Kalkmaling Soft linen 100 ml

Vintage Paint kalkmaling i "Soft linen" 100 ml. er en flot mørkegrå farve med lidt varmt i sig. En superlækker farve til et udvalgt møbel eller en endevæg i et hvidt rum. 

Du kan male en lille hylde med 100 ml. kalkmaling, eller lave en farveprøve på et større møbel, væg eller gulv.

Skal du male mere, kan det bedst betale sig at du køber Vintage Paint kalkmaling "Soft linen" 700 ml., da literprisen kommer væsentligt ned. 

"Soft linen" er også god til at grunde et møbel med, hvis du gerne lave et patineret look. Vælg en lys farve at dry-brushe med efter en time for eksempel Vintage Paint "Natural white" eller Vintage Paint "French beige"

Dry-brushing betyder, at du dupper penslen let ned i malingen. Derefter tørrer du overskydende maling af på malerbakken eller et stykke køkkenrulle og med løs hånd (ikke heldækkende) maler du den lyse farve ovenpå. 

Du vil opdage, hvor nemt kalkmalingen er at arbejde med. Udover den lynhurtige tørretid på en time, vil du elske, at malingen ikke lugter, den er vandbaseret, miljøvenlig og godkendt til børnemøbler. 

Patinér med Vintage Paint antikvoks for en modstandsdygtig overflade. Vælger du for eksempel en hvid antikvoks, vil tonen blive lidt lysere. Tager du en lysebrun antikvoks, giver du lidt dybde og varme til farven. Den lysebrune antikvoks er rigtig god til at lave skyggeeffekter i udskæringer på møbler. 

Du kan male stort set alt med Vintage Paint "Soft linen", kalkmalingen hæfter på træ, metal, plast, stof, gips, polystone og meget mere

Tip: Rør godt opad i bøtten, da alle farvepigmenterne ligger sig i bunden. Ønsker du en tykkere maling, lad den stå uden låg et par timer. Vil du have den tyndere, så opbland med meget lidt vand. Rørepinde medfølger ikke, men brug evt. en ske. Se andre varer i Vintage Paint serien. 


Materiale: Kalkmaling | Stand: Ny | 100 ml. | Rækker til ca. 1 m2 i ét lag

44,00 kr
  • Prisen er inkl. moms
FRAGT- OG LEVERING
Fri fragt i DK v/køb over 399,-
Gælder ikke møbler og store varer.

Levering 1-3 hverdage

Fragt af møbler i Danmark 450,-
KUNDESERVICE
Tlf.: 25774815
(Hverdage kl. 8-15)
info@smukthjem.dk
(Svar indenfor 24 timer)
ViaBill
Betal med ViaBill og få kredit. Læs mere

 

Vintage Paint kalkmaling 100 ml. 

De små bøtter Vintage Paint kalkmaling er ment som en farveprøve, inden du beslutter dig for farven til dit gulv, møbel eller væg.

Jeanne d´Arc Living Vintage Paint kalkmaling i 100 ml. rækker til et lille møbel som en hylde, nogle lysestager eller potteskjulere, hvis du ønsker et heldækkende resultat. Ønsker du et udvasket patineret look, kan du fortynde en 100 ml. bøtte Vintage Paint kalkmaling med lidt vand, så rækker det langt - også til et lidt større møbel. 

Miljøvenlig kalkmaling

Vintage Paint er en vandbaseret og miljøvenlig kalkmaling, der er lugtfri. Malingen hæfter på næsten alle overflader uden speciel forbehandling, og har en supergod dækkeevne. Kalkmalingen er endvidere godkendt til børnemøbler. 

Kalkmalingen er allerede berøringstør efter 30 minutter og overmalbar efter 1 time. Du kan derfor lynhurtigt forvandle flere møbler på én dag. Husk altid at forsegle overfladen med antikvoks, Primer & Sealer eller mat lak i serien, så du får en robust overflade, der tåler aftørring med en klud.

Læs flere tips og tricks om Vintage Paint kalkmaling på vores informationsside. 

 

 

Forvandlinger med Vintage Paint

Få gratis inspiration og komplette materialelister på vores spændende inspirationsside om Vintage Paint. Masser af før og efter billeder af de vilde forvandlinger, som du selv kan lave med kalkmaling på dine gamle møbler.  Bliv inspireret og forelsket i Vintage Paints mange muligheder