Grå fletstol med armlæn og cremehvid hynde pr. stk. (Forudbestilling)

Lækker stor grå fletstol i kraftig kvalitet med armlæn for bedre siddekomfort og bløde cremehvid hynde med aftageligt og vaskbart betræk (ikke vandafvisende). 

Fletstolen er smuk og anvendelig både inde og ude, så hvad enten du mangler en lækker lænestol i stuen, nogle smukke stole til spisebordet eller ønsker at bruge dem som havestole, så har du muligheden for det hele. 

Hynden er dog ikke vandafvisende, så husk at tage den ind, hvis den skal stå udenfor eller brug imprægnering af stoffet. 

Der kan forekomme mindre flager på flettet. 

Sælges pr. stk. til kr. 1400,- Der kan ikke tilbydes yderligere rabat ved køb af flere stole.

Fletstolen kan afhentes efter aftale i butikken på Fredensvej 26, 4295 Stenlille. Vores fragtmand leverer også i hele Danmark til kr. 450,- inkl. moms til nærmeste kantsten. Levering til brofaste øer. 

Forventes på lager omkring den 22. januar 2021. Stolene kan forudbestilles nu. Du kontaktes, når de er kommet. Beløbet hæves først ved afsendelse/afhentning. 

Se andre spisestuestole og bænke samt havemøbler

Materiale: Rattan og stof | Stand: Ny | Mål taget på det yderste af stolen: Dybde: 57 cm. - Bredde: 60 cm - Højde på ryg: 93 cm. Siddehøjde inkl. hynde: 50 cm. - Højde på armlæn: 67,5 cm. 

1.700,00 kr.
1.400,00 kr.
  • Prisen er inkl. moms
FRAGT- OG LEVERING
Fri fragt i DK v/køb over 399,-
Gælder ikke møbler og store varer.

Levering 1-3 hverdage

Fragt af møbler i Danmark 450,-
KUNDESERVICE
Tlf.: 25774815
(Hverdage kl. 8-15)
info@smukthjem.dk
(Svar indenfor 24 timer)
ViaBill
Betal med ViaBill og få kredit. Læs mere