Gammelt afsyret karlekammerskab

Flot gammelt afsyret karlekammerskab med fyldningslåge, flot udskåret top og skuffe. 

Der medfølger en nøgle til karlekammerskabet. 

Indeni er der de gammeldags træknager øverst til at hænge tøj på. 

Lav et par hylder og så kan du bruge det til duge, sengetøj, legetøj, tøj, mapper og papir m.m. i stuen, soveværelset, på børneværelset eller kontoret. 

Karlekammerskabet er velholdt og pænt i træet. Der er naturligvis spor efter tidens tand, da det er et meget gammelt skab. 

Skabet er til dig, der elsker at mikse det hvide og det rå træ. Eller til dig, der gerne selv vil male det med Vintage Paint kalkmaling og sætte dit eget præg på det. 

Sælges derfor billigt. Normalpris for et nymalet karlekammerskab er på kr. 2400-2800. 

Du er velkommen til at afhente det i butikken på Fredensvej 26, 4295 Stenlille efter aftale på tlf. 25 77 48 15. Bor du ikke i nærheden, leverer vores fragtmand gerne til nærmeste kantsten for kun kr. 450 til alle brofaste adresser i Danmark. I varekurven vælger du ønsket leveringsmetode. 

Se andre skabe og reoler

Materiale: Træ | Stand: Gammelt | Mål taget på det yderste af listerne: Dybde: 48 cm - Bredde: 100 cm - Højde til top: 198 cm. 

1.000,00 kr
  • Prisen er inkl. moms
FRAGT- OG LEVERING
Fri fragt i DK v/køb over 399,-
Gælder ikke møbler og store varer.

Levering 1-3 hverdage

Fragt af møbler i Danmark 450,-
KUNDESERVICE
Tlf.: 25774815
(Hverdage kl. 8-15)
info@smukthjem.dk
(Svar indenfor 24 timer)
ViaBill
Betal med ViaBill og få kredit. Læs mere

 

Hos smukthjem.dk finder du både gamle og nye møbler i hvid romantik og charmerende fransk landstil, og alle møblerne er omhyggeligt håndplukket og udvalgt.

Leder du efter noget helt bestemt, er du velkommen til at kontakte os – måske kan vi hjælpe dig med at finde lige præcis det møbel, der sætter prikken over i’et i dit hjems stiludtryk. 

Find inspiration blandt alle vores romantiske møbler

Uanset om du leder efter den sidste lille detalje, der vil fuldende rummets udtryk, eller om du er i gang med den helt store forvandling af dit hjem i en mere romantisk og landlig stil, finder du masser af inspiration på disse sider. 

Har du et gammelt møbel for eksempel et arvestykke, du ønsker forandret til stilen, hjælper vi også gerne med det. 

Vi både maler og ombetrækker møbler efter dit ønske. Det eneste du skal gøre er, at sende os et billede samt en beskrivelse af det udtryk og stil, du gerne vil give dit møbel - og så kontakter vi dig med et uforpligtende tilbud. 

Understreg din personlige stil med romantiske møbler

Dit hjem afspejler din personlighed, og det er det sted, der fungerer som dit fristed og dit pusterum. Derfor skal du også føle dig hjemme, når du er hjemme. Vi hjælper dig med at skabe rammerne for det sted, hvor du skal kunne slappe af og finde ro. 

Brug vores romantiske møbler til at udtrykke din personlighed gennem din indretning og skab et sted, du glæder dig til at komme hjem til – hver dag.

Se dig omkring i vores store udvalg i romantiske møbler og bliv inspireret eller kontakt os med din forespørgsel på telefon 25 77 48 15 eller på vores kontaktside.