search

Transferark The most (2 ark á 54x60 cm.)

På lager 0.50 kg
189,00 kr.

SÆT PÅ ØNSKELISTE
4.8 stjerner

Fedt sort stort transfermotiv 'The most' til at dekorere dine møbler eller vægge med. Hæfter på vægge, møbler, træ, spejl og glas.

Det fulde motiv, du ser på billedet, er opdelt i 2 ark på hver 54x60 cm. Du kan nemt klippe ud af hvert enkelt ark, hvis du vil dele det op til endnu mindre stykker. 

Har du malet et møbel med vores populære Vintage Paint kalkmaling, får du et helt unikt og skønt møbel. Husk efterbehandling på slidflader. 

Transferarket er til engangsbrug. 

Sådan bruger du transferarket: 

1) Sørg for at overfladen er ren og tør
2) Placer transferarket, hvor du vil have det. Fjern det beskyttende papir og sæt det forsigtigt på overfladen, du ønsker at overføre motivet til. Brug eventuelt malertape til at holde det på plads. Gnub forsigtigt med en isskraber, så designet langsomt overføres til overfladen. 
3) Fjern forsigtigt folien fra bagsiden. Sidder motivet ikke helt fast overalt, så gnub lidt mere på bagsiden af folien. 

For at beskytte dit motiv bedst muligt på for eksempel møbler, så brug en klar mat lak eller lignende. 

Brugsvejledning medfølger. Du kan bruge en isskraber til at overføre med. 

Se andre stencils, skabeloner og møbeldekorationer

Stand: Ny | Design mål: 2 ark á 54x60 cm. 

 

Læs mere

  I varekurven kan du vælge ønsket leveringsmetode og med det samme se fragtprisen.

  PAKKER

  Pakkeprisen afhænger af vægt, og ligger på kr. 39-99 til GLS pakkeshop. Bestiller du for mindst kr. 400, får du fri fragt til pakkeshop. Gælder alle varer, der kan sendes som pakke (Max. 20 kg.) Mod tillæg kan du i varekurven vælge levering til privat- eller erhvervsadresse. 

  Vi sender pakker med GLS alle hverdage kl. 11. Som regel er pakken fremme allerede næste hverdag. 

  MØBLER

  Vores fragtmand leverer møbler til nærmeste kantsten i hele DK for kr. 450,- til brofaste øer. Du kontaktes på mail eller telefon for leveringsdag. Alle møbler til fragtmandslevering er i systemet angivet til 21 kg. Har du brug for en anslået korrekt vægt på et møbel, kontakt os på info@smukthjem.dk 

  På enkelte store/tunge møbler, der er svært håndterbare, vil fragten være på kr. 1250. Det vil fremgå i produktbeskrivelsen samt i varekurven. 

  AFHENTNING

  Du kan også vælge at afhente dine varer i butikkens åbningstid. Vi bor på Fredensvej 26, 4295 Stenlille. 

  Udover vores almindelige betalingsmetoder med kreditkort eller Mobilepay, kan du også shoppe med kredit på smukthjem.dk 

  VIABILL
  Når du betaler med ViaBill på smukthjem.dk, har du frihed til at skubbe din betaling, og opdele den i flere mindre bidder. Vi sender varerne med det samme herfra. For at kunne betale med ViaBill, skal du være fyldt 18 år, have et gyldigt og verificerbart mobilnummer, og have et dansk betalingskort.

  ANYDAY
  Du har også mulighed for kredit ved at vælge Anyday som betalingsmetode i varekurven. Anyday er rente og gebyrfrit for dig som kunde. Du betaler den første 1/4 del af varebeløbet i kurven. 

  Du er altid velkommen til at kontakte mig på info@smukthjem.dk, hvis du har spørgsmål.

  Du kan også ringe i telefontiden på tlf. 25 77 48 15 mandag til fredag kl. 8-15 (ikke helligdage).

Møbler

Lanterner

Julepynt