Kalkmaling Pearl grey 100 ml

Vintage Paint "Pearl grey" 100 ml. er den fineste lysegrå farve til dig, der gerne vil have lidt modspil til det hvide, uden det bliver for dominerende. 

I en bøtte kalkmaling på 100 ml. har du maling til en lille hylde eller farveprøve til et større møbel eller væg. Skal du male noget større, kan det bedre svare sig at købe Vintage Paint kalkmaling "Pearl grey" i 700 ml., da literprisen kommer væsentligt ned. 

Kalkmaling kan bruges til vægge, gulve, møbler, køkkenlåger, madonnafigurer i gips eller plast og mange andre ting. Jeg har endnu ikke prøvet at male noget med Vintage Paint, som det ikke bandt på - så det er bare at gå i gang. 

Forbered det du ønsker at male godt med en grundig afvaskning med grundrens, indtil vandet er klart. Går du fra mørkt underlag med risiko for gennemslag til "Pearl grey", så overvej at spærregrunde først med Vintage Paint Primer & sealer

Du bliver bidt af at male med kalkmaling fra Jeanne d´Arc Living. Det tørrer hurtigt, du kan allerede male over efter en time. Kalkmalingen lugter ikke, er miljøvenlig og godkendt til børnemøbler. 

Den er endvidere vandbaseret.

Før du starter: Rør godt opad i bøtten, da alle farvepigmenterne ligger sig i bunden. Ønsker du en tykkere maling, lad den stå uden låg et par timer. Vil du have den tyndere, så opbland med meget lidt vand. Rørepinde medfølger ikke, men brug evt. en ske. Se andre varer i Vintage Paint serien. 

Materiale: Kalkmaling | Stand: Ny | 100 ml. | Rækker til ca. 1 m2 i ét lag

44,00 kr.
  • Prisen er inkl. moms
FRAGT- OG LEVERING
Fri fragt i DK v/køb over 399,-
Gælder ikke møbler og store varer.

Levering 1-3 hverdage

Fragt af møbler i Danmark 450,-
KUNDESERVICE
Tlf.: 25774815
(Hverdage kl. 8-15)
info@smukthjem.dk
(Svar indenfor 24 timer)
ViaBill
Betal med ViaBill og få kredit. Læs mere

 

Vintage Paint kalkmaling 100 ml. 

De små bøtter Vintage Paint kalkmaling er ment som en farveprøve, inden du beslutter dig for farven til dit gulv, møbel eller væg.

Jeanne d´Arc Living Vintage Paint kalkmaling i 100 ml. rækker til et lille møbel som en hylde, nogle lysestager eller potteskjulere, hvis du ønsker et heldækkende resultat. Ønsker du et udvasket patineret look, kan du fortynde en 100 ml. bøtte Vintage Paint kalkmaling med lidt vand, så rækker det langt - også til et lidt større møbel. 

Miljøvenlig kalkmaling

Vintage Paint er en vandbaseret og miljøvenlig kalkmaling, der er lugtfri. Malingen hæfter på næsten alle overflader uden speciel forbehandling, og har en supergod dækkeevne. Kalkmalingen er endvidere godkendt til børnemøbler. 

Kalkmalingen er allerede berøringstør efter 30 minutter og overmalbar efter 1 time. Du kan derfor lynhurtigt forvandle flere møbler på én dag. Husk altid at forsegle overfladen med antikvoks, Primer & Sealer eller mat lak i serien, så du får en robust overflade, der tåler aftørring med en klud.

Læs flere tips og tricks om Vintage Paint kalkmaling på vores informationsside. 

 

 

Forvandlinger med Vintage Paint

Få gratis inspiration og komplette materialelister på vores spændende inspirationsside om Vintage Paint. Masser af før og efter billeder af de vilde forvandlinger, som du selv kan lave med kalkmaling på dine gamle møbler.  Bliv inspireret og forelsket i Vintage Paints mange muligheder