Vintage Paint Stain blocker 200 ml.

Vintage Paint Stain Blocker er den nye spærregrunder i serien, der isolerer tannin i mørkt træ, så det ikke slår gult eller rødt igennem. 

Brug Stain Blocker når du skal male træsorter som eg, redwood, cedertræ, mahogni eller over knaster, så du får et lækkert og fejlfrit resultat med din Vintage Paint kalkmaling. 

Bøtten på 200 ml. spærregrunder rækker til 1-2 m2 i et lag. Ofte vil et lag være nok. Du kan lave en lille test med den ønskede farve kalkmaling, for at se om det er nok. 

Stain Blockeren er let transparent, og skal tørre i mindst 12 timer, inden du giver eventuelt 2. lag eller den ønskede farve kalkmaling. 

Vintage Paint Stain Blocker er baseret på vand. 

På billede 2 er der brugt Stain blocker på den ene side på en egetræs lysestage. Hele stagen har bagefter fået to lag Natural White. Det er tydeligt at se, hvor godt den isolerer de gullige pigmenter i træet. 

Se andre varer i JDL Vintage Paint kalkmaling.

Materiale: Spærregrunder | Stand: Ny | 200 ml. |

99,00 kr
  • Prisen er inkl. moms
FRAGT- OG LEVERING
Fri fragt i DK v/køb over 399,-
Gælder ikke møbler og store varer.

Levering 1-3 hverdage

Fragt af møbler i Danmark 450,-
KUNDESERVICE
Tlf.: 25774815
(Hverdage kl. 8-15)
info@smukthjem.dk
(Svar indenfor 24 timer)
ViaBill
Betal med ViaBill og få kredit. Læs mere

 

Vintage Paint kalkmaling 100 ml. 

De små bøtter Vintage Paint kalkmaling er ment som en farveprøve, inden du beslutter dig for farven til dit gulv, møbel eller væg.

Jeanne d´Arc Living Vintage Paint kalkmaling i 100 ml. rækker til et lille møbel som en hylde, nogle lysestager eller potteskjulere, hvis du ønsker et heldækkende resultat. Ønsker du et udvasket patineret look, kan du fortynde en 100 ml. bøtte Vintage Paint kalkmaling med lidt vand, så rækker det langt - også til et lidt større møbel. 

Miljøvenlig kalkmaling

Vintage Paint er en vandbaseret og miljøvenlig kalkmaling, der er lugtfri. Malingen hæfter på næsten alle overflader uden speciel forbehandling, og har en supergod dækkeevne. Kalkmalingen er endvidere godkendt til børnemøbler. 

Kalkmalingen er allerede berøringstør efter 30 minutter og overmalbar efter 1 time. Du kan derfor lynhurtigt forvandle flere møbler på én dag. Husk altid at forsegle overfladen med antikvoks, Primer & Sealer eller mat lak i serien, så du får en robust overflade, der tåler aftørring med en klud.

Læs flere tips og tricks om Vintage Paint kalkmaling på vores informationsside. 

 

 

Forvandlinger med Vintage Paint

Få gratis inspiration og komplette materialelister på vores spændende inspirationsside om Vintage Paint. Masser af før og efter billeder af de vilde forvandlinger, som du selv kan lave med kalkmaling på dine gamle møbler.  Bliv inspireret og forelsket i Vintage Paints mange muligheder