Køb nu og betal, når du vil med ViaBill

 

Når du betaler med ViaBill på smukthjem.dk, har du frihed til at skubbe din betaling, og opdele den i mindre bidder hver måned. 

  • Få varerne, inden du betaler

  • Betal, når det passer dig

  • Hurtigt kredittjek

Du kan låne op til kr. 2.000 og/eller kr. 20.000. Lån op til kr. 2.000 er det helt og aldeles rente- og gebyrfri. Låner du op til kr. 20.000, betaler du almindelige markedspriser - se lånevilkår og betingelser her.

Hver måned betaler du et minimumsbeløb til ViaBill, og du kan til enhver tid vælge at betale mere eller hele restbeløbet. Dit månedlige minimumsbeløb afhænger af, hvilke varer du køber, men du kan altid se beløbet, der skal betales inde på selve varen. Eventuel fragt tilkommer i indkøbskurven, hvor du kan se den samlede månedlige ydelse.

Hvis du har tidligere køb beregnes disse automatisk med i din månedlige betaling, hvis de ikke er betalt ud endnu. Få et hurtigt kredittjek her.

Hvordan foregår det?

Det er nemt og hurtigt at betale med ViaBill hos smukthjem.dk. Du vælger bare ViaBill som betalingsmåde i kassen. Du bliver guidet gennem de enkelte trin, ligesom du lynhurtigt bliver kreditvurderet ud fra de oplysninger, du indtaster. For den rentefri kredit op til kr. 2.000 bliver beløbet som udgangspunkt fordelt over 24 måneder.

Når du første gang handler på rentefri kredit, modtager du en mail fra ViaBill med dit kodeord til ’Mit ViaBill’. På Mit ViaBill kan du se dine køb/returneringer, betalinger, månedsydelser og en betalingslinje (FI-kode), som du kan bruge til betaling via din netbank.

Du vælger hver måned selv, om du gebyrfrit vil betale inden den 20. i måneden via din netbank. Indbetaler du ikke inden for fristen, trækker ViaBill´s administrationsservice automatisk pengene på dit kort, så du undgår rykkere. Dette kræver blot, at der er dækning på kortet, og koster kr. 39 i administrationsgebyr pr. månedsbetaling.

Ved kreditbeløb over kr. 2.000 tilbydes du en kreditramme på kr. 20.000 til almindelige markedspriser, hvor du betaler 3 % af beløbet om måneden via Betalingsservice, dog minimum kr. 99. Når kreditten er godkendt, giver kreditten dig mulighed for at handle for kr. 20.000 i mere end 1.000 danske webshops. Kreditten udbydes i samarbejde med Sparxpres. Du kan læse mere om ViaBills forretningsbetalingelser og vilkår her.

lille nye varer

Det med småt

Du skal være fyldt 18 år og have dansk personnummer samt folkeregisteradresse i Danmark for at shoppe og betale med ViaBill. Ved bestilling giver du tilladelse til, at ViaBill må foretage et kredittjek på dig. Du skal samtidig have godkendt vores standardhandelsbetingelser, som du kan se her. Læs ViaBill handelsbetingelser her.

Hvem er ViaBill?

ViaBill er en dansk virksomhed med hovedkontor i Aarhus og afdeling i Hørsholm. ViaBill er ejet af en række professionelle investeringsselskaber og eksperter inden for e-handel. smukthjem.dk er ikke en del af ViaBill, og har ingen interesser heri. Vi samarbejder udelukkende med ViaBill som betalingsformidler.