Skab og spar med smukthjem.dk

Vil du, dine ansatte og/eller kunder gerne spare penge ved køb af varer på smukthjem.dk?

Så tilbyder vi lige nu en ordning, hvor du har vores udstillingsskab stående, og som tak får en rabatkode til brug på webshoppen, en lille gave samt reklame for din virksomhed på vores platforme. 

2018 11 16 14.08.11

 

HVEM SØGER I?

Vi søger både store og små firmaer, der vil have noget smukt og inspirerende at kigge på i 1-2 måneder. Det sekskantede udstillingsskab vil indeholde et udvalg af varer fra smukthjem.dk, der skifter efter årstid og højtider. 

Ejer eller arbejder du i en: 

- større virksomhed
- frisør salon
- klinik 
- tøjbutik
- café 

eller andre steder, hvor det kunne være interessant på Sjælland, hører vi meget gerne fra dig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., tlf. 25 77 48 15 eller via kontaktformularen på Kontakt-siden. 

HVOR SKAL DET STÅ?

Vi skal bare bruge 77 cm. gulvplads på kontoret, kantinen, receptionen, venteværelse, butikken eller klinikken. Det er 180 cm. højt. 

HVORDAN FUNGERER DET?

Vi kommer, og stiller skabet op, og henter det igen. Det skal være let at komme ind og ud med skabet på sækkevogn (ingen trapper). 

På skabet hænger visitkort med en rabatkode på 10%, som du, ansatte eller kunder kan bruge på webshoppen. Rabatkoden indløses i varekurven, og gælder alle varer på shoppen undtagen OUTLET-varer.

I kan også bruge rabatkoden i den fysiske butik mod fremvisning af kortet. Rabatten er gældende i den periode, skabet står hos jer. 

Det er overhoved ingen besvær forbundet med det for dig. Du skal hverken stå for salg eller administration. Vi klarer det hele selv. 

HVAD FÅR VI UD AF DET?

Som tak for lån af pladsen, får du en lille gave og naturligvis retten til selv at benytte rabatkoden på webshoppen. Du giver desuden dine ansatte og/eller kunder muligheden for at spare penge på deres køb. Det giver tilfredshed og trivsel. 

Desuden laver vi gratis reklame for jeres virksomhed på vores Facebook-side, Instagram-profil og hjemmeside med link til jeres firma. Dette forudsætter, at vi må bruge billede og video materiale af skabet i jeres virksomhed på vores platforme i markedsføringsøjemed. Nedenfor kan du se, hvilke firmaer skabet har stået hos. 

HVORNÅR?

Vi søger firmaer, der vil have skabet stående i disse perioder:  

- Ultimo november til medio januar 2019 - BOOKET HOS SALON KLIPPEREN, HOVEDGADEN 50, 4295 STENLILLE
- Medio januar til ultimo februar 2019 - BOOKET HOS FERIEBYENS GRILLPERLE
- Ultimo februar til medio april 2019 
- Medio april til ultimo maj 2019 

Afhængig af interessen fremadrettet, åbner vi op for flere perioder. 

Er det noget for dig? Så kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., tlf. 25 77 48 15 eller via kontaktformularen på Kontakt-siden. NOVEMBER, 2018

Så kom vores hyggelige udstillingsskab ud til den første: Salon Klipperen​ i Stenlille. Parez har skabet stående fra den 22. november 2018 til midten af januar 2019. 

I de små julesokker er visitkort med rabatkoden, så hun og hendes kunder kan shoppe med rabat på www.smukthjem.dk samt i vores butik ved fremvisning af kortet. Rabatkoden gælder til og med den 15. januar 2019. Kig forbi hendes salon på Hovedgaden 50, 4295 Stenlille eller book tid til at få ordnet håret på tlf. 57 80 41 60.

IMG 20181122 110947 lille

Se opslaget på vores Facebook-side