Kalkmaling Soft sand 100 ml

Den lysegrå Vintage Paint "Soft sand" 100 ml. er et super alternativ til hvid, da den er lys og lækker, men alligevel giver et lille afbræk, hvis du har mange hvide møbler. 

Med Vintage Paint antikvoks kan du lave fede effekter og lege med farver og patinering. Vælg for eksempel den lysegrå antikvoks til patinering, det vil give en lidt dybere grå farve og skabe spil i overfladen, så det ikke ser så nymalet ud. Slib let på slidflader og udvalgte steder på dit gamle møbel, så det får et fedt patineret look. 

Når du maler med Vintage Paint kalkmaling, vil du blive forelsket i de mange fordele: Kalkmalingen tørrer hurtigt - du kan male over allerede efter en time! Malingen lugter ikke, er godkendt til børnemøbler, og er miljøvenlig. Vintage Paint "Soft sand" 100 ml. binder på stort set alle overflader. Jeg har endnu ikke prøvet at male noget med kalkmaling, som det ikke bandt på (Træ, plastik, stof, metal, gips, polystone med mere). 

I en 100 ml. bøtte har du enten til en farveprøve på et større møbel eller væg, eller til et lille møbel som en hylde. 

Med kalkmaling får du det eftertragtede matte, kalkede udseende, som mange gamle møbler har. Du behøver ikke at slibe først, med mindre der er løse flager af gammel maling. Kalkmalingen er vandbaseret.

Rør godt opad i bøtten, da alle farvepigmenterne ligger sig i bunden. Ønsker du en tykkere maling, lad den stå uden låg et par timer. Vil du have den tyndere, så opbland med meget lidt vand. Rørepinde medfølger ikke, men brug evt. en ske. Se andre varer i Vintage Paint serien.

Materiale: Kalkmaling | Stand: Ny | 100 ml. | Rækker til ca. 1 m2 i ét lag

49,00 kr.
  • Prisen er inkl. moms
FRAGT- OG LEVERING
Fri fragt i DK v/køb over 399,-
Gælder ikke møbler og store varer.

Levering 1-3 hverdage

Fragt af møbler i Danmark 450,-
KUNDESERVICE
Tlf.: 25774815
(Hverdage kl. 8-15)
info@smukthjem.dk
(Svar indenfor 24 timer)
ViaBill
Betal med ViaBill og få kredit. Læs mere

 

Vintage Paint kalkmaling 100 ml. 

De små bøtter Vintage Paint kalkmaling er ment som en farveprøve, inden du beslutter dig for farven til dit gulv, møbel eller væg.

Jeanne d´Arc Living Vintage Paint kalkmaling i 100 ml. rækker til et lille møbel som en hylde, nogle lysestager eller potteskjulere, hvis du ønsker et heldækkende resultat. Ønsker du et udvasket patineret look, kan du fortynde en 100 ml. bøtte Vintage Paint kalkmaling med lidt vand, så rækker det langt - også til et lidt større møbel. 

Miljøvenlig kalkmaling

Vintage Paint er en vandbaseret og miljøvenlig kalkmaling, der er lugtfri. Malingen hæfter på næsten alle overflader uden speciel forbehandling, og har en supergod dækkeevne. Kalkmalingen er endvidere godkendt til børnemøbler. 

Kalkmalingen er allerede berøringstør efter 30 minutter og overmalbar efter 1 time. Du kan derfor lynhurtigt forvandle flere møbler på én dag. Husk altid at forsegle overfladen med antikvoks, Primer & Sealer eller mat lak i serien, så du får en robust overflade, der tåler aftørring med en klud.

Læs flere tips og tricks om Vintage Paint kalkmaling på vores informationsside. 

 

 

Forvandlinger med Vintage Paint

Få gratis inspiration og komplette materialelister på vores spændende inspirationsside om Vintage Paint. Masser af før og efter billeder af de vilde forvandlinger, som du selv kan lave med kalkmaling på dine gamle møbler.  Bliv inspireret og forelsket i Vintage Paints mange muligheder