Hvid markedsvogn med træbeskyttelse

Markedsvogn efter eget design med sortmalede jernhjul og to lag hvid træbeskyttelse. Blomstervognen kan bruges til flere dekorative formål inde og ude. Sælges uden pynt. 

Skal du holde stor fest som rund fødselsdag, bryllup, konfirmation eller barnedåb? Så tænk kreativt og brug vognen pyntet med blomster, som gavebord, til drinsvogn eller andet til den store dag. 

Bagefter festen kan du pynte vognen inde og ude med blomster, lanterner og andet pynt. Til vinter vil den også være skøn med små grantræer i zinkpotter, lyskæder og andet hyggeligt pynt på gårdspladsen, i haven eller terrassen. 

Vognen her har fået to lag hvid træbeskyttelse. Der er små mellemrum mellem brædderne i bunden, så vandet kan løbe fra, hvis du skal have den stående udendørs. 

Det sidste billede er fra en kunde, der har den ved sin gårdbutik - pt. med smukke lavendler i. 

Vognen laves i de oplyste mål til prisen. Vi kan også lave den på andre mål til eventuel merpris. Kontakt os for konkret pris på tlf. 60 87 92 50.

Bestil gerne i god tid, hvis du vil have vognen til en særlig lejlighed.

Vognen kan afhentes i butikken på Fredensvej 26, 4295 Stenlille eller blive leveret med fragtmand. Kontakt os for fragtpris til din adresse på tlf. 25 77 48 15. Beløbet hæves først ved afsendelse/afhentning. Vi aftaler nærmere på mail. 

Se andre møbler og ting til haven

Materiale: Metal og træ | Stand: Ny | Kassen måler: 70x99 cm. - Totallængde med håndtag: 141 cm. - Højde på kant: 80 cm. - Bredde på yderste af hjul: 77 cm. 

2.500,00 kr
  • Prisen er inkl. moms
FRAGT- OG LEVERING
Fri fragt i DK v/køb over 399,-
Gælder ikke møbler og store varer.

Levering 1-3 hverdage

Fragt af møbler i Danmark 450,-
KUNDESERVICE
Tlf.: 25774815
(Hverdage kl. 8-15)
info@smukthjem.dk
(Svar indenfor 24 timer)
ViaBill
Betal med ViaBill og få kredit. Læs mere

 

Hos smukthjem.dk finder du både gamle og nye møbler i hvid romantik og charmerende fransk landstil, og alle møblerne er omhyggeligt håndplukket og udvalgt.

Leder du efter noget helt bestemt, er du velkommen til at kontakte os – måske kan vi hjælpe dig med at finde lige præcis det møbel, der sætter prikken over i’et i dit hjems stiludtryk. 

Find inspiration blandt alle vores romantiske møbler

Uanset om du leder efter den sidste lille detalje, der vil fuldende rummets udtryk, eller om du er i gang med den helt store forvandling af dit hjem i en mere romantisk og landlig stil, finder du masser af inspiration på disse sider. 

Har du et gammelt møbel for eksempel et arvestykke, du ønsker forandret til stilen, hjælper vi også gerne med det. 

Vi både maler og ombetrækker møbler efter dit ønske. Det eneste du skal gøre er, at sende os et billede samt en beskrivelse af det udtryk og stil, du gerne vil give dit møbel - og så kontakter vi dig med et uforpligtende tilbud. 

Understreg din personlige stil med romantiske møbler

Dit hjem afspejler din personlighed, og det er det sted, der fungerer som dit fristed og dit pusterum. Derfor skal du også føle dig hjemme, når du er hjemme. Vi hjælper dig med at skabe rammerne for det sted, hvor du skal kunne slappe af og finde ro. 

Brug vores romantiske møbler til at udtrykke din personlighed gennem din indretning og skab et sted, du glæder dig til at komme hjem til – hver dag.

Se dig omkring i vores store udvalg i romantiske møbler og bliv inspireret eller kontakt os med din forespørgsel på telefon 25 77 48 15 eller på vores kontaktside.