• Nyhed
 • FRI FRAGT
search

Hvidt café sæt med 2 stole og bord

På lager 19.00 kg
1.499,00 kr.

SÆT PÅ ØNSKELISTE
4.8 stjerner

Supersmukt hvidt cafésæt bestående af 2 stole og 1 bord. Stolene kan klappes sammen. Bordpladen skrues på, og stellet foldes ud/ind. Så fylder det ingenting, når sæsonen er slut.  

Virkelig gennemført romantisk hvid stil - til inden- og udendørs. 

Udover en hyggelig plads i haven eller på terrassen, vil det her sæt også være flot i det lille spisekøkken, hvor der kun har plads til ganske lidt spiseplads. 

Står det ude i al slags vejr året rundt, må rust og patina med tiden påregnes. Du kan eventuelt give det spraylak, inden du stiller det ud og gentage behandlingen på rengjort jern inden hver sæson for at passe bedre på det. 

Max. belastning ca. 130 kg. 

Cafésættet sendes fragtfrit i DK til GLS pakkeshop. Du akn også afhente i butikken efter aftale. 

Se andre møbler i fransk landstil og hvid romantisk stil

Materiale: Metal | Stand: Nyt | Stole: Diameter sæde: 37 cm. - Højde ryg: 93,5 cm. - Siddehøjde: 45 cm. | Bord: Diameter: 60 cm - Højde: 71 cm. 

Læs mere

  I varekurven kan du vælge ønsket leveringsmetode og med det samme se fragtprisen.

  PAKKER

  Pakkeprisen afhænger af vægt, og ligger på kr. 39-99 til GLS pakkeshop. Bestiller du for mindst kr. 400, får du fri fragt til pakkeshop. Gælder alle varer, der kan sendes som pakke (Max. 20 kg.) Mod tillæg kan du i varekurven vælge levering til privat- eller erhvervsadresse. 

  Vi sender pakker med GLS alle hverdage kl. 11. Som regel er pakken fremme allerede næste hverdag. 

  MØBLER

  Vores fragtmand leverer møbler til nærmeste kantsten i hele DK for kr. 450,- til brofaste øer. Du kontaktes på mail eller telefon for leveringsdag. Alle møbler til fragtmandslevering er i systemet angivet til 21 kg. Har du brug for en anslået korrekt vægt på et møbel, kontakt os på info@smukthjem.dk 

  På enkelte store/tunge møbler, der er svært håndterbare, vil fragten være på kr. 1250. Det vil fremgå i produktbeskrivelsen samt i varekurven. 

  AFHENTNING

  Du kan også vælge at afhente dine varer i butikkens åbningstid. Vi bor på Fredensvej 26, 4295 Stenlille. 

  Når du betaler med ViaBill på smukthjem.dk, har du frihed til at skubbe din betaling, og opdele den i flere mindre bidder. Vi sender varerne med det samme herfra. For at kunne betale med ViaBill, skal du være fyldt 18 år, have et gyldigt og verificerbart mobilnummer, og have et dansk betalingskort.

  Du er altid velkommen til at kontakte mig på info@smukthjem.dk, hvis du har spørgsmål.

  Du kan også ringe i telefontiden på tlf. 25 77 48 15 mandag til fredag kl. 8-15 (ikke helligdage).

Relaterede produkter

Møbler

Badeværelset

Opbevaring