Kalkmaling Warm latte 100 ml

"Warm latte" er en lækker varm sandfarve, der spille godt sammen med hvide møbler. Brug kalkmalingen på et udvalgt møbel i dit hvide univers eller på en endevæg i et hvidt rum, for at skabe varme og hygge.

Med 100 ml. Vintage Paint "Warm latte" har du maling nok til et lille møbel som for eksempel en hylde eller en farveprøve til et større møbel eller en væg.

Skal du male et større møbel, så vælg Vintage Paint "Warm latte" i 700 ml., så har du maling nok, og literprisen kommer væsentligt ned. 

Selv bruger jeg ofte Vintage Paint "Warm latte" som grunder under en hvid som for eksempel "Natural white".

Når du grunder med en mørk farve først, og derefter dry-brusher med en hvid, får du en flot patina forærende. Dry-brushing betyder, at du dupper penslen i lidt maling, stryger det overskydende af på din malerbakke eller et stykke køkkenrulle, og derefter maler du med løs hånd (ikke heldækkende) med den hvide ovenpå. Det første mørke lag skal først tørre en time, inden du dry-brusher. 

Vintage Paint kalkmaling er super til møbler, gulve, vægge, stof, plast - det hæfter på stort set alt. Du behøver ikke at slibe først, med mindre der sidder løs maling på underlaget. 

Kalkmalingen er vandbaseret og miljøvenlig samt godkendt til børnemøbler.

Inden du maler, så rør godt opad i bøtten, da alle farvepigmenterne ligger sig i bunden. Vil du have en tykkere maling, lad den stå uden låg et par timer. Vil du have den tyndere, så opbland med meget lidt vand. Rørepinde medfølger ikke, men brug evt. en ske. Se andre varer i Vintage Paint serien. 

 Materiale: Kalkmaling | Stand: Ny | 100 ml. | Rækker til ca. 1 m2 i ét lag

49,00 kr.
  • Prisen er inkl. moms
FRAGT- OG LEVERING
Fri fragt i DK v/køb over 399,-
Gælder ikke møbler og store varer.

Levering 1-3 hverdage

Fragt af møbler i Danmark 450,-
KUNDESERVICE
Tlf.: 25774815
(Hverdage kl. 8-15)
info@smukthjem.dk
(Svar indenfor 24 timer)
ViaBill
Betal med ViaBill og få kredit. Læs mere

 

Vintage Paint kalkmaling 100 ml. 

De små bøtter Vintage Paint kalkmaling er ment som en farveprøve, inden du beslutter dig for farven til dit gulv, møbel eller væg.

Jeanne d´Arc Living Vintage Paint kalkmaling i 100 ml. rækker til et lille møbel som en hylde, nogle lysestager eller potteskjulere, hvis du ønsker et heldækkende resultat. Ønsker du et udvasket patineret look, kan du fortynde en 100 ml. bøtte Vintage Paint kalkmaling med lidt vand, så rækker det langt - også til et lidt større møbel. 

Miljøvenlig kalkmaling

Vintage Paint er en vandbaseret og miljøvenlig kalkmaling, der er lugtfri. Malingen hæfter på næsten alle overflader uden speciel forbehandling, og har en supergod dækkeevne. Kalkmalingen er endvidere godkendt til børnemøbler. 

Kalkmalingen er allerede berøringstør efter 30 minutter og overmalbar efter 1 time. Du kan derfor lynhurtigt forvandle flere møbler på én dag. Husk altid at forsegle overfladen med antikvoks, Primer & Sealer eller mat lak i serien, så du får en robust overflade, der tåler aftørring med en klud.

Læs flere tips og tricks om Vintage Paint kalkmaling på vores informationsside. 

 

 

Forvandlinger med Vintage Paint

Få gratis inspiration og komplette materialelister på vores spændende inspirationsside om Vintage Paint. Masser af før og efter billeder af de vilde forvandlinger, som du selv kan lave med kalkmaling på dine gamle møbler.  Bliv inspireret og forelsket i Vintage Paints mange muligheder