Kalkmaling French beige 100 ml

Vintage Paint "French beige" 100 ml. er en skøn lys beige, der giver en lækker blid kontrast, hvis du har mange hvide møbler. 

I en 100 ml. Vintage Paint bøtte har du maling til et mindre møbel som for eksempel en hylde eller en farveprøve til en væg eller et stort møbel. Skal du male et større møbel, så vælg Vintage Paint "French beige" i 700 ml., så har du maling nok, og literprisen kommer væsentligt ned. 

Med Vintage Paint antikvoks kan du forandre, ælde og patinere dit møbel, så det ser autentisk gammelt ud. Slib let på kanter og udvalgte steder, hvor der naturligt vil komme slid i malingen. Påfør Vintage Paint antikvoks lysebrun på hele møblet eller der, hvor du har slebet. 

Du kan male stort set alt med kalkmaling. Den hæfter på træ, metal, plast, gips, polystone, stof - you name it! Det vigtigste er, at du forinden vasker godt ned med grundrens indtil vandet er klart, lader tørre godt og længe, inden du maler med kalkmaling. 

Du behøver ikke at slibe, med mindre der er løse flager gammel maling. 

Kalkmalingen er vandbaseret, miljøvenlig og godkendt til børnemøbler. 

Alle farvepigmenterne ligger sig i bunden af bøtten, så rør godt opad. Ønsker du en tykkere maling, lad den stå uden låg et par timer. Vil du have den tyndere, så opbland med meget lidt vand. Rørepinde medfølger ikke, men brug evt. en ske. Se andre varer i Vintage Paint serien. 

 Materiale: Kalkmaling | Stand: Ny | 100 ml. | Rækker til ca. 1 m2 i ét lag

44,00 kr
  • Prisen er inkl. moms
FRAGT- OG LEVERING
Fri fragt i DK v/køb over 399,-
Gælder ikke møbler og store varer.

Levering 1-3 hverdage

Fragt af møbler i Danmark 450,-
KUNDESERVICE
Tlf.: 25774815
(Hverdage kl. 8-15)
info@smukthjem.dk
(Svar indenfor 24 timer)
ViaBill
Betal med ViaBill og få kredit. Læs mere

 

Vintage Paint kalkmaling 100 ml. 

De små bøtter Vintage Paint kalkmaling er ment som en farveprøve, inden du beslutter dig for farven til dit gulv, møbel eller væg.

Jeanne d´Arc Living Vintage Paint kalkmaling i 100 ml. rækker til et lille møbel som en hylde, nogle lysestager eller potteskjulere, hvis du ønsker et heldækkende resultat. Ønsker du et udvasket patineret look, kan du fortynde en 100 ml. bøtte Vintage Paint kalkmaling med lidt vand, så rækker det langt - også til et lidt større møbel. 

Miljøvenlig kalkmaling

Vintage Paint er en vandbaseret og miljøvenlig kalkmaling, der er lugtfri. Malingen hæfter på næsten alle overflader uden speciel forbehandling, og har en supergod dækkeevne. Kalkmalingen er endvidere godkendt til børnemøbler. 

Kalkmalingen er allerede berøringstør efter 30 minutter og overmalbar efter 1 time. Du kan derfor lynhurtigt forvandle flere møbler på én dag. Husk altid at forsegle overfladen med antikvoks, Primer & Sealer eller mat lak i serien, så du får en robust overflade, der tåler aftørring med en klud.

Læs flere tips og tricks om Vintage Paint kalkmaling på vores informationsside. 

 

 

Forvandlinger med Vintage Paint

Få gratis inspiration og komplette materialelister på vores spændende inspirationsside om Vintage Paint. Masser af før og efter billeder af de vilde forvandlinger, som du selv kan lave med kalkmaling på dine gamle møbler.  Bliv inspireret og forelsket i Vintage Paints mange muligheder