Dekorationspejs i fransk grå

Smuk dekorationspejs i den lækre farve "fransk grå", der vil skabe den hyggeligste stemning i din dagligstue, soveværelse eller spisestue. 

Den mørkegrå farve på pejsen matcher flot, hvis du har hvide møbler, så der kommer et smukt spil i farverne. Samtidig er den så neutral, at den passer ind i de fleste hjem og farver. 

Dekorationspejsen har en smuk udsmykning på fronten og søjleeffekter på sidestykkerne. 

Hylden kan du dekorere efter humør og årstid. Særlig smuk vil den helt sikkert være til julen. Flæk noget brænde og læg i "pejsehullet", og tænd en batteridrevet lyskæde. Eller stil bloklys på batteri i forskellige højder på et fad for en skøn varm stemning. 

Den flytbare pejs er superpraktisk og nem at flytte rundt, hvis du har lyst til at have den i et andet rum. Pejsen vejer ikke ret meget. 

Dekorationspejsen leveres i 3 dele (to sider og overhylden), og den er nem at samle med medfølgende skruer. Flytter du rundt på den samlet, så vær to om det. 

Se de fine inspirationsbilleder fra et par af vores kunders hjem. 

Du er meget velkommen til at afhente pejsen efter aftale på tlf. 25 77 48 15 i butikken på Fredensvej 26, 4295 Stenlille. Har du ikke mulighed for at afhente pejsen selv, så leverer vores fragtmand i hele landet til brofaste adresser. Du vælger selv ønsket fragt i varekurven.

Se andre møbler i fransk landstil

Materiale: Malet mdf | Stand: Ny | Dybde: 23 cm. - Bredde: 110 cm. - Højde: 95 cm. Hulmål: 75x75 cm. 

1.199,00 kr
  • Prisen er inkl. moms
FRAGT- OG LEVERING
Fri fragt i DK v/køb over 399,-
Gælder ikke møbler og store varer.

Levering 1-3 hverdage

Fragt af møbler i Danmark 450,-
KUNDESERVICE
Tlf.: 25774815
(Hverdage kl. 8-15)
info@smukthjem.dk
(Svar indenfor 24 timer)
ViaBill
Betal med ViaBill og få kredit. Læs mere

 

Hos smukthjem.dk finder du både gamle og nye møbler i hvid romantik og charmerende fransk landstil, og alle møblerne er omhyggeligt håndplukket og udvalgt.

Leder du efter noget helt bestemt, er du velkommen til at kontakte os – måske kan vi hjælpe dig med at finde lige præcis det møbel, der sætter prikken over i’et i dit hjems stiludtryk. 

Find inspiration blandt alle vores romantiske møbler

Uanset om du leder efter den sidste lille detalje, der vil fuldende rummets udtryk, eller om du er i gang med den helt store forvandling af dit hjem i en mere romantisk og landlig stil, finder du masser af inspiration på disse sider. 

Har du et gammelt møbel for eksempel et arvestykke, du ønsker forandret til stilen, hjælper vi også gerne med det. 

Vi både maler og ombetrækker møbler efter dit ønske. Det eneste du skal gøre er, at sende os et billede samt en beskrivelse af det udtryk og stil, du gerne vil give dit møbel - og så kontakter vi dig med et uforpligtende tilbud. 

Understreg din personlige stil med romantiske møbler

Dit hjem afspejler din personlighed, og det er det sted, der fungerer som dit fristed og dit pusterum. Derfor skal du også føle dig hjemme, når du er hjemme. Vi hjælper dig med at skabe rammerne for det sted, hvor du skal kunne slappe af og finde ro. 

Brug vores romantiske møbler til at udtrykke din personlighed gennem din indretning og skab et sted, du glæder dig til at komme hjem til – hver dag.

Se dig omkring i vores store udvalg i romantiske møbler og bliv inspireret eller kontakt os med din forespørgsel på telefon 25 77 48 15 eller på vores kontaktside.