Kalkmaling Natural white 100 ml

Når du gerne vil have en hvid farve til dine møbler, vægge, gulve eller brugsgenstande - så vælger du Vintage Paint "Natural white" 100 ml. 

Farven er den lyseste hvide farve på farvekortet, uden dog at være kridhvid. 

Med en 100 ml. Vintage Paint Natural white kalkmaling har du maling til 1 m2 i ét lag, det vil sige til et lille møbel som en hylde eller en farveprøve til et større møbel, gulv eller væg. 

Du vil elske at male med Vintage Paint fra Jeanne d´Arc Living. Den tørrer på kun 1 time, så du bliver lynhurtigt færdig, når du først går i gang. Kalkmaling er desuden lugtfri, miljøvenlig og godkendt til børnemøbler. 

Kalkmaling hæfter på stort set alt - uden forarbejde. Så glem alt om at slive først, med mindre der er læse flager af gammel maling. Vask godt ned med grundrens, så alt skidt og fedt er væk.

Går du fra mørk til Natural white, kan du lave en lille prøve for at se, om det slår igennem. Hvis - så spærregrund med Vintage Paint Primer & Sealer eller brug en mørkere Vintage Paint kalkmaling som grunder, for eksempel Vintage Paint French grey eller Vintage Paint Warm latte

Maler du i to farver, får du helt automatisk et patineret look, hvis du drybrusher Vintage Paint Natural white ovenpå den mørke. Drybrushing betyder, at du dupper let ned i malingen, tørrer eventuelt overskydende maling af på malerbakken eller et stykke køkkenrulle og med løs hånd maler med den hvide, så det ikke bliver heldækkende. 

 

Rør godt opad i bøtten, da alle farvepigmenterne ligger sig i bunden. Ønsker du en tykkere maling, lad den stå uden låg et par timer. Vil du have den tyndere, så opbland med meget lidt vand. Rørepinde medfølger ikke, men brug evt. en ske. Se andre varer i Vintage Paint serien.

Materiale: Kalkmaling | Stand: Ny | 100 ml. | Rækker til ca. 1 m2 i ét lag

44,00 kr
  • Prisen er inkl. moms
FRAGT- OG LEVERING
Fri fragt i DK v/køb over 399,-
Gælder ikke møbler og store varer.

Levering 1-3 hverdage

Fragt af møbler i Danmark 450,-
KUNDESERVICE
Tlf.: 25774815
(Hverdage kl. 8-15)
info@smukthjem.dk
(Svar indenfor 24 timer)
ViaBill
Betal med ViaBill og få kredit. Læs mere

 

Vintage Paint kalkmaling 100 ml. 

De små bøtter Vintage Paint kalkmaling er ment som en farveprøve, inden du beslutter dig for farven til dit gulv, møbel eller væg.

Jeanne d´Arc Living Vintage Paint kalkmaling i 100 ml. rækker til et lille møbel som en hylde, nogle lysestager eller potteskjulere, hvis du ønsker et heldækkende resultat. Ønsker du et udvasket patineret look, kan du fortynde en 100 ml. bøtte Vintage Paint kalkmaling med lidt vand, så rækker det langt - også til et lidt større møbel. 

Miljøvenlig kalkmaling

Vintage Paint er en vandbaseret og miljøvenlig kalkmaling, der er lugtfri. Malingen hæfter på næsten alle overflader uden speciel forbehandling, og har en supergod dækkeevne. Kalkmalingen er endvidere godkendt til børnemøbler. 

Kalkmalingen er allerede berøringstør efter 30 minutter og overmalbar efter 1 time. Du kan derfor lynhurtigt forvandle flere møbler på én dag. Husk altid at forsegle overfladen med antikvoks, Primer & Sealer eller mat lak i serien, så du får en robust overflade, der tåler aftørring med en klud.

Læs flere tips og tricks om Vintage Paint kalkmaling på vores informationsside. 

 

 

Forvandlinger med Vintage Paint

Få gratis inspiration og komplette materialelister på vores spændende inspirationsside om Vintage Paint. Masser af før og efter billeder af de vilde forvandlinger, som du selv kan lave med kalkmaling på dine gamle møbler.  Bliv inspireret og forelsket i Vintage Paints mange muligheder