Hvid disk med glashylder

Her er en købmandsdisk med et twist!

Fed helt unik disk efter eget design med glashylder og masser af opbevarings- eller udstillingsplads. Hvad enten du vil bruge den i hjemmet eller i en butik, får du et helt specielt møbel, der kun findes ét af. 

Disken er ens og malet på begge sider, så du kan have den fritstående i et stort lokale, hvis du ønsker det. Brug den som rumdeler eller butiksdisk. 

Toppladen ligger pt. løst for nemmere transport, men kan fastgøres med beslag nedenfra, hvis du ønsker det. 

Købmandsdisken er lavet af en gammel dør, og der er gamle overmalede nøglehuller i (i stedet for håndtag, der kan gøre anvendelse lidt svær). 

Disken er malet med kalkmaling og behandlet med antikvoks. Afhængig af hvor meget du slider på toppladen, kan du med fordel give den et par vedligeholdes-lag af voks indimellem. 

Skænken kan afhentes i butikken på Fredensvej 26, 4295 Stenlille efter aftale. Bor du ikke i nærheden, leverer vores fragtmand i hele landet for kr. 450 inkl. moms til brofaste øer. Du vælger ønsket fragt i varekurven. 

Se andre kommoder og skænke

Materiale: Træ, glas | Stand: Gammelt og nyt træ, nymalet | Dybde: 62,5 - Længde: 213 cm - Højde: 85 cm. 

4.000,00 kr.
  • Prisen er inkl. moms
FRAGT- OG LEVERING
Fri fragt i DK v/køb over 399,-
Gælder ikke møbler og store varer.

Levering 1-3 hverdage

Fragt af møbler i Danmark 450,-
KUNDESERVICE
Tlf.: 25774815
(Hverdage kl. 8-15)
info@smukthjem.dk
(Svar indenfor 24 timer)
ViaBill
Betal med ViaBill og få kredit. Læs mere

 

Hos smukthjem.dk finder du både gamle og nye møbler i hvid romantik og charmerende fransk landstil, og alle møblerne er omhyggeligt håndplukket og udvalgt.

Leder du efter noget helt bestemt, er du velkommen til at kontakte os – måske kan vi hjælpe dig med at finde lige præcis det møbel, der sætter prikken over i’et i dit hjems stiludtryk. 

Find inspiration blandt alle vores romantiske møbler

Uanset om du leder efter den sidste lille detalje, der vil fuldende rummets udtryk, eller om du er i gang med den helt store forvandling af dit hjem i en mere romantisk og landlig stil, finder du masser af inspiration på disse sider. 

Har du et gammelt møbel for eksempel et arvestykke, du ønsker forandret til stilen, hjælper vi også gerne med det. 

Vi både maler og ombetrækker møbler efter dit ønske. Det eneste du skal gøre er, at sende os et billede samt en beskrivelse af det udtryk og stil, du gerne vil give dit møbel - og så kontakter vi dig med et uforpligtende tilbud. 

Understreg din personlige stil med romantiske møbler

Dit hjem afspejler din personlighed, og det er det sted, der fungerer som dit fristed og dit pusterum. Derfor skal du også føle dig hjemme, når du er hjemme. Vi hjælper dig med at skabe rammerne for det sted, hvor du skal kunne slappe af og finde ro. 

Brug vores romantiske møbler til at udtrykke din personlighed gennem din indretning og skab et sted, du glæder dig til at komme hjem til – hver dag.

Se dig omkring i vores store udvalg i romantiske møbler og bliv inspireret eller kontakt os med din forespørgsel på telefon 25 77 48 15 eller på vores kontaktside.