Levering

Tak for din interesse i vores varer på www.smukthjem.dk Læs herunder, hvordan du hurtigt og billigt kan få dine varer leveret.

Fragtfri levering (Fragt kr. 0)

Bestiller du for over kr. 399, giver jeg fragten til nærmeste GLS-shop. Gælder alle varer, der kan sendes som pakke (Max 20 kg.). Møbler og andre store varer er ikke omfattet af fragtfri levering.

Mod tillæg kan du få din fragtfrie ordre leveret hjemme på privatadressen for +kr. 29 eller på erhvervsadressen for +kr. 39.

Bemærk, vælg kun levering med omdeling, hvis du er sikker på, at du er hjemme på leveringsdagen. Ellers videresendes din pakke automatisk til nærmeste GLS-pakkeshop med mindre du har en fuldmagtsaftale med GLS om, at de må stille pakken.

Afhentning i butikken (Fragt kr. 0)

Vælg "Afhentning" i leveringsmetode, så fjernes den automatisk tillagte fragt. Jeg kontakter dig på mail for nærmere aftale. Varerne afhentes:

smukthjem.dk
Fredensvej 26
4295 Stenlille

Levering med GLS (Fragt kr. 45-99)

Fragten beregnes automatisk billigst muligt i webshoppen til levering i Danmark. Pakker afsendes alle hverdage kl. 11. Bestiller du efter kl. 11 eller i weekenden/helligdage eller under ferie, sendes førstkommende hverdag.

GLS-pakkeshop: Leveringstid 1-3 hverdage

- 0 gram til 1 kg. kr. 45
- 1-5 kg. kr. 49
- 5-10 kg. kr. 59
- 10-20 kg. kr. 99

Erhvervsadresse: Leveringstid 1-3 hverdage

- 0 gram til 1 kg. kr. 59
- 1-5 kg. kr. 69
- 5-10 kg. kr. 89
- 10-20 kg. kr. 169

Forbehold for sygdom og andet uforudset. I ferieperioder kan der gå længere tid, du oplyses altid herom på forsiden af www.smukthjem.dk samt i bestillingsprocessen.

Leverancer af pakker til Færøerne, Grønland og udlandet sker mod betaling. Jeg kontakter dig på mail vedrørende fragtpris.

Møbel levering i Danmark (Fragt max. kr. 450)

Når du køber møbler på www.smukthjem.dk, tilbyder vi levering indenfor 1-5 hverdage til fast fragtpris kr. 450 i hele landet (brofaste øer). Prisen er for turen - så bestiller du 10 møbler, er prisen stadig kun kr. 450 leveret til nærmeste kantsten. Du skal selv sørge for hjælpere til ind/opbæring.

Dog er fragten billigere, hvis du bor i:

Nærområdet fra kr. 50

Fyn/Midtjylland fra kr. 150 (mindre møbler som f.eks. en tallerkenrække)

Fragten på kr. 450 ligges automatisk på din ordre, når du shopper møbler og andre store/tunge varer, er kræver fragtmandslevering. Jeg tilbagefører selvfølgelig differencen til dit kort, hvis du opfylder én af de to undtagelser ovenfor.

Kontakt os for fragtpris til din adresse.

Levering til udlandet (Fragt individuelt)

smukthjem.dk har eksporttilladelse, og finder i de fleste tilfælde ud af en løsning omkring fragtmand og evt. skibsfragt. Alle ordrer til udlandet inkl. fragt, gebyrer, emballage, paller m.m. skal forudbetales, inden varen forlader butikken. 

smukthjem.dk forbeholder sig ret til at afvise bestillinger på større/flere møbler til udlandet, der kan være svært håndterlige og dermed svære at emballere eller forsikre forsvarligt. Kontakt os for fragtpris.

Fragtfri afhentning

Af og til kan du fragtfrit afhente dine varer i forskellige byer (primært Sjælland) og spare op til kr. 450 i fragt. Du sørger selv for hjemtransport fra vores mødested. Kontakt os og hør, hvornår vi er i en by nær dig.

Planlagte vareture

Når vi har planlagte vareture, tilbyder vi billigere levering af møbler. Læs mere om planlagte vareture.