Køb nu og betal senere med ViaBill

 

ViaBill ændrede deres vilkår i august 2019.

Når du betaler med ViaBill på 
smukthjem.dk, har du frihed til at skubbe din betaling, og opdele den i 4 lige store bidder - helt uden gebyrer og renter. 

Vi sender varerne med det samme herfra. 

ViaBill er en fleksibel betalingsmetode, der giver dig mulighed for at shoppe, så mange gange du vil for 2.000 kr. ViaBill gør det muligt for dig at “købe nu og betale senere”. For at kunne betale med ViaBill, skal du være fyldt 18 år, have et gyldigt og verificerbart mobilnummer, og have et dansk betalingskort. 

       Du bliver godkendt med det samme, når du tilmelder dig ViaBill ved kassen

       Når du betaler tilbage til ViaBill, betaler du i 4 lige store månedlige betalinger – helt uden renter eller gebyrer. 

       ViaBill trækker automatisk din betaling den sidste bankdag i måneden. Den første betaling trækkes dog først i næstkommende måned. Du har også mulighed for at indbetale din månedlige betaling selv.

       Første gang du handler med ViaBill, modtager du en mail fra ViaBill med kodeord til Mit ViaBill. På “Mit ViaBill” kan du se dine køb, din månedsydelse og hvor meget du har tilbage at shoppe for med ViaBill.

Det er gratis for dig at bruge ViaBill som betalingsmiddel på smukthjem.dk - ingen renter eller gebyrer ved køb op til kr. 2000. Du skal kun svare på 4 spørgsmål for at tilmelde dig ViaBill. Tilmeldingen påbegynder, når du vælger ViaBill i varekurven. Du kan shoppe på mere end +4000 webshop med ViaBill. Læs ViaBills forretningsbetingelser

NYESTE VARER NY

Hvem er ViaBill?

ViaBill er en dansk virksomhed med hovedkontor i Aarhus og afdeling i Hørsholm. ViaBill er ejet af en række professionelle investeringsselskaber og eksperter inden for e-handel. smukthjem.dk er ikke en del af ViaBill, og har ingen interesser heri. Vi samarbejder udelukkende med ViaBill som betalingsformidler.