• Stort hvidt vitrineskab med 8 glaslåger H: 195 cm. - 1
 • Stort hvidt vitrineskab med 8 glaslåger H: 195 cm. - 3
 • Stort hvidt vitrineskab med 8 glaslåger H: 195 cm. - 4
 • Stort hvidt vitrineskab med 8 glaslåger H: 195 cm. - 5
search

Stort hvidt vitrineskab med 8 glaslåger H: 195 cm.

Ikke på lager 7000.00 kg
17.799,00 kr.
17799
 • Super kundeservice
 • Hurtig levering
 • Stort udvalg i landstilen
SÆT PÅ ØNSKELISTE
4.8 stjerner

Lækkert stort vitrineskab i god gedigen kvalitet med 8 glaslåger. Vitrineskabet er i 2 dele, og har masser af opbevaringsplads. 

Glasvitrinen er perfekt til din spisestue eller stue til glas, duge, tallerkener, servietter, vaser med mere. Så meget udstillingsplads at lege med! 

Overdelen på skabet er tungt. Det kræver 2 stærke mennesker at bære og stille på plads. 

Grundet skabets størrelse og vægt kan det ikke leveres til normal fragtpris. Det koster kr. 1250,- til brofaste øer, og du/I skal selv kunne bære det fra bilen og ind/op. Du kan også spare fragten og afhente direkte på vores fjernlager i Holbæk. Det kommer indpakket i 2 store papkasser. 

Hverken vitrinens pris eller fragtpris er til forhandling. 

OBS: Varens vægt er af hensyn til udregning af fragt opgivet til 7000 kg. Det vejer det selvfølgelig ikke :-) Men det er tungt. Vil tro, at hver del vejer ca. 80-100 kg.

Vi har ikke vitrine udstillet i butikken. Grundet møblet størrelse sælges det kun fra fjernlager. 

Se andre møbler i fransk landstil og hvid romantisk stil

Materiale: Poppeltræ og glas | Nyt | Mål samlet: Dybde: 55 cm. - Bredde: 220 cm. - Højde: 195 cm. 

  Shopper du gaver, så husk at angive det på din ordre samt skrive dato for gave-givning - så sætter vi byttemærker på. Vi tilbyder ikke gaveindpakning på webordrer, da størstedelen af vores varer er skrøbelige, og derfor kræver megen emballering og ekstra beskyttelse.

  Vi har gavepapir og gaveposer, der kan tilkøbes, så du selv kan indpakke ved modtagelse. 

  Når du modtager ordren, skal du tjekke indholdet for eventuelle transportskader. Det er heldigvis meget sjældent, vi oplever transportskader, men det kan ske.

  GLS kræver billede-dokumentation indenfor 4 dage efter du har modtaget pakken. Send billeder af den ødelagte varer, alle kasser og fyld samt pakkelabel til info@smukthjem.dk - så videresender vi reklamationen til GLS for dig. Du skal gemme den ødelagte varer samt al emballage, indtil du hører nærmere fra os.

  Ved ønske om ombytning bedes modtageren kontakte os på info@smukthjem.dk med angivelse af ordrenr.

  Den vare der ønskes ombyttet, returneres for egen regning til vores adresse:

  - I ubrugt salgsbar stand

  - Med ubrudte byttemærker

  - I original emballage og indpakket ligeså forsvarligt som modtaget, så den ikke tager skade under transport

  Når pakken sendes retur til os, husk at få en kvittering for indlevering.

  I varekurven kan du vælge ønsket leveringsmetode og med det samme se fragtprisen.

  PAKKER I DK

  Pakkeprisen afhænger af vægt, og ligger på kr. 39-99 til GLS pakkeshop. Bestiller du for mindst kr. 400, får du fri fragt til pakkeshop. Gælder alle varer, der kan sendes som pakke (Max. 20 kg.) Mod tillæg kan du i varekurven vælge levering til privat- eller erhvervsadresse. 

  PAKKER TIL GRØNLAND OG FÆRØERNE 

  Pakkeprisen udregnes automatisk i varekurven. Vi sender pakker på max. 20 kg. med PostNord med skib eller fly. Momsen udtrækkes automatisk af varebeløbet, når du skifter land i varekurven. Bemærk, at der i perioder sejles med længere intervaller til enkelte postnr. på Grønland. Se oversigten her. MØBLER Vores fragtmand leverer møbler til nærmeste kantsten i hele DK til brofaste øer for kr. 699,-

  Du kontaktes på mail eller telefon for leveringsdag. Alle møbler til fragtmandslevering er i systemet angivet til 21 kg. Har du brug for en anslået korrekt vægt på et møbel, kontakt os på info@smukthjem.dk

  På enkelte store/tunge møbler, der er svært håndterbare, vil fragten være på kr. 1250. Det vil fremgå i produktbeskrivelsen samt i varekurven. AFHENTNING Du kan også vælge at afhente dine varer ved butikken. Vi bor på Fredensvej 26, 4295 Stenlille. Se planlagte åbningsdage. Vil du hente udenfor åbningstiderne, kan vi stille ud efter aftale. Skriv på din ordre, hvilken dag/tid du vil hente. Jeg bekræfter på mail eller sms.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

  Udover vores almindelige betalingsmetoder med kreditkort eller Mobilepay, kan du også shoppe med kredit på smukthjem.dk 

  VIABILL
  Når du betaler med ViaBill på smukthjem.dk, har du frihed til at skubbe din betaling, og opdele den i flere mindre bidder. Vi sender varerne med det samme herfra. For at kunne betale med ViaBill, skal du være fyldt 18 år, have et gyldigt og verificerbart mobilnummer, og have et dansk betalingskort.

  Du er altid velkommen til at kontakte mig på info@smukthjem.dk, hvis du har spørgsmål.

  Du kan også ringe i telefontiden på tlf. 25 77 48 15 mandag til fredag kl. 8-15 (ikke helligdage eller ferier).

Relaterede produkter

MØBLER I LANDSTILEN

KUNSTIGE BLOMSTER

HAVE