Handelsbetingelser

www.smukthjem.dk er e-mærket. Derfor er du omfattet af e-mærkets køberbeskyttelse op til kr. 10.000, og du har altid adgang til e-mærkets gratis sagsbehandling. Betingelserne for handel på smukthjem.dk v/Pernille Gyldensøe, Fredensvej 26, 4295 Stenlille, tlf. 25 77 48 15, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.:

Betaling

Betaling med kort
www.smukthjem.dk modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, eDankort, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, JCB, American Express og MobilePay på webshoppen.

I staldbutikken modtager vi VISA/dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestro, kontanter og MobilePay. Beløbet trækkes fra dit kort, når varen afsendes herfra/afhentes. Korthandel hos smukthjem.dk er gebyrfrit for dig. 

www.smukthjem.dk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Betaling med ViaBill
Du kan vælge at dele dit køb op i små månedlige bidder med ViaBill. Det vil typisk være 24 måneder, men du kan efter godkendelse selv vælge din afbetalingsperiode. For at kunne bruge ViaBill skal du være fyldt 18 år og have dansk personnummer samt folkeregisteradresse i Danmark. Ved bestilling giver du tilladelse til, at ViaBill og deres partnere, kan foretage et kredittjek på dig. Læs handelsbetingelserne for ViaBill. 

Netbank
Du kan efter aftale overføre via netbank til min konto i Nordea:

Reg.nr. 2300
Kontonr. 8971438992 

Ved bankoverførsel er du ikke omfattet af indsigelsesordningen.

Betaling via EAN-faktura
Kommuner har mulighed for at betale via EAN-faktura ved køb til institutioner. Fakturaen sendes elektronisk via virk.dk, og beløbet overføres til ovenstående bankkonto.

Reservation af varer

Det er mange gange rart at se møblerne, før du beslutter dig. Kontakt mig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 25 77 48 15. Varer reserveres max en uge, med mindre andet aftales. Går der længere tid, før du kan afhente, aftaler vi en del-betaling på et symbolsk beløb med det samme og resten ved afhentning/levering.

Vil du i kø på et reserveret produkt, så skriv en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - så kontakter jeg dig, hvis den første køber springer fra.

Fragt

Fragtfri levering i Danmark (Fragt kr. 0)

Bestiller du for over kr. 399, giver jeg fragten til nærmeste GLS-shop. Gælder alle varer, der kan sendes som pakke (Max 20 kg.). Møbler og andre store varer er ikke omfattet af fragtfri levering.

Mod tillæg kan du få din fragtfrie ordre leveret hjemme på privatadressen for +kr. 29 eller på erhvervsadressen for +kr. 39.

Bemærk, vælg kun levering med omdeling, hvis du er sikker på, at du er hjemme på leveringsdagen. Ellers videresendes din pakke automatisk til nærmeste GLS-pakkeshop med mindre du har en fuldmagtsaftale med GLS om, at de må stille pakken.

Afhentning i butikken (Fragt kr. 0)

Vælg "Afhentning" i leveringsmetode, så fjernes den automatisk tillagte fragt. Jeg kontakter dig på mail for nærmere aftale. Varerne afhentes:

smukthjem.dk
Fredensvej 26
4295 Stenlille

Levering med GLS (Fragt kr. 45-99)

Fragten beregnes automatisk billigst muligt i webshoppen til levering i Danmark. Pakker afsendes alle hverdage kl. 11. Bestiller du efter kl. 11 eller i weekenden/helligdage eller under ferie, sendes førstkommende hverdag. Leveringstid 1-3 hverdage.

Levering til GLS pakke shop:

- 0 gram til 1 kg. kr. 45
- 1-5 kg. kr. 49
- 5-10 kg. kr. 59
- 10-20 kg. kr. 99

Levering til erhvervsadresse:
- 0 gram til 1 kg. kr. 59
- 1-5 kg. kr. 69
- 5-10 kg. kr. 89
- 10-20 kg. kr. 169

Forbehold for sygdom og andet uforudset. I ferieperioder kan der gå længere tid, du oplyses altid herom på forsiden af www.smukthjem.dk samt i bestillingsprocessen.

Leverancer af pakker til Færøerne, Grønland og udlandet sker mod betaling. Jeg kontakter dig på mail vedrørende fragtpris.


Møbel levering i Danmark (Fragt max. kr. 450)

Når du køber møbler på www.smukthjem.dk, tilbyder vi levering med fragtmand indenfor 1-5 hverdage til fast fragtpris kr. 450 i hele landet (brofaste øer). Prisen er for turen - så bestiller du 10 møbler, er prisen stadig kun kr. 450 leveret til nærmeste kantsten. Du skal selv sørge for hjælpere til ind/opbæring.

Dog er fragten billigere, hvis du bor i:

- Nærområdet fra kr. 50
- Fyn/Midtjylland fra kr. 150 (mindre møbler som f.eks. en tallerkenrække)

Fragten på kr. 450 ligges automatisk på din ordre, når du shopper møbler og andre store/tunge varer, er kræver fragtmandslevering. Jeg tilbagefører selvfølgelig differencen til dit kort, hvis du opfylder én af de to undtagelser ovenfor.

Kontakt os for fragtpris til din adresse.

Levering til udlandet (Fragt individuelt)

smukthjem.dk har eksporttilladelse, og finder i de fleste tilfælde ud af en løsning omkring fragtmand og evt. skibsfragt. Alle ordrer til udlandet inkl. fragt, gebyrer, emballage, paller m.m. skal forudbetales, inden varen forlader butikken.

smukthjem.dk forbeholder sig ret til at afvise bestillinger på større/flere møbler til udlandet, der kan være svært håndterlige og dermed svære at emballere forsvarligt. Kontakt os for fragtpris.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.  

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 25 77 48 15 eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.  

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, du får ikke fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. 

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage. 

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for møbler og store varer. Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til 450,00 kr.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. 

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til: 

smukthjem.dk 
Fredensvej 26, 4295 Stenlille

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Købelovens mangelregler kan finde anvendelse på varekøb. Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet/ydelsen.

Alle synlige kendte fejl og mangler ved varen, vil være beskrevet på siden. Da størstedelen af mine varer er gamle ting, må du påregne, at de er mærket af tidens tand. Det er meget vigtigt for mig, at du bliver glad for dine varer. Aftal evt. en tid, hvor du kommer og ser varen, inden du beslutter dig, eller kom i butikkens åbningstider. Ring eller mail gerne før bestilling, hvis du har spørgsmål. Tjek målene på evt. møbler, om de kan være dér hvor du har tiltænkt dig. 

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Reklamation og vare-returnering 

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

smukthjem.dk 
Fredensvej 26
4295 Stenlille
Tlf. 25 77 48 15

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik 

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos smukthjem.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Den dataansvarlige på smukthjem.dk er indehaver Pernille Gyldensøe. Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand. Som registreret hos smukthjem.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til indehaver Pernille Gyldensøe på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.  Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsensvej 35, 2500 Valby, www.forbrug.dk

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her http://ec.europa.eu/odr Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Handelsbetingelserne er senest opdateret 22/12-2017.