Gammelt grønt klapbord

Skønt gammelt mintgrønt klapbord med drejede ben, en skuffe i sargen og to klapper. Klapbordet har masser af charme og patina.

Der er revner, sprækker og slid i malingen. Elsk det shabby lækre bord, som det er, eller giv det en gang Vintage Paint kalkmaling, der også forhandles her på webshoppen. 

Brug det som lille spisebord, skrivebord eller anretterbord. Mulighederne er mange. 

Det gamle klapbord vil også egne sig rigtig godt i sommerhuset, hvor det lige passer ind i den romantiske stil. 

Bordet er stabilt. 

Afhent bordet efter aftale i butikken på Fredensvej 26, 4295 Stenlille eller få leveret med fragtmand i hele landet til brofaste adresser for kr. 450 inkl. moms. Du vælger selv leveringsform i varekurven. 

Se andre spiseborde samt spisestuestole og bænke

Materiale: Malet træ | Stand: Gammelt, patineret | Måler: 59/104 x 104 cm - Højde: 78,5 cm. 

 

 

950,00 kr
  • Prisen er inkl. moms
FRAGT- OG LEVERING
Fri fragt i DK v/køb over 399,-
Gælder ikke møbler og store varer.

Levering 1-3 hverdage

Fragt af møbler i Danmark 450,-
KUNDESERVICE
Tlf.: 25774815
(Hverdage kl. 8-15)
info@smukthjem.dk
(Svar indenfor 24 timer)
ViaBill
Betal med ViaBill og få kredit. Læs mere

 

Hos smukthjem.dk finder du både gamle og nye møbler i hvid romantik og charmerende fransk landstil, og alle møblerne er omhyggeligt håndplukket og udvalgt.

Leder du efter noget helt bestemt, er du velkommen til at kontakte os – måske kan vi hjælpe dig med at finde lige præcis det møbel, der sætter prikken over i’et i dit hjems stiludtryk. 

Find inspiration blandt alle vores romantiske møbler

Uanset om du leder efter den sidste lille detalje, der vil fuldende rummets udtryk, eller om du er i gang med den helt store forvandling af dit hjem i en mere romantisk og landlig stil, finder du masser af inspiration på disse sider. 

Har du et gammelt møbel for eksempel et arvestykke, du ønsker forandret til stilen, hjælper vi også gerne med det. 

Vi både maler og ombetrækker møbler efter dit ønske. Det eneste du skal gøre er, at sende os et billede samt en beskrivelse af det udtryk og stil, du gerne vil give dit møbel - og så kontakter vi dig med et uforpligtende tilbud. 

Understreg din personlige stil med romantiske møbler

Dit hjem afspejler din personlighed, og det er det sted, der fungerer som dit fristed og dit pusterum. Derfor skal du også føle dig hjemme, når du er hjemme. Vi hjælper dig med at skabe rammerne for det sted, hvor du skal kunne slappe af og finde ro. 

Brug vores romantiske møbler til at udtrykke din personlighed gennem din indretning og skab et sted, du glæder dig til at komme hjem til – hver dag.

Se dig omkring i vores store udvalg i romantiske møbler og bliv inspireret eller kontakt os med din forespørgsel på telefon 25 77 48 15 eller på vores kontaktside.