem.dk
(Svar indenfor 24 timer)
ViaBill
Betal med ViaBill og få kredit. Læs mere

 

Spisestuemøbler med stil

Du kan sagtens indrette din spisestue med gamle spisestuemøbler, uden det kommer til at ligne et støvet museum. Hos www.smukthjem.dk finder du spisestuemøbler i den lyse fransk/nordiske landstil, der med sine udskæringer og farver tilfører din spisestue et løft og stil. 

Udvalget af spisestuemøbler er en kombination af antikke, gamle, nye og specialfremstillede møbler, der alle giver en følelse af hjemlig hygge. Her finder du blandt andet langborde, spisestuestole, bænke, tallerkenrækker, anretterborde, store og små hylder, vitrineskabe, skodder og reoler i landstilen. 

Hent eller få leveret dine spisestuemøbler

Har du forelsket dig i nogle af vores spisestuemøbler, er du altid velkommen til at afhente dem efter aftale i den fysiske butik på Fredensvej 26, 4295 Stenlille. Kontakt os på tlf. 25 77 48 15 eller info@smukthjem.dk 

Bor du ikke i nærheden, så leverer vores professionelle fragtmand overalt i Danmark for kun kr. 450 inkl. moms. Bemærk, at du sagtens kan bestille flere møbler til denne pris. Fragtmanden leverer dine spisestuemøbler til nærmeste kantsten, og du sørger selv for ind/opbæring. 

Få inspiration til spisestuen

Vi bor selv på et gammelt nedlagt landbrug i Stenlille, der siden vi flyttede ind, har gennemgået en gennemgribende renovering. Få boliginspiration fra vores eget private smukke hjem.  

Søger du et helt særligt møbel til din spisestue? Så kontakt os gerne på info@smukthjem.dk eller via kontaktformularen