Hvidpatineret markedsvogn med kalkmaling (Bestillingsvare)

Markedsvogn efter eget design med sortmalede jernhjul til mange dekorative formål. Den er malet med kalkmaling og vokset hvidpatineret. Sælges uden pynt. 

Skal du holde bryllup, stor rund fødselsdag, reception, konfirmation eller barnedåb? Så er der rig mulighed for at bruge vognen som et smukt og romantisk indslag i dekorationen. 

Brug den for eksempel som drinksvogn med glas, vin, champagne med mere og pynt den med blomster og grene for et let og romantisk udtryk. 

Du kunne også bruge den som gavebord, til service, dessert eller andet. 

Bagefter festen kan du pynte vognen inde og ude med blomster, lanterner og andet pynt. 

Vognen er kalkmalet og behandlet med lysegrå antikvoks, der giver et let gråligt skær og patina. Vognen kan om et par uger sagtens stå udenfor, hvis du ønsker det. Står den og får meget regn, skal du påregne at efterbehandle med antikvoks, der fås her på webshoppen. Fås også med to lag hvid træbeskyttelse.  

Vognen laves på bestilling i de oplyste mål til prisen. Vi kan også lave den på andre mål til eventuel merpris. Kontakt os for konkret pris på tlf. 60 87 92 50.

Produktionstid ca. 1 uge afhængig af travlhed. Så bestil gerne i god tid, hvis du vil have vognen til en særlig lejlighed.

Når vognen er færdig, kan du afhente i butikken på Fredensvej 26, 4295 Stenlille eller få leveret med fragtmand. Kontakt os for fragtpris til din adresse. Beløbet hæves først ved afsendelse/afhentning. Vi aftaler nærmere på mail. 

Se andre møbler og ting til haven

Materiale: Metal og træ | Stand: Ny | Kassen måler: 69x100 cm. - Totallængde med håndtag: 135,5 cm. - Højde på kant: 78 cm. - Bredde på yderste af hjul: 79 cm. 

2.500,00 kr
  • Prisen er inkl. moms
FRAGT- OG LEVERING
Fri fragt i DK v/køb over 399,-
Gælder ikke møbler og store varer.

Levering 1-3 hverdage

Fragt af møbler i Danmark 450,-
KUNDESERVICE
Tlf.: 25774815
(Hverdage kl. 8-15)
info@smukthjem.dk
(Svar indenfor 24 timer)
ViaBill
Betal med ViaBill og få kredit. Læs mere

 

Hos smukthjem.dk finder du både gamle og nye møbler i hvid romantik og charmerende fransk landstil, og alle møblerne er omhyggeligt håndplukket og udvalgt.

Leder du efter noget helt bestemt, er du velkommen til at kontakte os – måske kan vi hjælpe dig med at finde lige præcis det møbel, der sætter prikken over i’et i dit hjems stiludtryk. 

Find inspiration blandt alle vores romantiske møbler

Uanset om du leder efter den sidste lille detalje, der vil fuldende rummets udtryk, eller om du er i gang med den helt store forvandling af dit hjem i en mere romantisk og landlig stil, finder du masser af inspiration på disse sider. 

Har du et gammelt møbel for eksempel et arvestykke, du ønsker forandret til stilen, hjælper vi også gerne med det. 

Vi både maler og ombetrækker møbler efter dit ønske. Det eneste du skal gøre er, at sende os et billede samt en beskrivelse af det udtryk og stil, du gerne vil give dit møbel - og så kontakter vi dig med et uforpligtende tilbud. 

Understreg din personlige stil med romantiske møbler

Dit hjem afspejler din personlighed, og det er det sted, der fungerer som dit fristed og dit pusterum. Derfor skal du også føle dig hjemme, når du er hjemme. Vi hjælper dig med at skabe rammerne for det sted, hvor du skal kunne slappe af og finde ro. 

Brug vores romantiske møbler til at udtrykke din personlighed gennem din indretning og skab et sted, du glæder dig til at komme hjem til – hver dag.

Se dig omkring i vores store udvalg i romantiske møbler og bliv inspireret eller kontakt os med din forespørgsel på telefon 25 77 48 15 eller på vores kontaktside.