Skab og spar med smukthjem.dk

Vil du, dine ansatte og/eller kunder gerne spare penge ved køb af varer på smukthjem.dk?

Så tilbyder vi lige nu en ordning, hvor du har vores udstillingsskab stående, og som tak får en rabatkode til brug på webshoppen, en lille gave samt reklame for din virksomhed på vores platforme. 

2018 11 16 14.08.11

HVEM SØGER I?

Vi søger både store og små firmaer, der vil have noget smukt og inspirerende at kigge på i 1-2 måneder. Det sekskantede udstillingsskab vil indeholde et udvalg af varer fra smukthjem.dk, der skifter efter årstid og højtider. 

Ejer eller arbejder du i en: 

- større virksomhed
- frisør salon
- klinik 
- tøjbutik
- café 

eller andre steder, hvor det kunne være interessant på Sjælland, hører vi meget gerne fra dig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., tlf. 25 77 48 15 eller via kontaktformularen på Kontakt-siden. 

HVOR SKAL DET STÅ?

Vi skal bare bruge 77 cm. gulvplads på kontoret, kantinen, receptionen, venteværelse, butikken eller klinikken. Det er 180 cm. højt. 

HVORDAN FUNGERER DET?

Vi kommer, og stiller skabet op, og henter det igen. Det skal være let at komme ind og ud med skabet på sækkevogn (ingen trapper). 

På skabet hænger visitkort med en rabatkode på 10%, som du, ansatte eller kunder kan bruge på webshoppen. Rabatkoden indløses i varekurven, og gælder alle varer på shoppen undtagen OUTLET-varer.

I kan også bruge rabatkoden i den fysiske butik mod fremvisning af kortet. Rabatten er gældende i den periode, skabet står hos jer. 

Det er overhoved ingen besvær forbundet med det for dig. Du skal hverken stå for salg eller administration. Vi klarer det hele selv. 

HVAD FÅR VI UD AF DET?

Som tak for lån af pladsen, får du en lille gave og naturligvis retten til selv at benytte rabatkoden på webshoppen. Du giver desuden dine ansatte og/eller kunder muligheden for at spare penge på deres køb. Det giver tilfredshed og trivsel. 

Desuden laver vi gratis reklame for jeres virksomhed på vores Facebook-side, Instagram-profil og hjemmeside med link til jeres firma. Dette forudsætter, at vi må bruge billede og video materiale af skabet i jeres virksomhed på vores platforme i markedsføringsøjemed. Nedenfor kan du se, hvilke firmaer skabet har stået hos. 

Er det noget for dig? Så kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., tlf. 25 77 48 15 eller via kontaktformularen på Kontakt-siden. 
MARTS, 2019

Så er skabet kommet nordpå hos Butik AMIMA, Jernbanegade 16, 3480 Fredensborg. Skabet står her til slutningen af maj 2019. 

Kig forbi og se Anne-Maries lækre udvalg af kvalitets secondhand tøj, smykker, tasker og meget mere. Nap samtidig et rabatkort, så du kan shoppe på www.smukthjem.dk og få 10% på din ordre. Gælder alle varer undtagen OUTLET-varer. 

Tjek AMIMA´s Instagramprofil ud @amima_butik 
https://www.instagram.com/amima_butik/

amima

MARTS, 2019

Skabet er kommet hjem til Stenlille for en kort bemærkning, inden det skal videre sidst i marts til den næste kunde. 

Du finder det lige nu hos Salon Klipperen, Hovedgaden 50, 4295 Stenlille. Tag et kort og shop med rabat på smukthjem.dk Se også opslaget på vores Facebook-side

JANUAR, 2019

Vores næste "værtspar" er Helle og Niels fra Feriebyens Grillperle i Kalred. De har vores udstillingsskab stående fra den 15. januar 2019 til starten af marts 2019. 

I de små poser på skabslågerne er visitkort med rabatkode, der giver dem, deres gæster og ansatte mulighed for at shoppe på www.smukthjem.dk og få rabat på deres køb (gælder alle varer undtagen OUTLET). Rabatten gælder til og med den 3. marts 2019. 

Kig forbi og smag deres dejlige mad på Arnakkevej 9 A, 4593 Kalred. Kontakt tlf. 59 29 09 49 for åbningstider eller bestilling af mad. 

feriebyen

Se opslaget på vores Facebook-side

Drømmer du om en kombineret erhverv- og privatbolig? Så er Grillperlen er i øvrigt sat til salg, da der skal nye friske kræfter til at drive det skønne sted med masser af besøgende året rundt. Se mere om erhvervsejendommen med tilhørende bolig her. 


NOVEMBER, 2018

Så kom vores hyggelige udstillingsskab ud til den første: Salon Klipperen​ i Stenlille. Parez har skabet stående fra den 22. november 2018 til midten af januar 2019. 

I de små julesokker er visitkort med rabatkoden, så hun og hendes kunder kan shoppe med rabat på www.smukthjem.dk samt i vores butik ved fremvisning af kortet. Rabatkoden gælder til og med den 15. januar 2019. Kig forbi hendes salon på Hovedgaden 50, 4295 Stenlille eller book tid til at få ordnet håret på tlf. 57 80 41 60.

IMG 20181122 110947 lille

Se opslaget på vores Facebook-side